Sådan laver du Sahaja Yoga og dens fordele

Sahaja Yoga er en let meditationsprocedure, der hjælper dig med at forbinde dig selv. Selvom vi alle er åndelige, har vi alle brug for at kende måder, hvorpå vi kan tage vores åndelige liv til et nyt niveau. Og dette kan gøres med Sahaja.

Sådan laver du Sahaja Yoga og dens fordele

Sahaja Yoga og dens fordele:

Valg af et roligt sted eller tidspunkt:

sahaja yoga

For at dyrke enhver form for yoga skal du øve et roligt sted, der er fri for støj eller rod. Det bedste tidspunkt at dyrke Sahaja Yoga er tidligt om morgenen. Da det hele handler om selvrealisering, ville det være umuligt for dig at gøre det et sted, hvor du vil møde flere former for distraktioner. For at undgå problemer som disse ville det være bedst at gøre det et sted tæt på naturen. Sørg for, at træningstiden er den samme for hver eneste dag. Skift ikke tidspunkter.

Lær at tilslutte:

At lære at komme i kontakt med verden omkring dig og forsøge at søge åndelig energi er meget vigtigt for dem, der gerne vil dyrke Sahaja Yoga. Den første ting, du skal forstå, før du praktiserer dette, er, at der er noget åndelig energi, der findes i os alle, og den elsker den dybt, ligesom vores værge eller mor elsker os. Når du prøver at oprette forbindelse til denne indre sjæl eller denne energi i dig, vil du bede hende om muligheden for at udvikle et stærkt bånd, der udelukkende vil eksistere mellem jer to.

Gør dig selv komfortabel:

Den næste ting du skal gøre er at gøre dig selv komfortabel. Med dette mener vi, at du ikke bør bære noget tungt eller stramt tøj, der stopper dine chancer for at trække vejret bedre. Sørg for, at du ikke har dine sko eller tøfler på. Alt du skal bruge er en måtte og naturens smukke tilstedeværelse. Bliv siddende og gør dig godt tilpas. Forbered dig på at forblive fokuseret og rolig. Hvis du er en, der ofte bliver rastløs, skal du bruge lidt tid i stilhed og fordybelse og derefter langsomt forberede dig på meditationen. Du kan også sidde på en stol, hvis du vil.

Bliv siddende:

Når du sidder på stolen, skal du sørge for at dine fødder rører jorden. De må ikke røre jorden. Placer nu din venstre hånd på dit ben, og dine håndflader skal vende opad. Tag din højre hånd på venstre side af dit hjerte og læg den forsigtigt der. Husk nu navnet på enhver gudinde eller guddom, du elsker mest. Tag hendes navn og spørg hende, om du er den sande evige ånd. Spørg hende denne tre gange i dit hjerte. Dette er din personlige tid med din indre energi, så du behøver ikke at tale højt. Sig det til dig selv indefra.

Gå til næste niveau:

Når dette er afsluttet, skal du tage din højre hånd og placere den på venstre side af brystet en bredde ned. Niveau det med din solar plexus. Tal nu til den indre energi igen gennem navnet på din gudinde. Denne gang bør du spørge hende, om du er din egen mester. Stil dette spørgsmål tre gange på en meget blød og skånsom måde. Betal fuld koncentration til det spørgsmål, du stiller, og vær rolig og sammensat. Prøv at udvikle forbindelsen til din indre energi. Dette kan tage lidt tid, men tab ikke tålmodigheden.

Spørg om viden:

Det næste trin for dig er at bede om viden. Tag din højre hånd og læg den en bredde ned. Dette skal være lige over din hofte. Når du har gjort det, skal du bede din gudinde om at give dig ren viden. Dette skulle blive bedt om cirka seks gange. Du vil føle dig rolig, afslappet og meget sammensat i hele dette. Giv noget oprigtighed i din stemme, mens du beder hende. Lad det slappe af. Tag nu din højre hånd tilbage til det sted, hvor det var, og sig det med fuld overbevisning til dig selv, at du er din egen herre. Du kan gentage dette ti gange. Dette vil hjælpe dig med at føle dig selvsikker, stærk og positiv.

Tal til dig selv:

Nu er det tid for dig at tage din hånd og lægge den på dit hjerte igen. Denne gang, sig det med tro. Fortæl din gudinde med fuld overbevisning og tro på, at du er ånden. Du skal gentage dette 12 gange. Drej nu hovedet helt til højre, og læg din højre hånd på den ene side af din hals. Fortæl din indre energi, at du ikke har nogen skyld, at du er skyldløs. Sig det, som du mener det. Du skal gentage det cirka 16 gange. Dette vil hjælpe dig til at forlige dig med din indre energi.

Det er tid til at tilgive:

Nu er det tid for dig at tilgive alle dem, der har gjort dig forkert. Læg din højre hånd på din pande og brug dine fingertip til at klemme dit tempel. Sig det nu med tro og tro, at du har tilgivet alle. Dette kan du gentage så mange gange, du vil, indtil du føler, at du faktisk har tilgivet mennesker. Tænk ikke på nogen bestemt person eller personer under denne procedure.

Bed om tilgivelse:

Nu skal du bede den almægtige om tilgivelse for alle de forkerte ting, du har gjort. Denne er enkel. Alt du skal gøre er at spørge. Tag din højre hånd og placer den på bagsiden af ​​dit hoved. Vip dit hoved mod ryggen. Spørg indefra, at hvis du har gjort noget forkert, skal du blive tilgivet. Gentag dette så mange gange du vil.

Spørg om selvrealisering:

Den sidste ting du skal gøre er at bede om selvrealisering. Prøv nu at oprette forbindelse til din indre ånd og bede hende om at give dig selvrealisering. Dette bør du spørge syv gange, før du kalder det en ende.