Kipli, 100% luonnollinen patja tulee Saksaan

Uni on olennainen osa jokapäiväistä elämää. Kun lepäämme säännöllisesti, vahvistamme mielenterveyttämme ja koskemattomuuttamme, parannamme fyysistä hyvinvointiamme ja jopa säätelemme painoamme. Mitä paremmin nukumme, sitä paremmin voimme nauttia elämästä. Siksi, kun nukkumisympäristömme ei ole oikea, heräämme useammin uupuneina kuin nukkumaan mennessäni. Useat syyt, kuten ilmasto, huonekalut ja asento nukkuessa, voivat olla syyllisiä, mutta useimmiten huono patja on paha kaveri. Pidemmällä aikavälillä voit tuntea tämän seuraukset – unettomuus, lihasheikkous ja selkäkipu. Uusi patja on siis välttämätön! Kaikki patjat eivät kuitenkaan ole samanlaisia, eikä niitä kannata ostaa liian nopeasti. Ulkonäkö ja hinta voivat olla hyvin harhaanjohtavia, mutta heikko laatu ilmenee vasta myöhemmin. Suosittelemme: 100% luonnollinen Kiplin patja. Tässä muutamia syitä, miksi a Luonnollinen lateksipatja Seuraava päätöksesi pitäisi olla.

Aloita jokainen uusi päivä raikkaana ja täynnä energiaa

Kipli, 100% luonnollinen patja tulee Saksaan pinnasänky pieni valmistettu luonnollisesta lateksista

Mikä on luonnollinen lateksi ja mitkä ovat sen tärkeimmät ominaisuudet?

Kaikki Kiplin luonnolliset patjat ja tyynyt on valmistettu 100% luonnollisesta lateksista. Luonnollinen lateksi on maitomaista mehua, jota noin 10% kaikista kukkivista kasveista tuottaa pääasiassa tuholaisia ​​vastaan. Kumipuusta saadulla lateksilla on suuri merkitys teollisuudelle.

Lumivalkoinen maitomainen mehu valmistetaan edelleen perinteisellä tavalla, kuten satoja vuosia sitten, leikkaamalla kuori. Se kaadetaan suuriin muotteihin, emulgoidaan vedellä ja ilmakuplilla, sitten kuumennetaan ja vulkanoidaan hitaasti, jolloin nestemäinen lateksikumi muuttuu joustavaksi, kiinteäksi tilaksi.

Yksi luonnollisen lateksin tärkeimmistä ominaisuuksista on sen korkea elastisuus. Se voi venyä 200%: iin ja säilyttää edelleen lujuutensa, mikä tekee siitä yhden markkinoiden kestävimmistä materiaaleista.

Nauti mukavuudesta ja terveestä unesta luonnollisella lateksipatjalla

Kipli, 100% luonnollinen patja tulee Saksaan heräämään tuoreena ja täynnä energiaa luonnollisella lateksilla

the paras lateksipatja on valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja tai vaarallisia aineita. Lateksilla on luonnollinen vastustuskyky kodin pölypunkkeille ja muille loisille, eikä se siksi tarvitse lisäsuoja -aineita.

Verhoilu ja suojat on myös valmistettu luonnonmukaisesta luomupuuvillasta ja villasta. Käytettyjen materiaalien orgaanisen alkuperän vuoksi jokainen Kipli -patja on 100% hajuton, hengittävä, hypoallergeeninen ja sienilääke. Näin homeen muodostuminen ja bakteerien kolonisaatio estetään luonnollisesti. Joten ihanteellinen allergikoille, eikä vain.

Vain 100% luonnonmateriaalit voivat tarjota sinulle tämän laadun

Kipli, 100% luonnollinen patja tulee Saksaan luonnollisesta lateksivuoteesta, joka on mukavasti hyvä selälle

100% luonnollisesta lateksista valmistetulla patjalla on myös muita suuria etuja

Yleensä luonnollinen lateksi on kovempaa kuin muut materiaalit, kuten jouset tai PU -vaahdot. Suuren joustavuutensa ansiosta se seuraa kehosi kaaria eikä häiritse luonnollista nukkumallia. Tämä auttaa vähentämään ja ajoissa täydellisesti ehkäisemään kaikenlaisia ​​selkäkipuja ja unihäiriöitä.

Kesällä luonnollinen patja tarjoaa sinulle samaa mukavuutta ja tukea kuin talvella – lopulta ei enää kylmiä jalkoja eikä hikoilua. Sinun ei myöskään tarvitse kääntää niitä säännöllisesti, varsinkin kun luonnollisesta lateksista valmistettu patja on yleensä melko raskas.

Unohda selkä- ja niskakipu

Kipli, 100% luonnollinen patja tulee Saksaan luonnollisesta lateksista kovemmin kuin muut sängyt

Luonnollinen lateksi ei ole vain erittäin mukava, vaan myös erittäin kestävä. Verrattuna muihin patjoihin, joiden keskimääräinen käyttöikä on 2–7 vuotta, luonnollinen patja tarjoaa saman mukavuuden kuin ensimmäisenä päivänä 12–20 vuoden ajan. Siksi jokaisella luonnollisella lateksipatjalla on 10 vuoden takuu. Tämän ajanjakson lopussa materiaali menettää hieman alle 5% kimmoisuudestaan, ei mitään muuta. Kun luonnollinen lateksi vihdoin päättyy, se kierrätetään täysin biologisesti.

Mutta tällä laadulla, kestävyydellä ja mukavuudella on myös hintansa. Todellisesta luonnollisesta lateksista valmistettu luonnollinen patja voi siis olla huomattavasti kalliimpi kuin muut mallit. Kaikki, jotka arvostavat terveyttään, tietävät kuitenkin hyvin, ettei hyvä patja saa olla niukka. Vain ne, jotka nukkuvat hyvin ja lepäävät ihanteellisesti yön aikana, voivat aloittaa päivän raikkaana ja täynnä energiaa. Näin ollen hinnat tasoittuvat pitkäaikaisessa käytössä.

Mukava ja laadukas, mutta myös tyylikäs

Kipli, 100% luonnollinen patja tulee Saksaan, tältä näyttää paras luonnollinen lateksipatja

Verraton mukava, ortopedinen tuki ja kestävyys – näin voit vain kuvitella 100% luonnonpatjan, joka on valmistettu luonnollisesta lateksista. Tee oikea valinta terveydellesi ja nukkumismukavuudellesi ja valitse luonnollinen lateksipatja. Kehosi ja sielusi ovat kiitollisia sinulle monien vuosien ajan.

Suosittelemme Kiplin luonnollista lateksipatjaa

Kipli, 100% luonnollinen patja tulee Saksaan, löydät luutapatjat kohtuulliseen hintaan