15 bedste fordele ved tørret frugt til vægttab

Fedme er en af ​​de førende sundhedsmæssige bekymringer i mange lande rundt om i verden. Kardiovaskulære sygdomme, type 2 -diabetes, nyreproblemer, leverproblemer er nogle af de problemer, du kan støde på, hvis du er overvægtig. Indtagelse af tørret frugt til vægttab kan være en glimrende tilføjelse i form af snacks, der både er nærende og hjælper dig med at tabe dig sundt.

Hvis du er en person, der kan lide at snack og have et lavt stofskifte, kan tørrede frugter være en perfekt mulighed. Læs videre for at vide, hvordan du kan erstatte snacks med tørret frugt til et sundt vægttab!

Tørrede frugter til vægttab

Er tørrede frugter og nødder gode for dit helbred?

Næringsindholdet i tørret frugt øger indtag af fibre og antioxidanter, hvilket gør det til en sund snack (1). Tørret frugt indeholder alle de næringsstoffer, der findes i frisk frugt, men kun i kondenseret form.

Disse antioxidanter hjælper med at forbedre blodtrykket, fordøjelsessundheden og mange andre sundhedsmæssige forhold. Du kan finde en stor procentdel af daglige anbefalede vitaminer og mineraler, såsom folat, i en portion tørret frugt (2).

Tørrede frugter: Vægtøgning eller vægttab:

Tørret frugt har mættet fedt og kalorier, der forårsager hurtig vægtforøgelse, især hvis du gumler på dem uden at overvåge kalorieindtaget. Da vandindholdet i tørrede frugter er meget kondenseret, er sukkerindholdet og kalorierne høje og kan forårsage vægtforøgelse, hvis det spises for meget.

Derfor, hvis du vil tabe dig, skal du tilføje nærende mad og små mængder tørret frugt til et sundt vægttab.

Bedste tidspunkt at spise tørrede frugter til vægttab:

Her er detaljerede oplysninger om, hvornår du kan indtage tørrede fødevarer til vægttab:

Morgen: Start din dag med mandler, da den er rig på næringsstoffer og påvirker din krop positivt, hvilket øger dit helbred.

Aften: Pistacienødder, cashewnødder og pinjekerner hjælper med at øge din immunitet og udholdenhed, hvilket gør dem til en perfekt snack efter arbejde.

Nat: Høj i opløselige fibre, valnødder, dadler og svesker er en perfekt mulighed for natmad. Disse tørrede frugter forhindrer dig i at føle dig oppustet eller forstoppet.

Selvom lækre indtag af cashewnødder i løbet af natten kan forårsage fordøjelsesbesvær; undgå at indtage dem i løbet af natten.

Liste over 15 bedste tørrede frugter og nødder til vægttab:

Her er listen over nogle af de tørre frugter til vægttab, som du kan inkludere i din kost:

1. Hasselnødder:

Hasselnødder får dig til at føle dig mæt i en længere periode og styrer trangen til unødvendig snacking, hvilket er det første skridt i den rigtige retning. De sunde fedtstoffer og det høje fiberindhold i hasselnødder giver din krop de nødvendige næringsstoffer, hvilket gør dem til en af ​​de bedste tørrede frugter til vægttab (3).

2. Fig:

Fig er en af ​​de tørrede frugter, der har næringsstoffer i overflod sammen med højt fiberindhold. Det har et fordøjelsesenzym kaldet ficin; når det kombineres med andre enzymer i fordøjelseskanalen, taber du dig hurtigt. Når du spiser denne frugt, reducerer det suget efter sukker, hvilket også øger stofskiftet (4). Fig er en sund snack, da den er lav i kalorier.

3. Pekannødder:

Pekannødder er beslægtet med valnødfamilien, der har en uimodståelig smøragtig smag. Selvom den indeholder mange fedtstoffer, holder tilstedeværelsen af ​​oliesyre sulten væk ved at få dig til at føle dig mæt. Det øger også vores krops stofskifte og holder øje med din fordøjelse og hjertesundhed (5). Anti-aging, anti-inflammatoriske fordele ved denne tørrede frugt øger din immunitet effektivt.

4. Pine Nut:

Pinenut fungerer vidunderligt som appetitnedsættende, fordi den har pinolensyre. Da disse tørrede frugter er rige på fedtstoffer, gør de dem til de bedste nødder til vægttab ved at spise dem med måde. Pinjenødder giver dig et boost af energi og giver en overflod af sundhedsmæssige fordele som hjerte- og øjenhelse, anti-aging, og det er også let at have med (6).

5. Solbær:

Hvis du leder efter en snack før træning, er solbær en perfekt mulighed, og det ligner ret rosiner og de bedste tørrede frugter til vægttab (7). Kostfibre og lavt sukkerindhold gør dem til en perfekt snack, især for børn. Disse tørrede frugter findes i søde og sure varianter og indeholder meget næring. Det hjælper også med flere sundhedsproblemer som fedme, hjertesundhed osv., Da det er højt i antioxidanter.

6. paranødder:

Paranødder hjælper dig med at tabe dig ved at forbedre dit stofskifte og øger din immunitet, da det er fyldt med selen. Det har også hjerte-sunde fedtstoffer, lave kulhydrater, højt fiberindhold og mineraler som magnesium, zink og kalium, der opretholder en sund krop (8). Du vil opfylde det daglige krav for den dag, hvor du kun indtager to stykker af disse nødder.

7. Pistacienød:

Pistachio er en af ​​de bedste tørre frugter, der hjælper med vægttab, da de er kaloriefattige og fiberrige. De sunde fedtstoffer i denne tørrede frugt kan være en af ​​de perfekte snacks, når du har besluttet dig for at gå til vægttab. Det holder dig mæt i en længere periode, hovedsageligt taget i små portioner (9). Taget i små mængder hjælper det dig med at dæmpe sult, hvilket får dig til at kontrollere trangen til at spise meget.

8. Tørrede abrikoser:

Tørrede abrikoser betragtes som en fedtfattig snacking, der hjælper dig med at nå din målvægt effektivt ved at undertrykke din appetit. Disse lækre tørrede frugter hjælper dig med at smide al den ekstra flab, da den er fyldt med næringsstoffer og kostfibre. Da tørrede abrikoser er kaloriefattige, er det en glimrende forkælelsesmulighed, som du let kan have med dig rundt.

9. Mandler:

Mandler er de populære tørre frugter, som mange af os elsker at spise uden aldersforstyrrelse. Denne tørre frugts hud er en rig fiberkilde, der hjælper med at reducere vægten ved at regulere din afføring. Det hjælper også med at opretholde din kropsvægt på et sundt niveau ved at holde blodsukkeret med magnesium og E -vitamin (10).

10. Datoer:

Selvom dadler er fyldt med kulhydrater, hjælper disse tørrede frugter dig med at tabe dig effektivt, når det tages med måde. Det reducerer chancen for at tage på i vægt, da dadler er en god proteinkilde og har umættede fedtsyrer. Datoer er også fulde af fibre, hvilket fremskynder dit vægttab ved at øge dit stofskifte.

11. Cashewnødder:

Cashewnødder er en anden populær tørret nød, der holder dig mæt i længere tid. De hjælper dig med at smide alle de ekstra kilo, da det er fyldt med protein og fibre, der øger dit stofskifte. Denne proces giver dig mulighed for at forbrænde fedt, da du føler dig mæt i en længere periode (11). Det eneste du skal huske på er ikke at spise dem for meget, da de kan resultere i vægtforøgelse.

12. Svesker:

Svisker er en af ​​de populære frugter, der populært bruges til at bekæmpe forstoppelse. Fiberindholdet i denne tørrede frugt eliminerer toksiner fra din krop ved at forbedre din afføring. Det hjælper også med at reducere vægten jævnt ved effektivt at øge stofskiftet, hvilket gør det til en perfekt fedtforbrændende tørret frugt (12).

13. Rosiner:

Forbindelsen kaldet jod til stede i rosiner forbedrer din fordøjelsesproces, hvilket gør det til en perfekt mulighed for dig at tabe dig. Dette er også en af ​​de trendmuligheder, mange mennesker foretrækker (13). Fiberindholdet i denne tørrede frugt får dig til at se slankere ud, især for mennesker med en lavere metabolisk hastighed. Det er også velegnet til hjertesundhed, når det indtages regelmæssigt.

14. Valnødder:

Hvem har ikke hørt om disse hårdføre, men velsmagende valnødder? De sunde fedtstoffer, der findes i disse tørrede frugter, gør underværker på din hud og hår og hjælper sundt med vægttab. Kroppen får al den ernæring, den har brug for fra omega 3 -fedtsyrerne og fungerer bedst på mavefedt ved at holde sulten i skak (14). Valnødder kan være en perfekt erstatning for fisk, der enten er allergiske eller ikke spiser fisk. Det stimulerer også let fordøjelse.

15. Peanut:

Jordnødder er andre tørre frugter, der indtages dagligt i den ene eller den anden form. Men vidste du, at hvis du indtager moderat, hjælper jordnødder dig med at tabe dig? Ja! Det fremmer vægttab, selvom det er højt i fedt og kalorier. Fiber- og proteinindholdet i jordnødder holder dig mæt i en længere periode, hvilket gør det til en perfekt mulighed for at tabe sig (15). Det hjælper med at øge stofskiftet i din krop og fremmer vægttab. Men husk på, at du skal indtage dem med måde.

En sund vægt er afgørende for, at din krop fungerer korrekt. Derfor er det ganske nødvendigt at sørge for, hvad du putter i din krop for at have en sund vægt. Indtagelse af tør frugt i moderate mængder og kun i løbet af dagens nødvendige øjeblikke hjælper dig med hurtigt at tabe uønsket vægt. Glem ikke at fortælle os, hvordan denne artikel har hjulpet dig!

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er et informationsgrundlag og ikke en erstatning for professionel rådgivning. Websitet er ikke ansvarligt for dets virkninger på din krop, og det tilrådes at konsultere en læge, før du starter noget nyt.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Er det sikkert at spise tørret frugt til mennesker, der har diabetes?

Svar: Svaret er ja, og nej. Sukkerindholdet i tørret frugt er højere sammenlignet med frisk frugt på grund af dehydrering. Det er derfor, det er nødvendigt at huske på, at mennesker, der har diabetes, bør indtage tørret frugt i begrænsede mængder.

2. Er det OK at spise tørre frugter dagligt?

Svar:  Selvom tørre frugter er energikilder til næringsstoffer, er de kaloririge og sukkerholdige. Næringsstofferne i tørre frugter kondenseres i små pakker, da det meste af vandet ekstraheres. Derfor er det nødvendigt at spise dem med måde, især hvis du holder øje med din vægt. Du kan undgå at snack fra posen ved at begrænse forbruget af blandede nødder og tørre frugter til 20 gram.

3. Hvad skal du huske på, når du spiser tørret frugt til vægttab?

Svar:

  • Selvom sundhedsmæssige fordele ved tørfrugt er rigelige, skal du sørge for at spise dem moderat.
  • Undgå at spise tørret frugt med sukkersirup.
  • Sørg for at tjekke ernæringsoplysningerne, før du køber tør frugt tilsat sukker eller krydderier.