Virabhadrasana (Warrior pose) – Sådan gør du og fordele

En uforklarligt god løsning på det meste af dit problem kommer aldrig rigtig pakket i en enkelt æske. En slankepille vil aldrig rigtig give dig sjæl, vel i hvert fald ikke før resultaterne viser sig. En træningssession vil også aldrig give dit sind den ro, den så hårdt ønsker.

Virabhadrasana (krigerpose) Sådan gør du og fordele

Det er derfor, at ethvert individ bør tilmelde sig yoga i sit liv, en form for fitness, der omfatter bløde strækninger og vendinger, som ikke kun ville give dig et fantastisk sundhedsvæsen gratis, men også tage sig af din fedtstød og sindsro. Nu har yoga en enorm brochure om alle de forskellige typer og underafdelinger. Ud af dem skal vi diskutere en, kaldet Virabhadrasana.

Hvordan gør man det?

Yoga er en af ​​de mest rolige endnu sted på fitness teknik hovedsagelig afhængig af strækninger og vendinger, der følger med kontrolleret naturlig vejrtrækning. Mens nogle er lette, ville de fleste af dem have dig i knuder, der forsøger at vride og vende din krop til enorm fleksibilitet.

Heldigvis ville Virabhadrasana eller bedre kendt som krigerposen for de begyndende sjæle være let at opnå. For at starte, lad os få yogamåtten klar. Når du står på din yogamåtte, dine lemmer, skal de nederste strækkes udad og skabe et hul mellem de to fødder.

Strækningen skal være bred nok til at skabe en blød strækning, men blød nok til at holde tingene behagelige. Løft nu dine arme op parallelt med jorden, så den danner en vinkelret med din krop. På dette tidspunkt skal du holde dem lige, mens du bøjer et af dine knæ, siger den rigtige.

kriger yogisk positur

Din krop ville nu vride sig mod højre side, når du bøjer mere ned i dit knæ, hvilket gør dit højre lår parallelt med jorden. Da dette er en let nok kropsholdning, hvorfor ikke holde den i godt tre til fire minutter? Mens du gør det, skal du sørge for at trække vejret dybt, men kontrolleret.

Efter et par minutter skal du frigive din position og derefter gentage cyklussen denne gang med venstre ben i fokus. For at gøre tingene lettere for dig, er her nogle tips, mens du udfører øvelsen. Mens du strækker dine arme ud, skal du sørge for, at de er over eller direkte justeret til dit brystniveau for at skabe den lille strækning i brystområdet.

Drej også nakken til den side, du bøjer for at gøre det lettere for dig. På denne måde behøver du ikke bekymre dig om forstuvninger i nakken.

Hvordan hjælper det os?

Den første fordel er, at damerne bare træder ind i moderskabet og stadig bærer deres afdeling inde i sig. Dette er en god øvelse for at dæmpe æggestokkens vægge, hvilket gør dem fastere, hvilket ville være en velsignelse under naturlig fødsel. Dette hjælper dig også med at håndtere unødvendige sammentrækningssmerter.

For de damer, der simpelthen bærer deres uregelmæssige menstruationscyklus og kramper midt om natten, er dette også en god flugt for dem. Du styrker æggestokkens vægge uanset og som en velsignelse ville det også hjælpe dig med at klare smerten.

Underkropsmusklerne styrkes, hvilket lader dig stramme dine lår og endda din bagdel med tiden. Det samme gælder for overkroppen, hvor den lille strækning i brystområdet ville hjælpe dig med at opstramme dine brystkirtler. Dette hjælper også med at opstramme dine brystmuskler og gøre dem stærkere.

Denne yoga har tidligere været relateret til at genopdage din kropsbalance, mens du arbejder på at lindre stress, som ville lade dig slippe af med de ikke nødvendige depressioner eller spændinger.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80