Vajrasana Yoga (Diamond Pose) – Sådan gør du og fordele

Vajrasana:

Har du prøvet vajrasana? Vil du prøve at lave vajrasana yoga? Diamantpose eller Vajrasana -pose i yoga måles som de bedste bevægelser til vejrtrækning såvel som meditation. Dette er en enkelt af de enkle asanaer, der kan praktiseres selv efter frokost eller middag efter regelmæssig øvelse af denne vejrtrækningstræning som pranayama, kapalbhati, anulom vilom ved at sidde i denne pose, vil sammensætte kroppen hård, da diamant Vajrasana er et sanskritord, der er en blanding af to ord – ‘vajra’ også ‘asana’. Vajra betyder ‘Diamond’, også asana betyder Pose, derfor navnet Diamond Pose.

Vajrasana Yoga (diamantstilling) Sådan gør du og fordele

Diamond Pose eller vajrasana er en siddende yogastilling og bruges desuden til refleksion, vækst selvtillid og inhalationsøvelser som en stressaflastning. Den største del af Diamond Pose er, at denne asana kan udføre uden stress af enhver kropsdel. Diamond Pose er kendt for at udstråle kraft. Senere end asana får din krop dig også til at føle dig positiv.

Sådan gør du Vajrasana Yoga (Diamond Pose) trin og fordele:

I dag er vi her for at forklare trin for trin instruktion til, hvordan man laver vajrasana yoga og deres fordele sammen med tips til forholdsregler for begyndere for bedre helbred.

Trin til Vajrasana Diamond Pose:

Vajraasana 2

 • Fold benene bagover og sæt dig ned ved hjælp af dine knæ.
 • Din ryg, nakke, hoved, skal være lige og forsegle også øjnene.
 • Nøjagtig håndflade til at bevare på højre knæ og venstre håndflade skal reserveres på venstre knæ plus albuer i en lige linje.
 • Se fremad og indånder generelt.
 • Mens du frigør vejret, tror du på, at du kan fjerne al lidelsen, der kommer ud fra din næse.
 • Lad disse trin stå i 5 til 7 minutter, og få en pause. Du kan øge tiden i 15-20 minutter.

Fordele ved Vajrasana eller Diamond Pose:

Vajraasana 1

Der er en vis fordel med hensyn til knæ til denne vajrasana yoga. Denne kropsholdning styrker de forskellige muskler i forbindelse med knæene og kan bruges som et styrkeforøgende program til knæene. Rygmusklerne er meget strakte, og dette er en af ​​de bedste fakta om vajrasana yoga. Blandt de mange vajrasana -fordele er denne temmelig nyttig og populær på samme tid.

Udførelse af denne asana vil også lindre dig fra mavesårsproblemer. Vajrasana eller diamantpose har vist sig også at fjerne syreproblemer. Det kan hjælpe en med at fordøje et fuldt måltid let.

Holdningen er også en stærkt anbefalet og foretrukken meditationsstilling. For at drage fordel af denne meditative holdning, bør der trænes ordentlig vejrtrækning, mens du udfører vajrasana yoga. Langsom og rytmisk vejrtrækning vil være yderst fordelagtig for dig. Holdningen har også vist sig at være gavnlig til at fjerne problemer med lænden.

 • Det giver udflåd fra iskiasmerter.
 • Diamond Pose i 5-7 minutter er i stand til at gå træning.
 • Diamantposer hjælper med at reducere gasproblemet, hvis denne asana arrangeres direkte ved et måltid.
 • Hele fordøjelsesbesværet, hvis helbredelser plus øger fordøjelseskraften.
 • Fritliggende blodblokeringer øger desuden blodcirkulationen.
 • Støt dine muskler i benene.
 • Diamonds Pose letter stress og giver mental ro.
 • Gennem Diamond Pose skubbes energien mod den øverste del af kroppen og får en til at føle sig foryngende og energisk.
 • Diamond Pose udstråler blodtilførslen og hjælper kroppen med at kæmpe ved siden af ​​sygdomme ved at stimulere immunsystemet.
 • Normal praksis med Diamond Pose hjælper med at holde både talje og rygsmerter tilbage.
 • Diamond Pose godkender kvinder, mens den tilbyder fri for bækkenbelastning, brændende fornemmelse og talje smerter i hele menstruationsperioden.
 • Diamond Pose hjælper kvinder med menstruationsforstyrrelser eller ellers korrelerede problemer med abort.
 • Denne Diamond Pose slipper af med hele dit forstoppelsesproblem. Den fede mave og mave vil blive opsummeret ved at øve denne asana ofte.
 • Diamantposer hjælper med at reducere gasproblemet, hvis denne asana arrangeres direkte ved et måltid.
 • Denne Pose betragtes også som en effektiv yogastilling til at styrke din læg og lårmuskel.
 • Det er også nyttigt for gravide at sikre normal levering.
 • Det hjælper desuden med at genoprette funktionen af ​​din milt, nyrer og tarm i øvrigt kønsorganer.

Forholdsregler for Vajrasana eller Diamond Pose:

Nogle ting skal huskes på, før du udfører denne vajrasana yoga.

Ifølge nogle knoglespecialister bør mennesker med knæproblemer undgå denne særlige yoga asana. Det kan forårsage flere forstyrrelser i knæene og kan gøre din knætilstand værre. Dette, hvis du oplever knæsmerter, anbefales det, at du først retter det, inden du hopper ind i denne yogastilling. Baseret på en undersøgelse vedrørende vajrasana yoga kan det siges, at denne kropsholdning kan resultere i fodfald, som grundlæggende er den skade, der er forårsaget på den fælles fibular nerve. Foden vil trække en skadet på grund af denne yoga. Det vil hæmme dorsiflexion af foden og kan være en årsag bag overdreven smerte.

Vajrasana var årsagen til tilfælde af hovedtå -punktskader i år. Hvis du oplever en sådan skade, anbefales det, at du besøger en læge eller en specialist på dette område så hurtigt som muligt, da dette kan vise sig at være noget meget mere skadeligt. Under gåturen kan en person opleve enorme smerter i tæerne, som kan skyldes de skadelige virkninger af denne særlige asana.

Der vil være et sensorisk tab af den dorsale del af foden, og du vil ikke føle noget der. Et sådant sansetab kan også forekomme i den forreste såvel som den nedre laterale del af benet. Denne mørke side af vajrasana er også kendt som “yoga foot drop”.

Begyndertips til Vajrasana eller diamantstilling:

 • Den laveste tid til at øve Diamond Pose er tre minutter.
 • Der er ingen tidsbegrænsning allieret med Diamond Pose, og du kan fortsætte med at gøre det, så længe du tror tilfreds.
 • Det er større at gøre Diamond Pose i et stilhed og åbent sted, så dit sind er i fred, og du får frisk luft til åndedrætsøvelsen forbundet med Diamond Pose.
 • Der er ikke noget bestemt skema for Diamond Pose, og man kan udføre denne asana selv lige senere end måltiderne.

Vigtige fakta om Vajrasana Yoga -holdning:

Vajrasana er et sanskritord. “Vajra” betyder “tordenbolt”, som også betyder diamant. Derfor kaldes denne asana diamantyoga. “Asana” betyder “sæde”. Det betyder også kropsholdning. Asanas udføres generelt på tom mave, da der er tilstrækkeligt pres på maven, mens du udfører enhver yogastilling. Men Vajrasana kan udføres når som helst du vil. Man kan udføre denne asana lige efter at have spist. En af de vigtigste fakta om denne asana er, at den hjælper fordøjelsen (diskuteret tidligere). Til det udfører mange yogaudøvere denne yoga udfører denne kropsholdning med maven fuld eller lige efter et måltid. Det er mere effektivt at udføre denne yoga efter et måltid, da det vil befri dig fra fordøjelsesproblemer.

En anden vigtig kendsgerning om vajrasana yoga er, at der er en yderst nyttig og populær version af denne yogastilling kaldet Supta Vajrasana yoga positur. Dette er den tilbagelænede version af vajrasana -yogaen, hvor armene hviler på gulvet til siderne af bagdelen eller bagagerummet. Håndfladerne skal vende opad. Denne kropsholdning kaldes også Reclined Hero Pose eller yogastilling.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80