Moderni makuuhuone viehättävillä sänkyideoilla

moderni makuuhuoneen sängyn maalaismainen sängynpäätyinen tiiliseinä

Inspiroivia sänkyideoita moderniin makuuhuoneeseesi

Nykyaikaisessa suunnittelussa on usein tärkeää, että olet luova ja haluat mieluummin antaa kaiken näyttää oman makusi mukaan. Samaan aikaan ei pidä unohtaa käytännön näkökulmaa. Koko asia on sitä vaikeampaa makuuhuoneessa, koska se on läheisyyden ja turvallisuuden paikka.

Tässä huoneessa sinun pitäisi tuntea olosi kotoisaksi. On epäilyttävää, että vaikka kenenkään pitäisi olla maailman paras suunnittelija, parempi kuin ymmärrät mitä tarvitset täällä tai et. Ota asiat käsiin! Älä huoli: olemme rinnallasi muutamalla esimerkillä. Jotkut ovat varsin alkuperäisiä, ja et todennäköisesti ole vielä ajatellut niitä.

Puinen sängynrunko antaa makuuhuoneelle luonteen

moderni makuuhuone lava -vuode matto juoksija maalaismainen ilme

Ideoita sängyn alustalle

Lavat sängynrunkojen sijaan. DIY -sänky voi osoittautua helpommaksi vaihtoehdoksi kuin luulet. Lopulta se on laatikko! Voit jopa päästä helposti king -size -mallin alueelle asettamalla lavat yhteen. Sinun tarvitsee vain puhdistaa ne, tasoittaa ne ja sitoa ne yhteen. Tämä rakenne on paljon vakaampi kuin monet etukäteen ostetut. Jos pidät teollisesta tyylistä, maalaa kuormalavat (tai et ehkä) ja aseta patja päälle. Jos haluat sovittaa paletit eri tyyliin, tämä voidaan yleensä tehdä sopivilla tekstiileillä.

Lavataso tuo raikkaan tunnelman sisustukseen

moderni makuuhuone kuormalavatasoiset heitotyynyt kirkas seinä

Metallinen runko ja maalaismainen pääty

makuuhuoneen sängynrunko metallinen musta sivupöytä maalaismainen

Hyödynnä vanhat metallikehykset

Jotkut sängyt näyttävät riittävän vanhoilta epätoivoon. Sinun on kuitenkin odotettava, ennen kuin heität sen pois. Vanhat vanhat metallikehykset voisivat silti olla hyviä! Niiden kaltaista vakautta on todella vaikea saada markkinoille nykyään. Sen sijaan, että heittäisit tällaisen aarteen pois, aseta sen päälle lauta – patja!

Musta metallikehys vintage -tyyliin

moderni makuuhuoneen kalustus metallinen sängynrunko kahden hengen huone maton juoksija

Runko paksulle patjalle

Vaihtoehto, jossa patja on suoraan lattialla, on yhä suositumpi. Mutta se ei tee niistä käytännöllisempiä. Jos haluat käyttää näitä pidempään, sinun on mieluummin luotava kehys niiden ympärille. Se tekee makuuhuoneesta jotenkin mukavamman, ajattelemme!

Minimalistinen sängynrunko

makuuhuoneen suunnittelu minimalistinen sängynrunko matto kuvaikkuna

Perusta nuorisohuone, jossa on hieno vuode

makuuhuoneen suunnittelu poikien huonekalut seinän suunnittelu värillinen matto

Nelipylväsvuode

Makuuhuoneen kalustaminen vaatii vielä paremman mukavuuden tunteen kuin mikään muu tila. Meidän täytyy levätä täällä ja terveytemme liittyy hyvin läheisesti siihen. Tästä syystä sinulla on oltava puhdas omatunto, varaa siihen, mikä rentouttaa sinua eniten. Monet ihmiset mieluummin varustavat makuuhuoneensa neljän pylvään sängyllä kuin kaikki muut vaihtoehdot. Tunnet olosi paljon mukavammaksi sen kanssa.

Luo viihtyisä makuuhuone

moderni makuuhuone sisustus vihreä vuodevaatteet tyylikäs ruskea huonekalukasveja

Katosvuode

Toinen erityisen viehättävä vaihtoehto on pylvässänky. Se näyttää vain kauniilta. Ja kuten sanoin, se auttaa joitain ihmisiä nukkumaan rauhassa. Jos kuulut tähän ryhmään, et tarvitse muita tekosyitä tullaksesi siihen moderni makuuhuone perustaa sen kanssa.

Jäi pois ajatus pylvässängystä

moderni makuuhuone pylvässänky matto maalaus pöytälamput

Tuo enemmän romantiikkaa makuuhuoneeseen

makuuhuoneen katosvuode tee se itse makuuhuoneen penkki

Yksinkertainen ja toimiva sisustus

Kehittynyt sänkyrakenne ei velvoita sinua asettamaan koko makuuhuonetta erittäin hienostuneesti. Ei lainkaan! Voit jopa luoda hierarkian, jos yhdistät erityisen kauniin sängyn yksinkertaisempiin huonekaluihin. Näiden kahden elementin välisen tasapainon saavuttamiseksi voit piristää asioita vielä enemmän upealla koristevalaistuksella. Valojen tulee olla sopusoinnussa huoneen muiden viimeistelykoristeiden kanssa. Juuri kuvattu lähestymistapa olisi ihanteellinen nykyaikaiseen, pieneen tai keskikokoiseen kotiin.

Tee sängystä katseenvangitsija

moderni makuuhuoneen sängynpääty harmaa matto ilmavat verhot

Yhdistä makuuhuoneen kalusteet tyylikkäästi

moderni makuuhuone kaunis sänky valkoiset lattialaatat matto valkoiset verhot

Kiehtovat riippuvat sängyt lastenhuoneeseen

makuuhuoneen suunnittelu riippuvat sängyt lastenhuone harmaa seinän väri

DIY -idea modernille makuuhuoneen sängylle

makuuhuoneen suunnittelu riippuva sänky harmaa seinän väri

Riippuva sänky tytön huoneessa

makuuhuoneen suunnittelu tyttöjen huoneen kalustus roikkuva sänky vaaleanpunainen seinäsuunnittelu