Laatikkojouset valloittavat saksalaisen makuuhuoneen

laatikkojousisängyt makuuhuoneiden suunnitteluideoita

Ideoita makuuhuoneeseen: joustinpatjavuoteet

Laatikkojousit ovat yhä suositumpia. Tämä sänky, jota kutsutaan amerikkalaiseksi vuodeksi tai mannermaiseksi vuoteeksi, valloittaa yhä enemmän saksalaista makuuhuonetta. Ennen kaikkea se tekee vaikutuksen upealla ulkonäöllä ja korkealla sisäänpääsyllä.

Laatikon jousisänky: Kuva: © istock.

fi / gerenme

laatikkojousisängyt makuuhuoneideoita ja huonekaluja

Laatikon jousisängyn rakenne

Tämän tyyppisten vuoteiden nimeä ei ole suojattu. Voit kuitenkin kertoa rakenteesta, onko se laatikkojousisänky. Alareunassa ovat ne Jalat. Ne varmistavat sängyn tuuletuksen. the Laatikkojousi tai laatikko lyhyesti toimii jousipohjana. Niiden toiminta on verrattavissa sälekehykseen. Usein varustettu Bonell-jousisydämellä, sillä on pinta-elastinen vaikutus. Yllä oleva Laatikkojousipatja toisaalta se on varustettava tynnyritaskujousisydämellä. Sitten se toimii piste-elastisesti. Yksittäin taskuihin ommellut höyhenet mukautuvat optimaalisesti makaavaan vartaloon. Tätä kolmiosaista varianttia kutsutaan amerikkalaiseksi. Onko laatikkojousisängyssä myös sellainen Päällinen patja tai topper lyhyesti, puhutaan skandinaavisesta mallista.

laatikon jousisängyt osat makuuhuoneen ideoita ja huonekaluja

joustinpatjavuoteet makuuhuoneen huonekalut lisäävät mukavuutta

Mukana on myös pääty. Se on ylellisesti päällystetty kankaalla tai nahalla ja näyttää samanväriseltä kuin kaikkien muiden elementtien verhoilu. Värivaihtoehdot vaihtelevat vaalean valkoisesta ja kermanvärisestä harmaaseen ja mustaan ​​pastellinsiniseen, vahvan punaiseen tai hohtavaan kultaan. Voit ostaa nämä ja muut mallit joustinpatjavuoteista Möbel Inhoferilta. Valitun värin tulisi sopia makuuhuoneen kokonaiskonseptiin, mukaan lukien värit ja sisustus.

laatikkojousisängyt romantiikkaa makuuhuoneen huonekaluissa

Laatikkojousien edut ja haitat

Mahtavan alarakenteensa ansiosta jousisängyt näyttävät melkein kuninkaallisilta. Siksi ne sopivat erityisen hyvin tilaviin makuuhuoneisiin. Korkean sisäänkäynnin vuoksi, joka on noin 60-70 cm, tämäntyyppinen sänky sopii erityisesti vanhuksille ja Ihmiset, joilla on selkäkipu. Korkeus on myös ihanteellinen television katseluun sängystä. Yläkerroksesta riippuen joustinpatjapatjat eristävät lämmön hyvin ja tarjoavat siten kodikkaan, lämpimän hyvinvoinnin tunteen.

laatikkojousisängyt makuuhuoneideoita ja huonekaluvoodi puisella päätyllä

Upea ulkonäkö tuntee myös kolikon toisen puolen. Tilavaa rakennetta on vaikea kuljettaa. Ennen kuin ostat, harkitse siksi, tarjoavatko portaikko, ovien sisäänkäynnit ja käytävät tarpeeksi tilaa kuljettaaksesi jousisängyn makuuhuoneeseen. Kun valitset oikean sängyn, sinun on myös kiinnitettävä huomiota siihen, voidaanko patjat vaihtaa myöhemmin. Patjan normaali käyttöikä on noin seitsemän – kymmenen vuotta. Olisi sääli joutua vaihtamaan koko sänky tässä vaiheessa. Kuten kaikki muutkin sängyt, asiantuntijat suosittelevat patjojen testaamista. Riippuen kehon painosta, morfologiasta ja tottumuksesta (esim. Edullinen sivu- tai makuualusta) tarvitaan erilaisia ​​kovuusasteita.

Moottoroidut kippijousisängyt tarjoavat lisäominaisuuden. Pää- ja jalkaosia voidaan säätää kauko -ohjaimella. Sinulla on myös laaja valikoima vaihtoehtoja kannen suunnittelussa. Kun olet löytänyt unelmiesi sängyn, on jäljellä vain yksi asia: nuku hyvin!

modernit joustinpatjavuoteet makuuhuoneideat ja huonekalut


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80