Bedste crunches til vægttab hurtigt derhjemme!

Vægttab og vægtvedligeholdelse er en kontinuerlig proces. Det er ikke noget, der kan opnås ved at følge en enkelt metode. Det skal tages op fra et holistisk synspunkt & Vægttab bør betragtes som et skridt i retning af at forbedre dit generelle helbred & Livskvalitet. Så hvis du prøver at tabe din ekstra vægt & komme tilbage i din ideelle kropsvægt i henhold til din højde, skal du passe på mange ting. Din dag skal starte med en positiv note, du skal have dine måltider på det rigtige tidspunkt. Når alle disse ting er dækket, kommer næste, fysisk træning i 30 til 40 minutter om dagen for at hjælpe med at forbedre resultaterne af dit vægttabsprogram. Så her hentede vi nogle bedste crunches til vægttab hurtigt derhjemme. Lad os tage et kig på det.

Bedste cruches til vægttab

Bedste crunches til vægttab:

Crunches hjælper en person med at opnå et samlet vægttab & Specifikt tomtab omkring taljeområdet og maveregionen og hjælper også med at tabe jiggly mavefedt. Hengive sig til en øvelse som crunches & Sit-ups selv 15 til 20 minutter om dagen sammen med en rask gåtur hjælper med at bruge energi, som derefter har en direkte indvirkning på antallet af forbrændte kalorier. Igen har antallet af forbrændte kalorier en direkte sammenhæng med vægttab.

Første ting først, du bør altid lave maveknas under en træner for at øge effektiviteten. Hvis du gør disse på den forkerte måde, kan det føre til alvorlig nakke & rygskader. Start med at udføre tre sæt med 10 Crunches hver.

At lave crunches med en moderat intensitet, for eksempel ti minutter, forbrænder cirka 100 kalorier. Efter 10 minutter, hvis du er i stand til at opretholde den samme intensitet, hvilket er ret svært i de fleste tilfælde, hvis du kan strække din crunch-træningssession op i yderligere 10 minutter, kan du tabe op til 200 kalorier på tyve minutter.

Ifølge undersøgelser indeholder et kilo fedt i din krop 3500 kalorier. Så for at tabe et kilo vægt skal du oprette et kalorieunderskud på 3500 kalorier. Så ved at følge ovenstående estimater kan du håbe på at tabe dig svarende til et pund i løbet af en måned, hvis du udfører crunches i 20 minutter om dagen. Det ser ikke for imponerende ud, men dine kernemuskler ville blive stærkere og mere tonede.

Sådan laver du crunches på den rigtige måde:

Bedste crunches til vægttab

  • Læg dig fladt på gulvet.
  • Brug dine hænder til at støtte dit hoved & halsområde. Bøj knæene og læg fødderne fladt på gulvet. Dette er den position, hvor du skal starte.
  • Med dine fødder fast plantet på gulvet, løft dine skuldre & Øvre ryg op fra gulvet.
  • Dit ansigt skal pege i loftet.
  • Mens du løfter din krop op, skal du trække vejret ud. Hold i denne position i et par sekunder.
  • Træk vejret, når du vender tilbage til din startposition.

Når jeg siger, styrker crunches dine kernemuskler; Jeg mener, det virker på følgende gruppe af muskler: Rectus abdominis, tværgående abdominis & De skrå muskler. Når disse muskler bliver styrket, hjælper de med at forbedre din kropsbalance & Din samlede kropsholdning. En stærk kerne betyder stærke muskler i ryggen, bækkenet & Abdominal område.

Crunches til vægttab

Lad os vide, hvis du stadig er i tvivl eller bekymrer dig om crunches til vægttab. Vi vil meget gerne hjælpe dig med de bedste løsninger og svar.