Supta Padangusthasana – Sådan gør du og dens fordele

Fitness findes i forskellige størrelser og teknikker, forskellige dele og pakker og endda i forskellige pakker, hvis du tilmelder dig et klassificeret fitnesscenter. Men hvem bekymrer sig bedre om din krop end Yoga. Selvom træning og frihåndsøvelser altid vil komme dig så langt, kan du med yoga nu tage det ekstra skridt i ro.

Kvinde laver stretching yoga træning

Yoga er dybest set en revet gren af ​​meditation, langsom tempo med bløde kropsbevægelser, der er kompileret med kontrolleret naturlig vejrtrækning, og det bedste ved yoga er ikke kun konditionen med hensyn til fedtafgivelse, men også om sundhedspleje og ro i sindet. I dagens artikel skal vi tale om en sådan yoga -holdning, kaldet Supta Padangustasana.

Hvordan gør man det?

Inden vi taler om de fordele, der kan høstes ved denne yoga, lad os lære lidt om de trin, vi måske skal tage for at fuldføre yogastillingen. Det engelske navn for det er Reclining Hand-to-Big toe pose. Som navnet antyder, er yogas sidste holdning en nøjagtig oprettelse af navnet, navnet stammer fra selve holdningen. Endnu en gang, som de fleste yoga, er dette en strækøvelse, en let ved det.

Spred din yogamåtte og lad os begynde rejsen. Læg dig på måtten med ansigtet mod loftet, dine nedre lemmer strakt nedenunder, når din arm hviler på siderne. Inden starten kan du tage hjælp fra et separat par hænder. De andre krav til denne holdning ville være en yogarem, der ikke er andet end et tykt fleksibelt gummibånd og en rygstøttepude. For de pro yoga -øvere kan puden og båndet elimineres.

Løft nu langsomt dit højre ben og træk knæene tættere på brystet, så du nu kan kramme dit lår med dine arme. Placer båndet på din fod og træk det mod brystet, mens du langsomt retter dine knæ. Mens du gør det, skal du begynde at strække dit ben i en vinkelret retning, som vil være lodret i forhold til din krop nu. Inhalér hele vejen og træk albuerne mere ind i din krop for at skabe spændinger i bandet.

Når benet er lige og vinkelret på din krop, begynder du at vippe det mod dit hoved, og dine arme stiger over din torso, mens du gør det. Målet er at holde dine arme så høje som muligt. Nu hvor du er i positionen, kan du enten låse positionen og ånde ud eller vippe benet udad nu som en fortsættelse af holdningen. For profferne kan du bruge dine fingre til at låse hælen på dine fødder, mens du går i gang med træningen. Gentag det samme med det andet ben også.

Hvordan hjælper det os?

1. Denne yogastilling hjælper dig med at tone dine underkropsmuskler. Når du løfter dit ben over dit hoved, går dine muskler ud af vejen og strækker sig. Dette får musklerne til at stramme og blive faste, så du kan dyrke en tonet underkrop.

2. Dette er også en god måde at tynde dine lår på.

3. Muskelfleksibilitet er endnu en fordel ved denne yogastilling. Når du strækker og trækker vejret, åbner spændingsknuden i musklerne sig.

4. Bøjningen skaber også en presset situation i maven. Nu huser maven tarmene og æggestokken. Med pressesituationen tvangsskabt tager denne yoga sig af tarmproblemer, hovedsagelig fordøjelsesbesvær. Det samme gælder menstruationsproblemer, som også er en del af din mave. I en nøddeskal holder denne yoga din mave stærk og sund.