Padmasana Yoga (Lotus Pose) – trin og dets fordele

Kroppen, sindet og sjælen har brug for meget energi til at køre dagligt. Vi er til enhver tid ofre for omstændighederne, især når der er tale om uheld. Uheldene her, vi taler om, er dem, der påvirker kroppen, sindet og sjælen generelt.

F.eks. Tillader rotterne liv, vi lever, os ikke at passe ordentligt på vores krop. Dette fører derefter til disharmoni af chakraerne i os. Når chakraerne ikke er på linje og i overensstemmelse med hinanden, har vi en tendens til at være psykisk ubalanceret og fysisk syg.

Det er derfor vigtigt, ikke kun at udøve kroppen, men også sindet. I århundreder har yogaens kunst og videnskab hjulpet mange over hele kloden. Man behøver ikke bruge timer i gymnastiksalen på at lære yoga og anvende det i deres daglige liv. En halv time højst pr dag, morgen, middag eller nat er mere end nok.

Padmasana Yoga (Lotus Pose) - trin og dets fordele

Eksperter mener også, yoga og asanas kan hjælpe med at fjerne sygdomme og sygdomme, nogle gange uden medicinsk indgriben eller også gå under kniven. Lad os således se på en meget populær, men effektiv asana, padmasana -yoga i dag!!

Padmasana Yoga (Lotus Pose):

padmasana

Også kendt som Lotus -stillingen, Padmasana er faktisk en handling af at elske dit sind, din krop og din sjæl uden alle betingelser. Læs videre og lær mere, dette er en stilling, der har hjulpet millioner, og vi er sikre på, at det også ville hjælpe dig.

Mere om Padmasana Yoga:

På sanskrit betyder “Padmam” lotus. Derfor kaldes padmasana lotusposen. Posen er en meget populær og klassisk yogastilling og er også berømt uden for samfundet. Selvom denne positur betragtes som en grundlæggende meditationsstilling, er det meget vanskeligt at udføre en padmasana, da det er en tosidet stilling, hvilket betyder, at begge dele, i dette tilfælde ben, er udskiftninger eller krydsede på tværs. Det kræver god praksis at opnå.

Sådan gør du Padmasana Yoga (Lotus Pose) – trin og dets fordele:

Denne guide hjælper dig med at vide, hvordan du laver padmasana yoga trin for trin, og dens fordele, ændringer, forholdsregler og tips til begyndere sammen med variationer udgør billeder.

Padmasana Yoga trin:

Padmasana er en ret vanskelig asana. Derfor er det ideelt at udføre få forberedende asanas som Pigeon pose eller Butterfly pose, før du udfører denne asana.

1. Begynd med at sidde i en korsbenet stilling med højre ben krydset over din venstre. Sørg for, at dine hofter er højere end dine knæ.

2. Ved hjælp af dine hænder skal du bringe din højre fod på venstre lår, så helvede rører ved hofteleddet.

3. Du skal nu dreje fodsålen opad og forlænge gennem din ankel.

4. Når du er komfortabel i denne position, skal du bringe din venstre fod på højre lår med hælen, der rører ved hofteleddet, sålen vendt opad.

5. Tryk forsigtigt dine ankler ned til dine lår. Nu strække sig fra bunden af ​​perineum, hele vejen op ad rygsøjlens længde, med fuld energi på én gang.

6. Læg nu dine hænder på knæene. Og bring dine fingre til jnana mudra, dvs. med tommelfingre og pegefinger, der danner en cirkel, og resten af ​​fingrene strakt ud.

7. Bliv i denne position i et stykke tid, og tag dybe vejrtrækninger, så mange som muligt.

8. Hvis du oplever problemer eller følelsesløshed, skal du straks gå tilbage til den oprindelige position.

9. Mens du træner, skal du huske at skifte ledbenet hver gang du kommer til denne stilling.

Fordele ved Padmasana (Lotus Pose):

padmasana (lotus pose)

Fysiske fordele ved Padmasana (Yoga Lotus Pose):

1. Padmasana yoga er kendt for at være en af ​​de mest avancerede hofteåbningsasanas og også en af ​​de grundlæggende meditationsstillinger, derfor beroliger det hjernen.

2. Asana hjælper ankelled med at opbygge styrke og fleksibilitet.

3. lotusstilling hjælper med at stimulere rygsøjlen, maven, bækkenet og blæren.

4. Asana hjælper også med at strække knæ og ankler.

Terapeutiske fordele ved Padmasana (Yoga Lotus Pose):

1. Mennesker med iskias kan drage fordel af ved at gøre denne asana.

2. Kvinder, der oplever ubehag i menstruationen, kan finde lindring ved at gøre denne asana.

3. Padmasana yoga citeres som “ødelæggende for alle sygdomme” i traditionelle tekster.

4. Gravid kvinde kan øve denne asana til det sidste for at lette fødslen.

Ændringer til Padmasana (Yoga Lotus Pose):

Inden man udfører padmasana fuldstændigt, kan man starte med at lave en ardha padmasana, hvor ardha betyder halvdelen. Følg trinene herunder for at udføre ardha padmasana:

1. Når du har bragt dit blyben i position, skal du lægge dit underben under blybenet. Foden skal møde ydersiden af ​​den modsatte hofte.

2. Mens du gør dette, hvis overbenets knæ ikke rører gulvet, skal du bruge et tykt foldet tæppe nedenunder.

3. Udfør denne asana, med begge ben skiftevis hver gang, under hver enkelt øvelse.

Du kan også bruge en skumblok eller et foldet tæppe under dit sæde for at få ekstra højde i hofterne.

Forholdsregler for Padmasana (Yoga Lotus Pose):

1. Denne asana er ikke velegnet til mennesker, der oplever smerter eller tæthed i knæ, ankler eller hofteledd. De kan dog stadig udføre denne asana ved hjælp af ændringer efter at have konsulteret en ekspert.

2. Det er ikke velegnet til personer, der tidligere har haft knæskader eller ankelskader.

3. Padmasana er en meget avanceret pose og anbefales stærkt, at det gøres ved hjælp af en træner, før du gør det alene.

Tips til startere:

Det meste af tiden under opvarmning er den ydre ankel ofte overstrakt. For at udligne de to ankler kan du prøve at skubbe gennem fodens inderkant mod overarmen. Sørg for at opretholde en jævn strækning af indre og ydre ankler, når du forsøger at bringe din fod over til den modsatte lyske.

Forberedende og opfølgende stillinger:

Forberedende stillinger til padmasana er baddha konasana, virasana, januar sirsasana.

Opfølgningsposer er adho mukha svanasana, supta padangusthasana.

Nogle flere detaljer om Padmasana Yoga Holdning:

Når vi allerede har nævnt mange af padmasana -fordelene, lad os nu øge vores viden lidt mere om denne meget almindelige yogastilling. Dette er naturligvis den mest almindelige kropsholdning, når nogen vil meditere. Betydningen af ​​dette som allerede nævnt tidligere er naturligvis lotusholdningen. Dette skyldes, at mens vi udfører denne kropsholdning, er vores ben i den position, der ligner bunden af ​​en lotus. Denne er også kendt som ‘kamalasana’. Den helt bestemte grund til dette navn er, at lotusblomsten også er kendt som ‘kamal’ på hindi. Dette strækker kroppen på en meget beroligende måde og afspænder også dit sind, så du er klar til at meditere.

For folk, der arbejder hele tiden, er fordelene ved padmasana måske lidt svære for dem at modtage hele dagen lang. Det er normalt at have en dårlig kropsholdning, hvis du sidder i en enkelt stilling i lange timer. Den triste del er, at padmasana -yogaen ikke kan udføres på arbejdspladser, når du vil. Som en erstatning kan du generelt strække dine fødder og derefter flytte det med uret og mod uret. Mere end det er det endnu bedre, hvis du holder pauser med korte mellemrum og derefter tager en tur rundt på gulvet for at strække ryggen og også slappe af den faste position.

Ved at følge alle padmasana -yogatrinene styres også din vejrtrækning og dæmper stressniveauet. Det er generelt også en samlet træning for kroppen, men du føler ikke nogen belastning. Det er bare forkert at tro, at det at lave padmasana yoga kan være det eneste middel mod alle slags problemer. Det er bedst, at du går igennem en grundig yoga -session, hvor du kan udføre et antal trin efter hinanden for de bedste resultater. Det er ikke muligt at få alle fordele uden at lægge en form for belastning på kroppen, og padmasana kan derfor kun gøre en del af det.

Yoga generelt er den bedste måde at løse dine fysiske såvel som psykiske problemer, der opstår på grund af stress. På samme måde er padmasana -fordele nogle af de bedste blandt alle, og du bør begynde at øve med det samme.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80