Siddhasana – Sådan gør du og dens fordele

Yoga på sin mest flatterende side er en fænomenal fedtbustende træning, der er langsom og fyldt med dybe vejrtrækninger. Dette er faktisk en mere rolig måde at opleve kropskondition på uden at skulle tørre dine bryn af og til i fitnesscentret. Yoga har sin egen måde at tiltrække mennesker, en der tror på roen i deres sind sammen med kropstræning.

Siddhasana Sådan gør du og dens fordele

Yoga appellerer til de baser, der værdsætter deres ro i sindet, og fitness kommer bare som en bonus. I dagens artikel vil vi tale om en af ​​de mange kendte yogastillinger, denne kaldet Siddhasana. Her i denne artikel skal vi læse om trinene til at udføre det sammen med dets sundhedsmæssige fordele.

Hvordan gør man det?

Siddhasana er også almindeligt kendt som Accomplished pose. Nu er der en lang historie til denne historie, hvor Lord Buddha havde opnået nirvana i netop denne holdning, mens han mediterede. Det bringer en følelse af finalitet til denne holdning, og det er derfor, det kaldes Accomplished pose. Grundlæggende er hele pointen med denne holdning naturlig stabil vejrtrækning gennem en opnået holdning.

For at få bolden til at rulle, lad os sprede yogamåtten og komme på plads. Når du sætter dig på yogamåtten, skal dit højre ben foldes helt til din perineum. Bring nu det venstre ben, foldet, hele vejen hen over det højre ben og læg det i det lille mellemrum mellem inderlåret og læggen. Dette kaldes Padmasana eller lotusposen. Nu skal din rygsøjle være lige, og din nakke skal følge den samme justering.

Hold dit blik låst fremad med fokus på sløret af dit øjenbrynsgab. Bring dine hænder helt ned til dine knæ, som nu skal røre jorden på hver side. Ofte kan du bare huller i knæet eller udføre en ‘mudra’ eller et tegn med fingrene. For at udføre ‘mudraen’ skal du bringe din pegefinger helt til tommelfingeren og få spidserne til at røre, mens du vender din håndflade opad.

Dette er et klassisk meditationstegn, og når du har opnået denne holdning, skal du starte med din kontrollerede vejrtrækning. Dette er dybest set et fredeligt hul, før du slipper stillingen, før vejrtrækning er af største betydning. For mennesker, der er ret ofre for stivhed, vil du måske lette på siddestillingen med øvelse end at forsøge at opnå perfektion ved første chance.

Hvordan hjælper det os?

  • Når du sætter dig til at meditere gennem kontrolleret vejrtrækning, er en enorm del af dit sind underlagt fred og ro. Dette er især forfriskende i løbet af de trætte søvnige morgener eller efter kontortiden. Gennem vejrtrækning afbryder du langsomt din spænding, hvorfor du endelig kan få en god nats søvn i nat. Således er det også en kur mod søvnløshed.
  • Dette er en god yoga til at forbedre blodcirkulationen i din krop. Når du trækker vejret dybt ind og ud, tager dine lunger hurtigt ilt og udånder ilt, som nu som en hurtig bevægelse kører gennem dine blodårer og når dine kroge og forfrisker dig fuldt ud.
  • Accomplished -stillingen har også opnået at afhjælpe rygproblemer. Din rygsøjle, når den er låst fast i holdningen, holdes lige og stiv. Dette kan forårsage et let skær efter et par sekunder, men i virkeligheden hjælper du faktisk dine rygmuskler med at tone og fastgøre sig selv.

Siddhasana