9 bedste kardiovaskulære øvelser

Fedme er et voldsomt problem, som vi alle forsøger at håndtere på vores egen måde. Vi forsøger alle at passe ind, og derfor har vi besluttet at tage et skridt mod fedme. Nu har fedme nogle store konsekvenser, hvoraf mange omgiver hjertet og dets virke, hvor for meget fedt presser hjertet og dets blodkar til at føre til mangel på dets funktion, hvilket kan føre til et angreb. Selv uden at fedmen forbliver i form, er mantraet og visse cardio -øvelser, når de praktiseres regelmæssigt, kan hjælpe vores krop med at forberede sig bedre på disse usynlige angreb. Her er nogle af de værdige kardiovaskulære øvelser, som du kan vælge for at holde dit hjerte ungt og slå.

Bedste kardiovaskulære øvelser

Kardiovaskulære øvelser:

Solhilsen:

kardiovaskulære øvelser

Dette er primært en sekvens af yogastillinger, der er blevet vendt til en træningsrutine gennem hurtige rum og uden pauser. I modsætning til yogaen er dette hurtigt trin og let at udføre. Det vil ikke kun hjælpe din cardio, men også give fleksibilitet til mavemusklerne. Start med den nedadgående hundestilling, hvor dine fødder og arme rører jorden med din krop buet op. Gå nu ind for et dyk og swoop dit hoved. Når du afslutter rutinen, skal dit bryst stikkes ud og dit hoved vippes lidt bagud.

Aerob træning:

Aerobic

Aerob træning er et hurtigt beat intens par minutters træning, som formodes at udføres med en bestemt rytme eller takt. Dette er en sjov tilgang til at træne, hvor du bevæger dig sammen med et slag og udfører en to eller tre minutters intens fysisk træning, som ville få dig til at hygge og gispe efter luft. Slap af og gentag.

Cykling:

cyklist

At køre på en cykel ned ad landevejen med en høj hastighed i et par gode minutter er en god kardiovaskulær træning. Sørg for at gå på en hyperhastighed i et par minutter for at få dit hjerte til at køre. Sænk farten til sidst og fortsæt.

Spring over:

Spring over

At springe over med et reb tager dig tilbage til barndommen, hvor du plejede at have det sjovt og boltre dig. Du kan stadig gøre det og denne gang til et bedre formål. Spring over holder dit hjerte kørende, mens du træner dine cardio -niveauer.

Gym Breeze Through:

Mand kører på et løbebånd

For at udføre et godt sæt cardio behøver man ikke tungt udstyr og en god krop. Alt du behøver er et simpelt løbebånd eller en cyklus, hvor du kan øve din konditionstræning. Du kan endda bruge en ordentlig plads til at øve pushups og frie hånddips.

Roning:

Roning

Ikke mange mennesker er klar over, at roning er en god konditionstræning. Roning korrekt kan hjælpe dig med at håndtere cardio bedre. Start med at ro lidt, og deltag derefter i rokonkurrencer for at forbedre din træning. Du kan endda også tage på en raftingtur med venner.

Squat Jump:

squat jump

Start med at stå lige på jorden med ryggen lige og nakken justeret til rygsøjlen. Start med at stå oprejst og bøj dig derefter ned hele vejen, og lad som om du sidder på en stol. Du bør bøje dig ned nok, så du ikke kan se dine egne tæer. Dette er korrekt huk, hvor din balde stikker ud. Nu kommer den sjove del, hvor du afslutter træningen med et spring og derefter går tilbage til den oprindelige position.

Ben saks:

Ben saks

Start med at ligge på ryggen og derefter hvile dine arme bag nakken, så dit hoved hviler på din arm. Løft nu begge dine ben og begynd derefter at skubbe dem mod en saksebevægelse, hvor det ene ben går op og det andet går ned og så videre.

Trappeopgang:

Klatre op ad trapperne

Du skal bare stå på toppen af ​​trappen eller under den og derefter bare begynde at løbe op og ned i en hurtig bevægelse. Tag en pause og fortsæt, men sørg for at du er opmærksom på de falske fodspor.