Hvad er Shakti Yoga – stillinger og fordele

Ordet Shakti er et sanskritudtryk, der taler om den energi, der findes i alle mennesker. Det motiverer hjælper dig med at opdage den magt, du besidder inden for. Kvaliteten af ​​denne særlige kunst er dynamisk, enestående og meget yndefuld. Det praktiseres over hele verden og har forskellige centre i London, Florida, New York, Chennai, Mumbai, Haridwar osv..

Hvad er Shakti Yoga -stillinger og fordele

Shakti Yoga -stillinger:

Den grundlæggende idé og forståelse for denne shakti yoga praksis er blevet delt nedenfor med billeder.

1. Yoga Shakti Mat:

For at dyrke Shakti yoga skal du bruge Shakti måtten. Læg den på sengen eller en anden overflade, der er meget blød. Du kan også placere et håndklæde eller en blød pude under din hals. Lig i en sådan position, så din hud kommer i kontakt med alle akupressurpunkter i din krop. Slap af og tag et par vejrtrækninger.

2. Bagpositionsstilling:

Den første og mest grundlæggende position i Shakti Yoga ligger på ryggen. Dette vil hjælpe med at stimulere akupressurpunkterne og nerverne placeret ved ryghvirvlen i din rygsøjle. Det er bedst at holde en pude under nakken, mens du gør dette. Hold dine ben stadig på gulvet. Træk vejret dybt.

3. Kæbeposition:

For at gøre kæbepositionen skal du blot lægge din kind på Shakti -måtten. Du kan bruge et tyndt stykke klud mellem dit ansigt og måtten. Efter et par gange du har gjort dette, kan kluden fjernes. Denne position vil forynge dit ansigt og fjerne alle spændinger i dit kæbe- og nakkeområde.

4. Håndposition Stilling:

For at udføre håndpositionen skal du ligge på ryggen på Shakti -måtten og placere begge dine hænder i dine armhuler i de modsatte retninger. Ved at gøre dette vil du være i stand til at opnå en balance i din hjerne, og din evne til at meditere bedre vil stige. Shaktimåtten er ideel til at dyrke yoga.

5. Det tredje øje udgør:

For at udføre den tredje øjenpose skal du ligge på Shakti -måtten og lægge dine hænder på begge dine øjne. Indånder og ånder forsigtigt ud. Dette vil bringe udstråling til dit ansigt og også dæmpe din tankeproces. Du vil føle dig afslappet, forynget og meget frisk efter dette.

6. Lashanti -position:

For Lashanti -stillingen skal du placere begge dine hænder på brystet; den ene hånd skal være over den anden. Det vil åbne chakraet, berolige dine sanser og også berolige dine følelser. Denne stilling er meget god for dem, der gerne vil være mere medfølende og venlige over for andre.

7. Maha Shavasana:

Maha shavasana er god til ryggen, balderne og nakken. Det hjælper dig med at slappe bedre af og øger styrken og energiniveauet i hele din krop. Det er en af ​​de mest almindelige asanas, der praktiseres af Maha Shakti yogier, da det er den letteste position at gøre og hjælper dig med at opnå et godt og dybt meditationniveau.

8. Shom Datta Asana:

Shom Datta Asana virker på din mave, dine ben og dine lår. Det åbner din vejrtrækning og er en fantastisk måde at få den indre ild i dig frem. Dette er en af ​​de mest essentielle og vigtige stillinger for dem, der dyrker yogashakti dagligt.

9. Fordele ved Shakti Yoga:

Shakti Yoga - stillinger og fordele

Shakti Yoga hjælper dig med at vække din sande ånd. Det har forskellige stilarter, der hjælper dig med at overvinde forskellige følelsesmæssige og fysiske udfordringer, du står over for. Det forbedrer din personlighed og gør dig ydmyg og ydmyg. Jo mere effektiv du er på dette område, jo bedre resultater får du.

Billeder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.