16 enkle tips til at tabe sig uden slankekure

At spise al den lækre mad, du har lyst til uden at skulle gå op i vægt eller endda en centimeter fedt, er en drøm for alle. Men desværre bliver mange af os nødt til at følge en dagligdags kost for at nå vores målvægt. Men ikke længere! Vi præsenterer dig for 16 påviste måder at tabe sig på uden slankekure. Det siger du ikke! Dette er de bedst bevarede hemmeligheder for vægttab og arbejde for alle. Uden at skumme artiklen igennem, implementer dem i din daglige rutine for effektive resultater.

Sådan taber du dig uden slankekure

16 nemme måder at tabe sig hurtigt uden slankekure:

Mange af os er bange for navnet kost, ikke sandt? Men foretag nogle ændringer i din livsstil med de tips, der er nævnt i denne artikel, og du vil tabe dig selv uden slankekure. Souuunds stor gør det ikke? Lad os gå igennem for at vide mere.

1. Drik mere vand:

Drik vand eller hold dig hydreret er et af de almindelige forslag, som mange af os hører om håndtering af mange sundhedsproblemer. Ideelt set skal du drikke tre liter vand om dagen, for at du kan tabe dig. Men du skal drikke fire til fem liter vand, hvis du træner og sveder meget. Du bliver mere træt og træt, når du ikke drikker nok vand, hvilket fører til et stofskifte, der forhindrer fedttab. Så husk en påmindelse på din telefon for at kontrollere vandforbruget (1).

2. Drik grøn te:

Grøn te er en af ​​de populære drikkevarer, der bruges af mennesker i alle aldre, uanset køn. Det hjælper med at forbedre det generelle helbred ved at skylle toksinerne ud, fordi det har en antioxidant kaldet EGCG. Derudover har grøn te fytokemikalier kaldet catechiner, der gør denne drik til en kalorieforbrændende motor. Du kan forbrænde 400 kalorier på en uge, hvis du regelmæssigt drikker grøn te (2).

3. Spis mere fiber:

Tyktflydende fiber spiller en afgørende rolle i at reducere din appetit, bremse din fordøjelse (3). Derfor vil du føle dig fyldigere i længere tid ved at indtage fiberrige fødevarer. Når det kommer i kontakt med vand, danner viskose fibre desuden en gel, og det bremser processen med at tømme din mave ved at øge næringsoptagelsestiden (4). Nogle fødevarer med store mængder tyktflydende fiber er hørfrø, appelsiner, asparges, rosenkål, bønner og havregryn.

4. Inkluder flere grøntsager i kosten:

Prøv i stedet for en grøntsag at servere en række grøntsager i et måltid. Du er mere tilbøjelig til at forbruge tonsvis af næringsstoffer og er effektive til vægttab b have en række valgmuligheder. Derudover får grøntsager dig til at føle dig mæt med færre kalorier, da de indeholder fiber og vand (5). Men sørg for at undgå fedtholdige dressinger eller buttery saucer ved tilberedningen af ​​disse grøntsager.

5. Spis nødder:

Tabe sig uden slankekure betyder ikke, at du kan proppe dig med junkfood. Vi har dog en løsning på dit snacking problem. Nødder regnes som superfoods, der ikke kun holder din krop sund, fordi de har store mængder antioxidanter. En håndfuld nødder forbrænder mavefedt og hjælper dig med at tabe dig, da de er rige kilder til fiber, protein, sunde fedtstoffer, mineraler og vitaminer (6). Så prøv at inkludere nødder i din kost og høst fordelene.

6. Spis morgenmad hver dag:

Mange mennesker er under den misforståelse, at at springe morgenmad over er en måde at tabe sig på, men det er langt fra sandheden. Det ville være bedst, hvis du aldrig sprang din morgenmad over, da det er dagens vigtigste måltid. Din krop har brug for tankning hele dagen, men du har en tendens til at overspise, selv før frokosttid, når du springer morgenmaden over. Dit stofskifte bremser også, når du savner din morgenmad. Start i stedet din dag med et nærende måltid med en skål fuldkornsprodukter og fedtfattigt mejeri.

7. Spise suppe før et måltid:

At indtage suppe lige før din hovedret som forret kan være en effektiv måde at tabe sig på uden at ændre din kost. Men for at suppe-ideen fungerer, skal du undgå flødesupper og vælge tortillasuppe, won-ton, minestrone. Du kan også tilberede supper derhjemme ved at tilføje dine yndlingsgrøntsager.

8. Spis langsomt:

Ifølge undersøgelser vil du sandsynligvis indtage færre kalorier, når du bruger tid på at tygge din mad. Det skyldes, at din hjerne tager ekstra tid på at modtage et signal fra din mave, når den er færdig, når du tygger, og langsomt forhindrer overspisning. Det anbefales at tygge omkring 35 til 50 gange pr. Mundfuld, hvilket hjælper med at begrænse din portionsstørrelse og lette en korrekt fordøjelse.

9. Foretrækker at spise hjemmelavet mad:

Når du er på rejse for at blive slank uden kost, er nøglen at spise et hjemmelavet måltid i stedet for at gå ud. Men vi har alle brug for en pause fra madlavningen engang imellem. Så prøv at indtage hjemmelavede måltider mindst fem gange om ugen. Du kan forvask dine salater, skære dine grøntsager på forhånd og bruge grillet laks til at gøre madlavningstiden hurtigere. Lav et visuelt attraktivt måltid ved at bruge farverige grøntsager.

10. Kontrolportionsstørrelse:

Når du vil tabe dig hurtigt uden kost, vil det være en kæmpe forskel at holde øje med størrelsen på de portioner, du spiser. I denne proces er du ikke på slankekur, men du undgår at indtage overskydende mad, fordi du kontrollerer dine portioner med 10 til 20%. Du kan være smart ved at vælge mindre skåle, hvor du føler, at du spiser rigeligt uden at fratage dig selv.

11. Skær usunde og forarbejdede fødevarer:

Uanset alder elsker vi alle at snack. Men forarbejdede og junkfood har lidt eller ingen ernæring, der gør dig godt. Skær sodavand, eventuelle energidrikke ud, da de har tilsætningsstoffer og smagere, der ikke kun er usunde, men forhindrer dig i at tabe sig. Prøv i stedet at inkludere meget nærende og kaloriefattige fødevarer som jordnødder, popcorn, frugt, pistacienødder, agurk, rødbeder, gulerødder osv., Som mellemmåltider, når du vil være slank uden kost.

12. Gør intet andet, mens du spiser:

Det kan få dig til at sukke, men som vores ældste siger, skal du ikke gøre andet end at spise under dine måltider. Mange af os multitasker i vores liv, og vi inkorporerer denne vane i alle dele af vores liv. At se fjernsyn, mens vi spiser, er en af ​​de velkendte seværdigheder i mange husstande. Så hvis du vil tabe dig uden slankekure, skal du begynde at være opmærksom på, hvad du spiser.

13. Få mere D -vitamin:

For at forblive sund, har vores krop brug for at optage D-vitamin, som er et fedtopløseligt vitamin. Dette næringsstof forhindrer overabsorption af signalkemikalier som parathyroidhormon og hjælper din krop med at bevare mineraler som calcium. Derudover spiller D -vitamin en vigtig rolle i absorptionen af ​​fosfor og calcium, holder dit immunsystem sundt og holder dine knogler og tænder stærke (7). Ifølge forskning har mangel på D -vitamin imidlertid en tendens til at få dig til at gå mere i vægt, selvom der er behov for mere forskning på dette aspekt (8).

14. Vandring:

Walking er en af ​​de standardløsninger, der tilbydes mange af os for at håndtere flere sundhedsmæssige problemer. Prøv at forblive aktiv ved at gøre, hvad du kan i løbet af dagen, som f.eks. Pacering, mens du taler i telefon, tager din hund en tur, og under reklamer kan du marchere på plads. Men hvis du går en tur, skal du starte langsomt og derefter stige, indtil du gør 10.000 trin om dagen. Du kan få en skridttæller til at holde en optælling og sikre, at din puls er i fedtforbrændingszonen.

15. Klatretrapper:

Forbrænding af ekstra 100 kalorier om dagen kan udgøre 10 pund vægttab over et år, selvom dine spisevaner ikke ændres. Afhængigt af din vægt vil du være i stand til at forbrænde kalorier. Nogle af de aktiviteter, der hjælper dig med at forbrænde kalorier, er:

  • At tage trappen i stedet for en elevator.
  • Husrensning i 30 minutter.
  • Let jogging i 10 minutter.
  • Tyve minutter med græsplæne.

16. 8 timers søvn:

Når du vil tabe dig uden at skulle gå på diæt, er det et must at sove i mindst otte timer. Det skyldes, at din krop helbreder enhver skade forårsaget af slid og regulerer dit system, mens du sover. Der er en ændring i hormonniveauer, især insulin og cortisol, når du mangler søvn. Vægttab er endnu mere udfordrende, når du er søvnfattig, fordi det udløser cortisol og øger insulinniveauet.

Du kan tabe dig uden slankekure ved at foretage nogle enkle livsstilsændringer. Vi håber, at tipsene i denne artikel vil guide dig til at tabe dig uden at sulte dig selv. Men sørg for ikke at følge for mange ting på én gang, prøv med en eller to og foretag derefter ændringer gradvist. Du kan få et langsigtet resultat ved at foretage et par enkle ændringer.

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er baseret på ren forskning og ikke en erstatning for lægehjælp. Webstedet er ikke ansvarligt for ægtheden og nøjagtigheden af ​​de oplysninger, der er nævnt i denne artikel.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hjælper det at holde en maddagbog dig ned i vægt?

Svar: Journalisering af dit madindtag hjælper dig med at løse dine skadelige mønstre og gør dig opmærksom på, hvor meget mad du spiser. Det giver dig også mulighed for at tænke sig om to gange, før du sluger mad, hvilket gør dig mere ansvarlig.

2. Hjælper det med at tabe dig ved at springe aftensmaden over efter en tung frokost?

Svar: Ingen! at springe måltider over kan få dig til at føle dig mere sulten, og det kan resultere i overspisning. Når du prøver at tabe dig, er det nødvendigt at inkludere en træningsrutine, men at springe måltider over kan få dig til at føle dig mindre energisk og undgå træning helt.

3. Hjælper vejning ofte som motivation i vægttab?

Svar: At veje dig selv mindst en gang om ugen hjælper med at opbygge bevidsthed om din vægt, når du taber dig. Eksperter mener også, at kontrol af din vægt også holder dig motiveret.