Garudasana Yoga (Eagle Pose) – Sådan gør du og deres fordele

Har du nogensinde gjort Garudasana? Hvis du foretrækker yoga frem for tunge øvelser, skal du have at vide om Garudasana -positur. Denne asana har fordele ved at fjerne alvorlige fysiske såvel som psykiske sygdomme. Dette er ikke så aktiv træning, men en del af den blide yogastilling og viser også en stor fordel for vores helbred. Derfor diskuterer vi i dag i denne artikel om Garudasana -positur samt deres sundhedsmæssige fordele.

Garudasana Yoga (Eagle Pose) Sådan gør du og deres fordele

I ved alle, at Garuda betyder det epos, der er “fuglenes konge” og Vishnus køretøj. Garuda blev oprindeligt anerkendt med den “altopslugende ild fra solens stråler.” På engelsk betyder Garuda ‘Eagle’, og denne pose er forpligtet til at engagere sig i ‘Garuda.’ Hovedformålet med denne yogastilling er meget gavnligt for dine ben, lænd og hofter. Du skal stå på et ben, mens du udfører denne pose, og derfor hedder denne asana så.

Instruktioner til Garudasana Yoga (Eagle Pose):

Nu giver vi dig her de vigtige oplysninger, som du kan gøre denne asana meget perfekt. Retningerne er som følger;

Trin:

1. Begynd med stående position på en måtte som bjergstilling og kurve i dine knæ, selvom du stiger din venstre fod. Balancer støt på højre fod, mens du krydser venstre lår over den anden. Bevar retningen på dine venstre tæer i jorden, selvom du skubber din fod baglæns.

2. Slap af og blødgør din skulder. Sæt din fodtop efter den nederste læg og vedligehold din kropsbelastning på den højre fod.

3. Spred dine arme svarende til gulvet, og forstør din skulderblad på tværs af din torso. Kryds dine arme i en lige linje i vejen for din torso.

4. Placer den højre arm direkte over den venstre og slap gradvist albuerne. Boost op underarmene og skab dem vinkelret på jorden. Husk en ting, at den bageste del af dine hænder er modsat hinanden.

5. Tryk begge hænder ved siden af ​​hinanden for at sikre, at dine håndflader vender mod hinanden. Din højre hånds tommelfinger skal kunne gå over og være færdig med din venstre hånds lillefinger.

6. Tryk på begge håndflader på en organiseret måde, og øg albuerne langsomt. Spred fingrene og få dem til at pege på den øvre grænse.

7. Stop i denne position i cirka 30 sekunder, og slap af med dine arme eller ben. Gå tilbage til bjergposen og sammenfatt positionen senere, og konverter retningen på dine arme såvel som dine ben.

Sundhedsmæssige fordele ved Garudasana Yoga:

Garudasana er en stilling, der indebærer flere sundhedsmæssige fordele, og nogle af dem er som følger;

 •  Gendanner fornemmelsen af ​​kropsbalance og neuromuskulær koordination.
 •  Øget smidighed i kroppen ved at strække skuldre, lår over ryg og hofter.
 •  Nyttig til nyre såvel som prostata sygdomme.
 •  For at rette strukturelle og posturale fejl.
 •  Fordele ved at fjerne sejhed fra skuldrene.
 •  Praktisk til at slippe af med urinproblemer.
 •  Det øger din refleksionskraft ved at øge sindets fokus.
 •  Til træning af ligatur og muskler i tæer og fødder
 •  Motiverer organisering mellem skulderbladene og stopper skader.
 •  Det hjælper med at forhindre problemer med astma, iskias og lav rygsmerter.
 •  Det er meget nyttigt at øge koncentrationen.
 •  Det anbefales også til at fjerne kramper i lægmusklerne.
 •  Styrker ankler, ben og fødder og læg.
 •  Skaber ubevægelighed på kernemusklerne og inspirerer ro.
 •  At strække muskler i skulder, arme, bryst og mave.

Garudasana Forholdsregler:

 •  Hvis du har nogen form for skade, udfører du ikke denne stilling.
 •  Ikke egnet til gravide såvel som til fede.
 •  Bør trænes strengt under ledelse af yogalærer eller kun i kommando af yoga -ekspert.

Nogle flere fordele ved Garudasana Yoga (Eagle Pose):

Vi har allerede lært om en række garudasana -fordele at kende, og nu får vi at vide noget mere, så vi kan motivere os selv til at begynde at øve denne kropsholdning regelmæssigt.

1. At udføre garudasana regelmæssigt styrker og styrker ikke dine arme og lemmer, men hele kroppen. Det er som sagt en af ​​de blideste poser af yoga og ser virkelig let ud. Men sagen er ikke sådan, og det er faktisk ikke så let at udføre hele holdningen.

2. Massage viser sig at være meget nyttig for anstrengte muskler og alle andre sådanne problemer. Ørneposen giver denne massage naturligt. Det giver friktion til kroppens dele, f.eks. Dine kælvede, højder, arme og albuer sammen med et par andre, og vibrationen dannes derfor i hver del. Dette bliver ekstremt nyttigt at aflaste dig fra stress og kropssmerter forårsaget på grund af det.

3. Kropsbalance er meget vigtig, og det gør garudasana -yogaen perfekt. Det hjælper med at opbygge fiksering ved at berolige sindet og også hjælpe dig med at øge din koncentrationsevne. Dette er yderligere nyttigt, når du arbejder, fordi et meget almindeligt problem er, hvordan folk føler sig ekstremt rastløse, mens de arbejder.

4. Blodcirkulationen øges, og nerverne og venerne strækker sig godt, mens du udfører garudasana. Blodtransportkarene åbner pænt, og alle de tilstoppede områder bliver ryddet pænt. Dette hjælper blodcirkulationen således, og så får du blodet til at køre ordentligt indtil dine hjerner for at give dig den tiltrængte afslapning.

5. Kuren mod led- og muskelsmerter er nogle andre garudasana -fordele. Det er sandt, at strækøvelser som disse er meget gode strækfaktorer for hele kroppen og dermed lindrer dig for smerter.

Garudasana (Eagle Pose)

Garudasana Yoga for begyndere:

Det er muligt, at du i begyndelsen kan have svært ved at pakke dine arme eller ben op på den måde, det skal gøres for en perfekt garudasana -kropsholdning. Dette kan gøres lidt lettere. Først og fremmest husk, at du ikke må tvinge dine lemmer på en måde, så de bliver anstrengte. Yoga handler om afslapning, og du bør følge på samme måde. Nu til dette kan du strække dine arme omhyggeligt lige og parallelt og derefter blot prøve at omslutte det i den givne stilling. Gør det samme for benene. Du kan vælge dit eget komfortniveau og derefter træne. Det er meget vigtigt altid at opnå de bedste fordele.

Fremgang:

Hvis du føler, at du nu har nået dit komfortniveau, mens du laver kropsholdningen, har du sikkert brug for noget fremskridt, og dette kan ske med en ændring i din vejrtrækning. For en avanceret struktur kan du trække vejret fuldt ud og skubbe din mave ud og prøve at få dit knæ til at røre med din albue. Hold vejrtrækningen konstant og hold den ikke i lang tid.

Ørneposen er en blid yogastilling, som du kan prøve at inkludere i dit daglige fitnessregime, og du vil helt sikkert få fordele meget snart. Det er lidt kompliceret i starten, men med praksis bliver tingene meget gode.