Bikram Yoga til vægttab

At tabe sig for nogle mennesker er som at gå i krig. Går ikke efter den bogstavelige fornemmelse af det. At tabe sig bliver ret svært for få mennesker, da flab bare ikke går let. Vi ønsker alle at tabe os og se pæne, kurvede ud, men meget lidt vil vi gøre for at gøre en indsats for at gøre det. Der findes mange crash -kostvaner på markedet, der hjælper dig med at tabe kilo hurtigere, men som kan bringe vores helbred i fare. Så vores fokus bør ikke bare være at tabe ekstra kilo, men den sunde tilgang til at opnå det. Der er forskellige aktiviteter, en person kan forkæle, hvis han vil tabe sig. Vi har konditionstræning, maskintræning, meditation og den mest populære yoga. I dag skal vi diskutere om Bikram Yoga, der er hot yoga. Folk skal kende den sidste.

Bikram Yoga til vægttab

Hot yoga skaber bestemt en brummer på markedet for nylig på grund af en helt ny tilgang. Så før du går i detaljer, lad os studere omridset af det.

Hvad er Bikram Yoga?

Denne form for yoga formuleres af Bikram choudhary, som kun er forskellig, men kun forlænget fra den traditionelle hatha yoga. En typisk Bikram -yogasession består af 26 stillinger i 90 minutter. Disse 26 stillinger indeholder også to vejrtrækningsøvelser. Rumtemperaturen holdes omkring 40 grader Celsius med 40% luftfugtighed.

Sundhedsmæssige fordele ved Hot Yoga:

Godt man er proppet i et rum med flere andre ved en temperatur på 40 med luftfugtighed. Alle sveder og sveder til den sidste dråbe; dette er den hotteste fitness trend i byen, der er hot yoga. Øget stuetemperatur kan korreleres med forbedret funktionalitet og aktivitet i kroppen. Det har forskellige sundhedsmæssige fordele end bare at tabe kilo. Når en krop kan svede og kæmpe i et så varmt rum, vil den helt sikkert tabe meget. Da varme fører til forbrænding af fedt i en krop. Bortset fra dette kan det hjælpe med vægtkontrol, toksinskylning, helbredelse af skader og følelsesmæssigt styrket individer.

De forskellige yoga kan ikke kun hjælpe med vægttab, men øger også kroppens fleksibilitet og mekanisme. En god forbedret kropsholdning er, hvad vi opnår efter Bikram yogasessioner i en længere periode.

Ifølge en undersøgelse formodes en person, der vejer 130 pund, at forbrænde 430 kalorier i løbet af en 60 minutters session.

Den hastighed, hvormed Bikram yoga forbrænder kalorier, det kan kaldes en moderat aerob træning såsom at gå.

Sundhedstrusler:

Overdreven sved betragtes heller ikke som godt for kroppen, da det kan dehydrere kroppen af ​​de essentielle næringsstoffer. Så mens du udfører denne yoga hver dag, bør du forbruge omkring 3-4 liter vand for at opretholde balancen.

Yoga er ikke nok til at tabe sig:

Atmosfæren genereret og niveauet af øvelser er bestemt påkrævet for at tabe sig. Men det er ikke nok at tabe sig. Din kropstype, den kost du følger til daglig, har også stor betydning. Hvis man hengiver sig til meget højt kalorieforbrug eller sidder ude hele dagen på kontoret, hjælper bare en session ikke. Aktivitet skal inkorporeres i individerne i løbet af dagen.

At øve yogastillinger øger bestemt stofskiftet i kroppen og hjælper derfor med at forbrænde nogle af de store kalorier i kroppen. De 26 stillinger i Bikram yoga hjælper dig med at blive fleksibel nok til at udføre anstrengende aktiviteter hele dagen. Nøglen til at tabe sig er at komme ud af den dovne komfortable seng og forblive aktiv hele dagen.