10 bedste yogaklasser i Mumbai for nybegyndere og eksperter

Yoga stammer fra Indien som en disciplin af sind og krop, hvor forkert vejrtrækning, præcise stillinger og en positiv tankegang spiller en vigtig rolle. Ved at kombinere fysisk og mental praksis viser yoga sig at være en af ​​de bedste træningsrutiner for mennesker i alle aldre. I dag kan du finde flere yogaklasser i Mumbai, som hjælper dig med at udforske alle muligheder og grænser for din krop og sind. Hvis du er træt af at løbe rundt i en by, der aldrig stopper og ønsker at udvikle et nyt færdighedssæt, er yoga vejen frem. Yoga hjælper dig ikke kun med at nå dine fysiske fitnessmål, men det forbedrer også dit velbefindende. Det hjælper dig med at udvikle kontrol over dit sind og begrunder dig. Oplev alle fordelene ved denne gamle form for fitness ved at læse om de 10 bedste yogakurser i Mumbai i artiklen herunder.

Bedste yogaklasser i Mumbai for nybegyndere og eksperter

Lær yoga fra disse top yogaklasser i Mumbai:

1. Nirvana Yoga og Meditation Center, Andheri:

Byens liv og jag går aldrig væk, men når du finder et yogastudie i hjertet af Yoga Mumbai, kan du ikke gå glip af det. Den perfekte måde at lære yoga på er med en god instruktør, og dette yogacenter lægger stor vægt på alle elever, og med deres praktiske skemaer og batches, der kører hele dagen, kan du finde det helt rigtige tidspunkt og sted, der passer dig og får din yoga på. Hop ind på dette sted næste gang du er i Andheri for at finde ud af mere.

 • Adresse: Bygning nr. 2, lejlighed nr. 123, 1. sal, Akshay Giri Kunj, Paliram Road, BMC Office Lane, Andheri West, Mumbai – 400058, i nærheden af ​​BSES Hospital og togstation.
 • Kontakt: +919152254550

2. Iyengar Yogashraya, Lower Parel:

B.K.S Iyengar, en berømt Yogi, grundlagde Iyengar Yoga i Mumbai. Disse institutioner bruger kun gamle metoder til praksis. Deres Iyengar yoga klasser i Mumbai disciplin er intensiv, og dem, der ønsker at forstå yoga grundigt, bør besøge dette sted. De har særlige partier til yoga for børn i Mumbai og damer. Og de hjælper også mennesker med medicinske lidelser og psykisk udviklingshæmning. De har også særlige programmer til de dårligt stillede. Så hvis du kender nogen, der kunne bruge gratis yogaklasser, så lad dem vide det. For at få en bedre forståelse af dette håndværk og blive fit, skal du tjekke Iyengar Yoga Institute Mumbai. Dette er blandt de bedste yogaklasser i Mumbai

 • Adresse: Iyengar Yogashraya, Elmac House, 126 Senapati Bapat Marg, Lower Parel, Mumbai – 400013, Maharashtra. Indien
 • Kontakt: +91-22-2494 8416
 • Internet side: http://bksiyengar.com/modules/Institut/Yogashra/yogashra.htm

3. Isha Yoga Center, Mumbai:

Isha yoga center mumbai, grundlagt af Sadhguru, er et af de bedste yogacenter i mumbai. De har specialiserede programmer for begyndere og avancerede studerende. De er permanent baseret i det sydlige Indien, men de afholder regelmæssige workshops i Mumbai hver måned flere steder. Denne yogaklasse, der finder sted i Navi Mumbai (Vashi), er et introduktionskursus. Det finder sted den 19.-25. Juni 2019. Registrer dig hurtigt for at booke en plads og find ud af, hvordan yogierne alle er så seje og indholdsrige. Prøv dette til yogaklasser i navi mumbai

 • Adresse: Mewar Bhavan, Juhunagar Road Sector 14 Mg Complex near Gaodevi Temple Vashi, Mumbai India.
 • Kontakt: 9041609895
 • Internet side: https://isha.sadhguru.org/in/en/program-details/nojs/21407

4. Yoga med Shirley Batiwala, Colaba:

Leder du efter yogakurser i South Mumbai? Vi har fundet lige den til dig. Denne kvindelige yogalærer i Mumbai følger Iyengar yoga Mumbai -disciplinen og træner sine elever til at udmærke sig i håndværket. Batcher til yogaklasser for børn i Mumbai er adskilte, og der gennemføres også yogakurser for gravide. Du kan kigge forbi og prøve en session eller booke 12 sessioner på en måned. Dette yogatræningsinstitut i Mumbai hjælper dig med at nå dine fitnessmål på ingen tid.

 • Adresse: Cusrow Baug Pavilion, Shahid Bhagat Singh Road, Colaba Causeway, Colaba, 400001
 • Kontakt:+917738289538

5. Patanjali Chikitsalaya, Andheri West:

Ramdev Baba yogaklasser i Mumbai er intet andet end Patanjali Institute of Yoga er verdensberømt og er nu også baseret i Mumbai! Her kan du finde yogatimer sammen med læger og specialtrænere, der hjælper dig med at få en tilfredsstillende oplevelse af at lære yoga. Driftstimerne for dette yogastudie er kl. 10 til 20 på Patanjali yogaklasser i Mumbai. Lær yogaens meditative og fysiske processer og giv dit liv et boost af energi. Book din yogalærer i Mumbai her i dag.

 • Adresse: 31/33, LaxmiPlaza, stueetage, inde i Laxmi Industrial Estate, New Link Road, SAB TV Rd, Suresh Nagar, Andheri West, Mumbai, Maharashtra 400102.
 • Kontakt: 088282 81935

6. Ashtanga Yoga Studio, Borivali:

Ashtanga Yoga Studio ligger i Borivali og er et af de bedste yogastudier i Mumbai. De har flere former for konditionstræning. De har Zumba -klasser, yogaklasser og poweryoga -klasser for kvinder. Power yoga Mumbai er en ny, moderne yogaform, der fremskynder resultaterne og inkluderer bevægelser med et bestemt tempo. Lær af de bedste i Ashtanga Studio, og bliv fyldt med fitness nu. Find her de bedste poweryoga -klasser i Mumbai

 • Adresse: Kontor nr. 12, 3. etage Ajanta Exhibitors Building, LT Road, Borivali West, Mumbai – 400092, overfor Florida & Merwan Cake Shop, ovenover Spice Republic Restaurant
 • Kontakt: +919152865446

7. Yoga Institute, Powai:

Yoga Institute Mumbai er meget kendt og en af ​​de bedste i landet. Denne bedste yoga i Mumbai har flere programmer, hvorfra du kan vælge den, der passer dig bedst. Det bedste ved instituttet er, at de også tilbyder lektioner derhjemme. Det betyder, at du får personlig opmærksomhed og omfattende læring i dit hjem. De har også lektioner for folk, der ønsker at undervise i yoga. Uddannelse til at undervise på den bedste yogaskole i Mumbai? Du er bare et telefonopkald væk.

 • Adresse: The Yoga Institute, Powai C – 308, Kailsh Business Park, Hiranandani Link Road, Powai, Mumbai 400079.
 • Kontakt: 09820696800
 • Internet side: https://theyogainstitute.org/powai/

8. Yogahuset, Bandra:

Dette unikke sted, der drives af sundhedsentusiaster, fungerer som et yogastudie plus en café! Ja. De har flere programmer, der hjælper dig med at lære praksis i yoga og med konsekvent praksis; du får så mange fordele for dit liv. Hvad er bedre er, at du får en slurk af en vegansk chai latte efter timen! Hvilken perfekt måde at forynge.

 • Adresse: Nargis Villa/vandbungalow Sherly Rajan Road, Nr. Rizvi, Opp. ICICI Bank, Bandra (W)
 • Kontakt: 08655045001
 • Internet side: http://www.yogahouse.in/contact/#branch-bandra-mumbai.

9. Holistisk læring, Tardeo:

Hvis du ønsker at forbedre dit velbefindende og udvikle kernestyrke, er dette stedet at gå til. Yoga giver et medium til holistisk helbredelse, som hjælper dit sind og din krop med at bevare den balance, der er nødvendig for at leve en sund livsstil. Ved holistisk læring får du udforsket disse muligheder, bliver bedre til yoga og forbedrer din livskvalitet. De tager også virksomhedsarrangementer og tilbyder yogalektioner derhjemme.

 • Adresse: Navyug Nagar Building, Forjett Hill Road, Tardeo, Mumbai – 400034, overfor Bhatia Hospital
 • Kontakt: 09152955790
 • Internet side: http://www.holistiquelearning.com/

10. Yog Mandir, Andheri (W):

Sidst men ikke mindst; Yog Mandir er perfekt til nogen, der ønsker at tage graviditet eller prænatal yogaklasser i Mumbai. Dette sted har specialiseret sig i traditionelle yoga teknikker med et strejf af Ayurveda. Ayurveda øger yogaprocessen, og derfor forlader flere studerende tilfredse med sunde resultater og tilfredshed. De har også særlige yogaklasser for mænd. Tilmeld dig nu for at ændre dit liv.

 • Adresse: 68/48-D, Manish Nagar, Andheri West, Mumbai-400053, Fire Bungalows
 • Kontakt: 09152855093

Yogalærere i Mumbai:

Følgende er navnene på yogatrænere i Mumbai

 • Shirley Batiwala
 • Bharat Thakur
 • Sandeep Kumar
 • Ajit Tapaswi
 • Maud Chuffard
 • Durgesh Lokhande
 • Kinnari Jivani
 • Krupa Domadia
 • Megha Runwal
 • Prashant Bajpai

Du kan endda have specialiserede graviditetsyoga -timer i Mumbai her. De fleste af institutterne vil også tilpasse yogaklasser til gravide i Mumbai med deres særlige krav.

Disse var de ti bedste yogalæringscentre i Mumbai. Nogle af ovenstående steder tilbyder gratis yogaklasser i Mumbai eller yogaklasser derhjemme i Mumbai, og der er også separate yogaklasser til børn. Yoga er den rigtige måde at holde snorene i dit liv sammen. Det balancerer dine mentale og fysiske rum og lader dig nyde dit liv fuldt ud. Her er sund livsstil og stressfrit liv.

Hvis denne artikel hjalp dig, kan du dele din feedback i kommentarerne. Hvis du tror, ​​at denne artikel kan være nyttig for nogen, kan du bede dem om at tjekke det ud.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvilken yogastil er den bedste?

Svar: Der er ikke det bedste eller det værste i yoga. Yoga har forskellige stilarter, og du skal finde den, der passer bedst til dig. De involverede faktorer er din alder, dit helbred, fitnessmål og endnu vigtigere, dit temperament. Nogle stilarter er hurtige til foryngelse. Og nogle stilarter er langsomme til restaurering. Nogle teknikker er meditationsbaserede. Vælg det, der er bedst for dig, og begynd at lære. Der er ingen alderslinje for yoga. Enhver, der ønsker at lære og holde ud, kan starte med yoga. Det forbedrer din vitalitet og hjælper med lidelser som skjoldbruskkirtlen, blodtryk osv.

Q2. Hvad er forudsætningerne for at lave yoga?

Svar: Ingen. Du kan være af enhver alder, form, højde, vægt, og du vil stadig være velkommen i et yogalokale. Denne form for træning er naturligt tilpasningsdygtig og vil hjælpe dig, da det involverer fysiske stillinger kombineret med åndedrætsøvelser og meditativ sindstilstand, som hjælper hele din krop. Yoga begrænser ikke nogen. Fleksibilitet er noget, der opnås efter konsekvent øvelse af yoga. Du behøver ikke at være fleksibel for at lave yoga; du laver yoga og bliver fleksibel. Yoga vil også hjælpe dig med at tabe sig!

Q3. Vil Yoga hjælpe mig, Detox?

Svar: Ja, ja, og ja! Yoga har vist sig at være afslappende i over århundreder. De blide bevægelser og stillinger sammen med kontrolleret vejrtrækning hjælper dig med at lindre stress og angst. Åndedrætsøvelserne hjælper også med at afgifte kroppen, rense fordøjelseskanalen og holde din mave glad! Yoga og meditation hjælper også mennesker med psykiske sygdomme og depression. Og Yoga hjælper med at kanalisere dine tanker til noget konstruktivt, og du får mere kontrol over dit sind. Yoga forynger krop og sind. Hvis du har haft en stressende uge på arbejdet, hjælper yoga dig med at afstresse og genoplade batterierne i den næste uge.