Suptavajrasana (Thunderbolt Pose) – Sådan gør du og fordele

Folk plejer at betragte yoga som bare endnu et middel til at afskaffe kroppen. Lidt vejrtrækning og meget stræk, tidligt på baggrund af en stigende sol er netop hvor yoga for dem ender. Yoga er imidlertid mere end blot en flab -skur. Yoga for nogle er et fitnessmantra, og for en anden er det bare et roligt tilflugtssted til sindets frihed, et fredeligt tidspunkt, som du så gerne vil opnå efter en trættende omtumlet dag.

Suptavajrasana

Yoga, når det er lavet til et katalog, kan løbe ind på flere sider med demonstrativt arbejde, der alle binder sammen for at hjælpe dig med at være den stolte ejer af en sund krop og sind. I denne artikel i dag skal vi udforske en sådan yoga, kaldet Suptavajrsana.

Hvordan gør man det?

Yoga for alle er ikke et stykke kage. Selvom nogle stillinger faktisk er svære at erobre, er det normalt fordelene, der holder os koncentreret om trinene. Dette er dog en af ​​de heldige lette holdninger, der hovedsageligt fokuserer på langsom vejrtrækning sammen med nogle strækninger på farten. Inden vi går videre til fordelene, lad os tage et kig på retningslinjerne for at udføre det.

Inden holdningstræningen kan begyndere kræve en blød rygstøtte, sandsynligvis en pude eller en dyne. Start med at sprede din yogamåtte for at starte proceduren. Den holdning, der skulle blive din basestilling, kaldes Vajrasana. Knælende på knæ, dine hofter skal hvile mod din hæl, når du placerer dine arme på hver side.

Nu skal din rygsøjle være oprejst, justeret med din hals. Tag en dyb indånding og begynd at læne dig bagud. Det er, når rygstøtten skal påføres din talje, mens du går helt ned, indtil dit hoved rører gulvet. Samtidig skal du sikre dig, at dine bøjede knæ ikke løftes fra jorden.

Bed et separat par hænder om at holde knæene nede, mens du læner dig tilbage. I de indledende faser kan dette ligne et hårdt arbejde, og i processen skal du være forsigtig med ikke at belaste dig unødigt. For begyndere bør tilbagelænet hele vejen tilbage strengt hjælpes af en rygstøtte, da et lille forkert træk kan resultere i en dårlig forstuvning. Når du lægger dig ned, skal du tage nogle få dybe indåndinger, før du går tilbage til grundpositionen.

Hvordan hjælper det os?

  • Den tilbagelænede ryg hjælper os med at komme over den marvstivhed, der bliver kilden til mange onde rygsmerter. Når du bøjer din rygsøjle helt ned til jorden, er de små strækninger, du føler på vejen, faktisk marvleddene og musklerne omkring den åbner sig for at blive mere fleksible.
  • Dette ligner dine morgen squats, hvor musklerne i underkroppen bliver tonet og fast hele vejen, mens du læner dig tilbage og holder dine underekstrakter intakte.
  • Nogle siger, at denne holdning er den sidste holdning til at slippe negativitet og pessimisme ud af din krop. Selvom dette er en folkelig lore, kan du ofte bruge variation til hænderne ved at lægge dem over hovedet og spænde dem, hvilket er et tegn på at låse positiviteten fast, mens du lader negativiteten komme ind gennem dine knæ.
  • I en mere logisk løsning står maveområdet over for et lille træk, mens du strækker dig. Dette siges at være godt for dine tarme, hvor denne yoga hjælper dig med at styrke dem for en bedre fordøjelse og immunitet.