Hvad er Divya Yoga Asanas og dens fordele?

Verden har brug for frigørelse, og det gør den stort set. Når du taler om frigørelse, er du verden, hvilket betyder, at din krop er universet for dig, og der skal udvises god omhu for at holde den hel og sund. For at få en fysik, der er gennemført og godt afstemt, chakraer tilpasset og passer, skal du træne regelmæssigt og på en passende måde, siger eksperter. Vi beder dig ikke om at abonnere på dyre gymnastiksale eller pumpe jern i timevis hver dag. Vi beder dig snarere om at tænke på naturens velsignelse, yoga for eksempel for at opnå en velafbalanceret, tonet og en fit krop.

Divya Yoga Asanas

Hvorfor Yoga?

 • Mindre tidskrævende.
 • Flere fordele.
 • Demografisk accepteret verden over.
 • Hjælper krop, sind og sjæl.
 • Holder rotternes farer og luner væk fra livet.

Det er kun vigtigt, at du finder den rigtige lærer, træner, skole eller guru til at lære yoga og kunst. Den gamle metode til at holde sig i form har gjort underværker dengang og indtil nu har hjulpet milliarder over hele kloden. Spørg dog din læge, før du tilmelder dig eller starter yogaundervisning.

Hvad er Divya Yoga?

Divya er Sanksrit -betegnelsen for “guddommelig”, “skæbne” eller “formue”. Indenfor yogafilosofien refereres divya ofte til divya-drishti, hvilket betyder guddommelig indsigt. Når en yogi når Divya-drishti, hjælper det dem med at kommunikere og forbinde med det guddommelige og også sætte dem i stand til at se ind i fremtiden såvel som fortiden.

Divya Yoga er en sammenlægning af den gamle traditionelle praksis med hatha yoga og en moderne og moderne karosserimetode kaldet Heller -arbejde. Divya yoga blev oprindeligt udviklet af Divya Aanand (Daryl Vansier) og er blevet anerkendt af Yoga Alliance. Det er blevet meget populært i moderne tid og udføres i en række studier samt på åndelige tilbagetog.

Divya yoga er primært opdelt i fire segmenter, hvor hvert segment fokuserer på en bestemt del af kroppen eller et andet aspekt af at opnå de åndelige og fysiske fremskridt, der tilbydes af yoga. Det første modul fokuserer på kroppens “ærme”, hvorimod det andet om “kerne” -strukturerne og det tredje på balancering af de feminine og maskuline energier og det sidste modul om integration af alle de foregående dele.

Hvad er de vigtigste asanas i Divya Yoga?

Lad os lære mere om begrebet Divya yoga asanas i detaljer nedenfor.

Patanjali Divya yoga kan dyrkes af mennesker i alle aldersgrupper. Det startes normalt med få opvarmningsasanas og suryanamaskaras efterfulgt af forskellige kombinationer af asanas, positurer og øvelser. Patanjali Divya yoga praktiserer også mudras, pranayamas og mikroøvelser, der gavner øjne, fingre, tæer, ansigt og hals. Divya yoga afsluttes med Shavasana.

Ifølge Ramdev, ‘Yoga er et fantastisk middel til at træne, strække og slappe af krop/sind, så det kan være en sund og lang levetid. Det hjælper med koordinering af krop, sind og sjæl ‘.

Nogle af de asanas, der udgør Divya yoga, er:

Baddha Padmasana: Baddha Padmasana er også kendt som låst lotusstilling. På sanskrit betyder “Baddha” bundet eller låst.

Bhujangasana: Bhujangasana ligner den forhøjede hætte på en kobra, derfor er den også kendt som Cobra Pose.

Dhanurasana: Som navnet antyder, får Dhanurasana sit navn på grund af den form, kroppen tager, mens den udfører den – en bue. Dhanu betyder bue.

Halasana: Kroppens stilling, mens du udfører denne asana, ligner den for en typisk plov, deraf navnet Halasana.

Kukkutasana: På sanskrit betyder Kukkut hane eller hane, denne asana er blevet nævnt i forældede hellige yogatekster som Gheranda Samhita og Hatha Yoga Pradeepika. Det er især en vanskelig pose, der kræver enorm våbenkraft og tager meget tid og øvelse at perfektionere denne asana.

Matyasana Mayurasana: Inden for rammerne af Ashtanga Vinyasa Yoga anses denne form for asana for at være counter asana til Sarvangasana.

Paschimothasana: Paschimottanasana er en simpel asana og viser en klassisk Hatha Yoga -pose, og den har mange fordele.

Saryangasana: ‘Sarv’ betyder alt; ‘Anga’ betyder en del af en krop. Sarvangasana er en yogastilling, hvor hele kroppen er afbalanceret på skuldrene.

Siddhasana: På sanskrit betyder ‘Siddha’ ‘gennemført’ eller en ‘adept’ og ‘asana’ betyder ‘positur’. Siddhasana nævnes som en af ​​de fire mest kraftfulde siddestillinger egnet til meditation i Hatha Yoga -teksten Hatha Yoga Pradeepika.

Vajrasana: Denne diamantpose kaldes også Adamintine Pose. Det tager sit navn fra sanskritordet Vajra (वज्), hvilket betyder diamant eller tordenbolt, og som navnet antyder, er det en knælende stilling. Åndedrætsøvelser som Pranayama, Kapalabhati og Anulon Vilom udføres normalt, mens du sidder i denne position, og ved at sige det, bliver kroppen så stærk som en diamant.

Hvad indebærer Divya yoga?

En af de mest populære new age -grene i dag er Divyayoga. Lad os se nærmere på konceptet.

Vajrasana:

Divya Yoga siger de har hjulpet mange med hårfaldsproblemer og hårulykker. Med brug af dine fingerspidser ville der være masser af motion givet til dine hårspidser og follikler, hvilket igen gør håret stærkt og sundt. Denne praksis hjælper også med hårvækst, hvilket ville gøre din krone til centrum for tiltrækning til enhver tid. Divya yogiske eksperter anbefaler brugen af ​​DivyaKesh Tail, som hjælper med at bekæmpe problemer, der plager hoved og hovedbund, også hovedpine og migræne. Olien fremstilles i laboratorierne på Swami Ramdevs Divya -apotek og har følgende ingredienser i den;

Vajrasana

 • Bhringa-raja
 • Brahmi
 • Amalakl (Amala)
 • ShwetaChandana

Divya Yoga og gravide kvinder:

Det er sådan en velsignelse at være en vordende mor, Divya yoga tilbyder mange stillinger til gravide kvinder for eksempel at dyrke;

1. Cat Pose hjælper med problemer med lænden, dette er især tilfældet for kvinder, der venter og har akutte smerter i denne region. Posen hjælper kvinder med tilpasningsevne og bevægelse

2. The Heroine Pose hjælper med psykologiske, fysiske, luftige og andre lidelser, der plager gravide kvinder. Det understøtter funktionen af ​​rygraden og musklerne omkring og rygmarven i det hele taget.

De to ovennævnte stillinger hjælper med områderne omkring ribbenene, det høje bryst, skuldre og brystkassen. Justering af kroppen er mulig, chakraerne er godt harmoniserede, og det har ingen negative virkninger på moderen at være, eller barnet i moderens livmoder, siger eksperter

Fordele:

De nævnte stillinger hjælper med den passende proportionering af livmoderen. Membranen hjælper også med lette bevægelser, og åndedrætshandlinger er også befordrende for den vordende mor. Signaler overføres let og i overflod til hjernen, men på en meget rolig og sammensat måde. Livmoderens binding og abstraktion læres gennem sådanne stillinger, siger eksperter. Det er præcis det, der hjælper en kvinde på leveringstidspunktet, eller mens arbejdet foregår.

Divya Yoga og skjoldbruskkirtlen:

Patienter, der lider af skjoldbruskkirtlen, skal nu ikke bruge store beløb på medicin til behandling. Eksperter mener at anvende sarvangasan eller accepterer stand til at hjælpe med sådanne problemer.

 1. Patienten skal begynde med den yogiske accept stand -pose og langsomt falde sammen på ryggen.
 2. Nu skal han løfte benene, indtil det er bøjet til skulderen
 3. Knæskallen skal være brystbundet og gemt på brystet
 4. Albuerne bærer hele vægten, og armene understøtter hofterne
 5. Acceptbøjningen udføres derefter i to minutter for at afslutte den yogiske øvelse

Skjoldbruskkirtlen er ansvarlig for vægten i kroppen og for aktiviteten i kroppen. Ved hjælp af den ovennævnte øvelse stimuleres skjoldbruskkirtlen og effektiviseres. Andre asanas, der skal bruges som opfølgning, er;

 • Naukasana
 • Uttanpadasana
 • Matsyasana
 • Yashtikasana

Casestudier har vist beviser:

I disse dage vil alle have bevis for sådanne påstande, og derfor ville du finde millioner, der vidner om Divya yoga, når du tjekker online. Baba Ramdev har gjort underværker for mange, især for dem, der lider af problemer med krop og sind, gennem Divya yoga. De asanas, han underviser, er blevet gentaget på lettere måder, igen og igen, og over hele kloden.

Der er mere end en milliard, der nu lærer og bruger fordelene ved Divya yoga. I hele landet er der klasser, hvor man kan lære sine måder at være i form. Bortset fra det har Baba Ramdev sine egne videoer, cd’er og dvd’er, også yoga -lejre, hvor han tilbyder retningslinjer og punkter om, hvordan du får det bedste ud af dit helbred gennem yoga. De illustrerede træninger er enkle og klare, og fordelene bliver også fortalt

Divya Patanjali Produkter:

Den yogiske guru er gået et skridt foran og skabt terapier og hjemmemediciner, som alle kan bruge, nemlig Divya patanjali -produkter. De potions og concoctions del af patanjali divya yoga, der bruges, er lavet af hundrede procent naturlige urter og er kendt for at hjælpe med næsten alle lidelser og sygdomme i krop og sind. Der er ingen bivirkninger at bekymre sig om, da ingredienserne som nævnt er hundrede procent naturlige.

Fordele:

 1. Med yogaterapien på plads har mennesker, der lider af kroniske smerter, haft gavn af Divya yoga og patanjali
 2. Asanas nævnt, og når det har været brugt, har det hjulpet mange over hele verden med at bekæmpe fedme og vægttab på en naturlig måde, uden behovet for kirurgi og dyr medicin
 3. Divya patanjali -produkter genereret fra laboratorierne på Baba Ramdev Apotek har et svar på ethvert sundhedsbehov og problem
 4. Naturlige kilder og ressourcer skaffes og opnås for at sikre, at hvert stykke medicin er ægte og ægte.
 5. Naturlægemidler, der kan laves derhjemme, undervises også af de yogiske mestre

Vær sund og bliv glad!!