Kylmävaahtopatja – edut ja laatuominaisuudet

kylmävaahtopatjatestin edut ja käytännön vinkit

Kylmävaahtopatjan edut ja laatuominaisuudet

Kylmävaahtopatjat ovat jo pitkään olleet yksi suosituimmista patjoista. Tämä ei todennäköisesti muutu tulevaisuudessa, koska vaikka nykyinen jousisängyn hype, kylmällä vaahdolla on jo jälleen rooli viimeistään päällysteessä, eli patjanpäällisessä.

Nämä neljä kohtaa tiivistävät sen, mikä tekee kylmävaahdosta niin suosittua ja mikä puhuu nukkumisen puolesta:

1. Ne kestävät pitkään

Kylmävaahtopatjojen pitkäikäisyyden kannalta ratkaisevia ovat laatuominaisuudet, kuten a korkea patjan tiheys ja riittävä puristuskovuus. Molemmat estävät onttojen muodostumista.

2. Ne ovat lämpöä eristäviä

Toisin kuin nimi viittaa, kylmävaahtopatjat ovat erinomaisia ​​lämpövarastoja. Ne imevät kehon lämpöä nopeasti ja pitkään. Makuuhuoneen lämpötila voi siis turvallisesti olla suositellulla raikkaalla 18–19 ° C: lla ilman, että sinun tarvitsee jäätyä yöllä.

3. Ne ovat äänettömiä

Saat hyötyä tästä etenkin, jos liikut paljon yöllä. Lisäksi jos kumppanisi kääntyy ympäri, et herää pian. Tuskin kuuluu ääniä ja rypistyviä ääniä.

 kylmävaahtomuovipatjatestin edut vinkkejä ostaessa

4. Ne ovat kevyitä

Liikutko jatkuvasti, liikutko usein, tarvitsetko hygieniaa tai usein vierailevia? Koska kylmävaahtopatjat on valmistettu vaahtomuovista, ne painavat vain pienen osan kilpailijoiden painosta vesisänkyihin, sisäjousiin tai lateksipatjoihin verrattuna.

Kylmän vaahtomuovipatjan haitta: Ihmiset, joilla on taipumus hikoilla voimakkaasti yöllä, valitsevat eri materiaalin. Vaikka kylmävaahtopatjoilla on hyvä ilmankierto, jota voidaan tukea myös sopivalla sälekehyksellä, ne varastoivat pääasiassa lämpöä – tämä on melko epäedullista yökyöpeleille.

Jos harkitset siirtymistä kylmävaahtomuovipatjaan, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin laatuominaisuuksiin voidaksesi todella hyötyä mainituista eduista pitkään.

kylmävaahtomuovipatjatesti edustaa mielenkiintoisia faktoja

♦ Kovuusaste / puristuskovuus

On parempi miettiä kahdesti, mikä kovuusaste sopii sinulle. Pohjimmiltaan mitä raskaampi olet, sitä kovempi patjan on oltava. Tämä voidaan kuitenkin ottaa huomioon vain nyrkkisääntönä. Eri patjavalmistajien kovuusasteet eivät ole standardoituja, joten testisänky on yleensä välttämätön. Tästä syystä verkkokaupoissa tarjotaan usein pidennettyjä koepäiviä. Periaatteessa sinun pitäisi myös hyödyntää tätä yksilöllisen mukavuustason määrittämiseen. Usein korkeampi kovuus osoittaa myös kestävämmän patjan, koska materiaali antaa vähemmän.

♦ Tilavuuspaino

Huomaa, että laadukkaan patjan tilavuuspaino ei saa olla alle 40 kg / m³. Tämä arvo osoittaa, kuinka paljon raakaa vaahtomassaa käytettiin kuutiometriä kohti. Mitä suurempi tämä arvo, sitä positiivisempi tämä on kylmävaahtopatjan pitkäikäisyydelle.

♦ patjan korkeus

Patjan korkeudella ei ole suoraa vaikutusta tuotteen laatuun, mutta se varmistaa enemmän nukkumismukavuutta ja täyttää myös toisen tehtävän. Korkeammat patjat voivat auttaa säätelemään paremmin puristusta ja siten parantamaan tyynyliikkeitä. Patjan keskimääräinen korkeus on noin 16-18 senttimetriä.

Jos otat huomioon nämä kolme laatuominaisuutta ostaessasi kylmävaahtomuovipatjaa, hyödyt eduista pitkään ja nautit korkeasta nukkumismukavuudesta.

Lopuksi pieni vinkki: On olemassa erilaisia ​​patjavalmistajia, jotka ottavat kaikki laatuominaisuudet huomioon. Positiivinen esimerkki on käynnistysmatrazzo®, jonka takana on valmistusryhmä, jolla on yli 60 vuoden kokemus vaahtojen kehittämisestä. Katso verkkosivusto.

sänky kylmävaahtopatjalla testaa rauhallista unta