BeeLifen Hi-Tech-mehiläispesä CoCoon suojaa mehiläisiä Varroa-punkkeilta

Mehiläiset ovat olennainen osa ihmisen sivilisaatiota. Ilman niitä monet kasveistamme eivät saisi pölytystä, jota ne tarvitsevat kasvaakseen, ja meidän olisi paljon vaikeampaa ruokkia kasvavaa maailman väestöä. Mutta mehiläisillä on kuolevaisia ​​vihollisia. Torjunta -aineiden, sisäsiitos-, ilmaston lämpenemis- ja muiden stressitekijöiden lisäksi mehiläisillä on myös toinen ongelma, nimittäin varroa -punkit. BeeLifen huipputekninen mehiläispesä CoCoon toivoo vähentävänsä selkeästi näitä selviytymisriskejä. Katsotaanpa tarkemmin tätä uutta gadgetia.

Tältä tulevaisuuden mehiläispesä näyttää

BeeLifen Hi-Tech-mehiläispesä CoCoon suojaa mehiläisiä Varroa-punkilta älykkäältä laitteelta ces 2019: ltä

Mitä ovat varroa -punkit ja miksi ne ovat niin vaarallisia mehiläisille?

Varroa destructor ovat, kuten nimestä voi päätellä, yksi suurimmista mehiläishoidon vaaroista. Nämä loiset ovat huomattavasti pienempiä kuin mehiläiset, mutta ne tarttuvat niihin ja alkavat imeä rasvasoluja. Eikä vain! Kun loiset tappavat hitaasti mehiläisiä, ne siirtävät geneettisiä epämuodostumia aiheuttavia RNA -viruksia.

Mehiläisillä ei ole mitään keinoa puolustautua punkkeja vastaan, joten hyökkääjät voivat lisääntyä esteettömästi, kunnes mehiläishoitajat puuttuvat asiaan. Ja silloinkin niistä eroon pääseminen on helpommin sanottu kuin tehty.

Kun punkit ovat jumissa, niitä on vaikea hävittää tuhoamatta pesää, karanteenissa tartunnan saaneita pesäkkeitä ja viivyttämättä pölytyssyklejä. Kalliit torjunta -aineet voivat auttaa, mutta punkit voivat myös kehittää vastustuskykyä niitä vastaan.

Varroa -punkit kiinnittyvät mehiläisiin, kun ne ovat toukkia

BeeLifen Hi-Tech Beehive CoCoon suojaa mehiläisiä Varroa-punkkeilta. Verroa-punkit tarttuvat edelleen vauvoihin

BeeLifen Hi-Tech-mehiläispesä CoCoon suojaa mehiläisiä Varroa-punkki-loiselta mehiläisellä

Mutta kaikki toivo ei ole menetetty! Hi-Tech Beehive CoCoon voi vihdoin ratkaista ongelman

Kiitos uudesta, älykkäästä laitteesta, joka tänä vuonna CES mehiläishoitajilla voisi pian olla uusi ase taistelussa varroa -punkkeja vastaan ​​- huipputekninen mehiläispesä CoCoon. Tällä hetkellä se on edelleen prototyyppi, mutta se on jo saanut CES INNOVATION AWARD -palkinnon. “BEST INNOVATION AWARD” ja “TECH FOR GOOD” on esitelty.

Hi-tech-gadget kiinnitti paljon huomiota CES 2019 -tapahtumassa

BeeLifen Hi-Tech-mehiläispesä CoCoon suojaa mehiläisiä Varroa-punkkeilta CES 2019 -tapahtumassa

Tämä gadget on suunniteltu erityisesti estämään varroapunkkeja. Tämä tapahtuu siten, että laite hyödyntää punkkien ehkä ainoaa heikkoutta, nimittäin lämpöä. Vaikka mehiläiset kestävät suhteellisen korkeita lämpötiloja, punkit kuolevat, jos ne altistuvat yli 42 ° C: n lämpötiloille muutaman tunnin ajan.

Tämän heikkouden hyödyntämiseksi huipputekninen mehiläispesä CoCoon käyttää ylhäältä asennettua aurinkopaneelia lämmitysjärjestelmän virransyöttöön. Tämä nostaa mehiläispesän sisälämpötilan vähitellen vaadittuun lämpötilaan ja tappaa siten hyökkäävät punkit massiivisesti.

Varustettu omalla aurinkomoduulilla

BeeLifen Hi-Tech-mehiläispesä CoCoon suojaa mehiläisiä Varroa-punkkeilta mehiläisten gadgetilla CES 2019 -tapahtumassa

Se voi myös jäähdyttää mehiläispesän liian kuumina kesäkuukausina, seurata mehiläisten toimintaa ja jopa laukaista hälytyksen, jos joku yrittää varastaa korkean teknologian CoCoon-mehiläispesän. Voit tarkistaa ja hallita kaikkia näitä vaihtoehtoja reaaliajassa mukana toimitetun sovelluksen avulla. BeeLifen huipputekninen mehiläispesä CoCoon ilmestyy markkinoille joskus syyskuussa 2019.

Pidä mehiläiset aidassa etänä sovelluksen avulla

BeeLifen Hi-Tech Beehive CoCoon suojaa mehiläisiä Varroa-punkkeilta Smart mehiläispesä ohjaus sovelluksen kautta

BeeLifen Hi-Tech Beehive CoCoon suojaa mehiläisiä Varroa-punkkeilta, uusilta älykkäiltä mehiläispesiltä