Adho Mukha Svanasana (nedadvendt hundestilling)- Sådan gør du og dens fordele

Yoga er en af ​​de mest potente former for kropsøvelse, der praktiseres over hele verden. Det meste af tiden foretrækkes frem for de konventionelle gymnastiksessioner, yoga er rolig og samlet, men trækker aldrig tilbage fra sit mål. Gennem yoga bevarer vi ikke kun vores fysiske balance, men renser os også indefra, hvor der kan opnås en sammensat ro og ro i sindet ved hjælp af den enkle yogahandling. Kommer til det store udvalg af de forskellige slags, her er en klassisk yoga -handling kaldet Adho Mukha Svanasana eller rettere den nedadgående hund.

Adho Mukha Svanasana (nedadvendt hundestilling) Sådan gør du og dens fordele

Hvordan gør man det?

Inden vi går i gang med fordelene ved, hvor godt denne øvelse kan hjælpe dig, er her en detaljeret trin for trin om, hvordan du udfører denne yoga. Omhyggeligt balancerer din krop på alle fire, en simpel vejrtrækning øvet koordineret med kropsbevægelse følges. Denne øvelse også kendt som den nedadgående hund hævdede sit navn fra selve holdningen, der ligner en hund på dens fire.

Inden du starter, vil du måske bruge en måtte som en base, hvilket kan gøre tingene lidt mere behagelige. Kom nu ned på alle fire, så din ryg nu er justeret til jorden. Skulderblade skal være brede fra hinanden med dine håndflader hvilende på jorden nedad på hver side.

Start nu med at udånde, og som du gør, løfter du din nederste del op, så du nu danner en bue med din mave udskåret indad. Ret dine arme og knæ ud, så du danner et perfekt omvendt V og låser stillingen i et par sekunder eller et minut, før du slipper stillingen og går tilbage til den oprindelige position. Mens du slipper stillingen, skal du ikke glemme at inhalere.

Hvordan hjælper det os?

Med denne yoga i din morgen -til -huskeliste kan du sige farvel til de genstridige smerter i ryggen. Mens du vrider og strækker din krop, bliver en enorm del af rygmusklerne udsat for fleksibilitet. Dette er også en god øvelse til marvproblemer, hvor rygsøjlen går gennem en hurtig slæbebåd og strækker sig og sikrer dermed sin fleksibilitet.

adho mukha svanasana

Nakke- og skulderproblemer kan også tages hånd om med denne øvelse. Mens du danner et omvendt V, skal du prøve at udjævne din hals med jorden og rette dine arme ud. På denne måde kan du sætte din skulder og nakke muskler til en god træning.

Fordøjelse når det er bedst er en af ​​de velsignelser, der kan ramme dig, når du begynder at øve denne øvelse. Udånding, pause og indånding, mens du vrider og strækker dig selv, er altid godt for dit fordøjelsessystem.

En af ulemperne ved aldring er at skulle håndtere blodtryksproblemer. Derfor er denne øvelse et must for dig og dit pres, som gennem denne øvelse kan holdes på et konstant niveau for at undgå udsving.

Det er hårdt at lide af sinus, især at skulle håndtere den nagende smerte, og derfor er det en ideel prøvelse for dig at øve vejrtrækning gennem denne kropsholdning, der kan hjælpe dig med at holde sinus smerter i skak.

Den nedadgående hund favoriserer ikke kun kroppen, men også sindet, sandsynligvis en af ​​grundene til, at depression, træthed, uro og irritation kan lindres gennem denne ekspertproces. Depression er ofte blevet forbundet som en kilde til problemer i underkroppen, og derfor er her en måde at dæmpe dem alle på gennem dette.