Balasana (barnets stilling) – Sådan gør du og dens fordele

Hvis du dyrker yoga på den korrekte måde, kan du opnå mange sundhedsmæssige fordele, som har langvarige virkninger. Yoga har en dynamisk vitalitet, som gør menneskekroppen mere effektiv og i stand. Yoga betyder ikke kun opvarmningsøvelser eller mægling, det inkluderer også asana.

Balasana (barns stilling) Sådan gør du og dens fordele

En sådan asana er BAL Asana, som er meget almindelig blandt mennesker. Det er også kendt som et barns pose. Børnestilling er almindeligt kendt som begynderyoga og kan let læres. Balasana er en form for strækøvelse, der er god til din lænd og ryg.

Hvis du planlægger at lære denne øvelse, skal du komme i gang selv i dag ved at følge de enkle trin nedenfor:

1. Læg en ren måtte på gulvet og knæl bare på måtten.

2. Du skal begynde din session med at knæle. Sørg for at bringe begge tæer sammen og adskille hælene. Knæene skal placeres bredt fra hinanden, og det samme gælder hofterne. Du skal holde den samme afstand mellem dine knæ og dine hofter.

3. Hold tæerne spidse mod jorden.

4. Placer dig nu langsomt i vajrasana- eller tordenboltposition. Bare sørg for, at din ryg og den nedre rygsøjle er helt lige.

5. Hold nu bare din krop afslappet og løs din krop i det omfang du kan. Placer dine hænder lige ved siden af ​​dine ben på jorden.

6. I sidste fase skal du bare røre jorden med din pande. Mens du rører jorden med din pande, skal du bare holde øjnene lukkede og koncentrere dig om din vejrtrækning. Bare rett opmærksomheden på luftstrømmen i næseborene og langsomt indånde og ånde ud.

7. Prøv at holde kroppen i positionen i 3-4 minutter, og gå derefter tilbage til vajrasana-positionen. Under denne øvelse kan du føle dig halvt i søvn. Det får din krop til at føle sig mere afslappet og frisk. Efter at være kommet tilbage til vajrasana -positionen, kom langsomt af asanaen. Bare ikke have travlt.

Mange mennesker bruger Balasana -kropsholdning, mens de også praktiserer vanskelige arbejdsstillinger. Balasana holder ikke kun din krop i relax -tilstand, men beroliger også din krop og dit sind. Men sørg for, at mens du gør denne asana, skal du trække vejret dybt ind og ud. Dette vil helt sikkert hjælpe med at genoprette og genoplive dit energiniveau.

Denne asana bør øves, hvis du lider af led- eller knæsmerter. Selvom du er gravid, skal du prøve at undgå denne asana, fordi det kan forårsage belastning på din mave. Man bør kun gøre dette under deres egen grænse og kapacitet. Overdriv ikke denne asana, da det kan forårsage stress på din krop.

Fordele ved Balasana:

Der er mange sundhedsmæssige fordele, hvis du planlægger at øve Balasana dagligt. Det hjælper med at strække og styrke dine muskler. Det hjælper også i blodcirkulationen i kroppen. Denne asana er meget gavnlig for mennesker, der er meget stressede i livet og deprimerede. Det er ikke dig, der lindrer stress, men også træthed.

Hvis du lider af nogen form for rygsmerter eller problemer med lavere rygsøjle, bør denne asana øves dagligt. Det hjælper ikke kun med at løse smerter og smerter, men det hjælper også med at genoprette din kropsholdning i det lange løb. Denne pose kan også hjælpe mennesker, der lider af søvnløshed.

Posen i sig selv er meget kraftfuld. Hvis du praktiserer denne pose i 2-3 minutter i træk, kan du simpelthen slumre. Det er ikke nødvendigt, at denne yoga er meget gavnlig i morgentimerne. Hvis du føler dig meget træt, så prøv at gøre denne stilling, din krop og dit sind kan bare være afslappet.