Savasana Yoga (Corpse Pose) – Sådan gør du trin og fordele

Hvad er Yoga Savasana:

Leder du efter savasana yogastilling? Savasana er en vital udgave af din praksis. For mange nye udøvere kan savasana være den næsten hårde stilling at mestre plus den mest truende kropsholdning at fatte, som den kun vil have dig. Savasana (ligpose) øger humøret og lindrer stress og angst, men det har også lige så mange fysiske fordele. Sanskritordet ‘sava’ betyder ’lig’. Denne positur ligner sovende positur eller ellers død krop. Det er ekstremt enkelt plus hver enkelt kan udføre denne asana. Du skal fokusere på alle dele af kroppen.

Savasana Yoga og dens fordele

Denne asana er en af ​​de letteste asanas at få til, men den mest vanskelige at øve. Det er en af ​​de bedste afslapningsposer, og hvis den udføres korrekt og ved fuld indsats, kan den hvile hver kropsdel ​​og berolige ikke kun kroppen, men også sindet.

Sådan gør du Yoga Savasana (Corpse Pose) trin, fordele og forholdsregler:

Denne artikel vil uddanne dig om ligposen (yoga savasana), lære dig instruktioner til, hvordan du udfører savasana yoga trin, fordele og forholdsregler.

Udførelse af trin til Yoga Shavasana eller Corpse Pose:

Udførelse af trin til Shavasana eller Corpse Pose

 1. Placer dig fladt på din bagside, ligesom vores sovende stilling. Benene skal adskilles.
 2. Hold dine arme ved din side og dine håndflader vender opad. Sæt nu farten ned.
 3. Luk dine øjne og træk vejret dybt og lidt efter lidt gennem næseborene.
 4. Begynd at koncentrere dig fra dit hoved til dine fødder. På denne måde beroliger du bevidst din hver del af kroppen. Undgå at gå videre uden at slappe af hver del af kroppen.
 5. Ved hver indånding plus udånding (vejrtrækning) føler du, at din krop er helt afslappet. Lad din spænding, depression, bekymring og stress løbe væk ved hver udånding.
 6. Dem, der har fremragende koncentration, kan præstere i lang tid, og andre kan udføre i 3-5 minutter.
 7. Slap af i musklerne, hvilket fører til et fald i efterspørgslen efter blod og ilt, hvilket giver kredsløb og åndedrætssystemer en pause.

Fordele ved Savasana Yoga (Corpse Pose):

Fordele ved Savasana Yoga (Corpse Pose)

 • Leder til et afslappet sind, der giver dig mulighed for i øvrigt at se fortælle til verden i et nyt realistisk lys, være ekstra velorganiseret i arbejdet og bære ekstra lykke ind i livet.
 • Savasana yoga fjerner bekymrende tanker plus spændinger.
 • Når kroppen er afslappet, øger sindets bevidsthed, og dette fører til vækst af pratyahara.
 • Shavasana kan være yderst hjælpsom i menstruation, fordi det foreslår en dyb hvile til musklerne og også til sindet.
 • Ligpose er nyttig til følelsesmæssige forstyrrelser, angst, irritation, depression plus frustration; omdiriger energien og tilbyder en følelse af ro også friskhed.
 • Uregelmæssigheder i menstruationscyklussen analyserer ofte et overlegent problem. Shavasana hjælper med at genbalancere kroppen og hviler desuden hvert kropssystem.
 • Få bedre funktion af hjernen. Sænk forhøjet blodtryk. Nyttig til at forebygge og også forbedre hjerteklager.
 • savasana yoga vil tilbyde den ro og ro, der er nødvendig ved at berolige musklerne, fokusere sindet og slippe af med enhver angst eller ellers tvivl.

Integrer stemning af afslapning i den bevidste desuden uvidende bevidsthed.

 • Alle aktiviteter i kroppen kræver ilt, der leveres gennem hele blodcirkulationen. Når vi har brug for ekstra ilt, forbedres cirkulationen, hvilket fører til et boost i respirationen.
 • Giver selvaccept. Senere end at arbejde i klassen for at udvikle form, styrke, ligevægt og smidighed. I savasana (ligpose) er der ingen hensynsløs, ingen kamp. Lad dit sind få en pause fra forberedelsen af ​​fremtiden, ellers gennemgå fortiden. Overgiv dig til det aktuelle øjeblik.

Forholdsregler for Shavasana Yoga eller Corpse Pose:

 • Opret konstant shavasana tidligere end at praktisere anden yogasana og efter slut yogasana.
 • Denne dom, der er svær at øve om morgenen ellers om aftenen kan gøre, mens du hviler om natten.

  Fokus er vigtigt.

 • Mens du praktiserer shavasana, kan du, hvis du oplever døsig eller søvnig, trække vejret lidt hurtigere og dybere. Fordele ved shavasana begrænser dig ikke kun til at slappe af din krop og dit sind, men det har også en stor rolle at spille i din søvn. Hvis du oplever søvnløshed som sådan, kan du nemt prøve denne yoga, inden du rammer sengen. Imidlertid bør man aldrig falde i søvn, mens du laver yoga, hvilket ville hæmme den blide balance mellem afslapning og kontrollere din vejrtrækning.

Utrolig let og måske en af ​​de bedst skabte hypes for de nu trendige dille, yoga var engang en afsondret praksis, der kun blev engageret af de hellige eller de vise, der først kom med konceptet. Selvom yogaens historie stadig ikke er bestemt, er fremtiden for denne rejse bestemt godt oplyst og prydet. Yoga er nu blevet en kommerciel attraktion, der tiltrækker mennesker fra alle ture og aldre. De fandt ud af, hvordan sind og krop begge kan beroliges ved blot at bruge de forbedrede kropsbevægelser og vejrtrækningsteknikker, og inden for få dage blev den opvarmede tendens med at bruge yoga til at fange essensen af ​​sind og fitness i kroppen et stort hit.