9 felső combzokni férfiaknak és nőknek

A ruházat az egyén helyzetének, hangulatának, ízlésének és stílusának barométere. Személyes öltözékválasztásunk sokkal többet elárul személyiségünkről és lelkiállapotunkról. A zokni különösen sokoldalú ruhadarab, és nagyon finoman és okosan használható minden hangulat és alkalom tükrözésére. Különböző típusú combzoknik állnak rendelkezésre a bokától a combig.

A legjobb combzokni képekkel:

A szépségfaktoron kívül a combzokniknak számos egészségügyi előnye van, és íme a 9 legjobb választás a hosszú combmagas zoknik közül.

1. Fekete comb magas zokni:

Fekete comb magas zokni

A fekete erős és erőteljes szín. Erőt, rejtélyt és érzékiséget testesít meg. Aki a combzoknit részesíti előnyben, önmagában is egyedülálló személy, de ha fekete színű, magas zokni színű, más magasságba tolja.

2. Fehér comb magas zokni:

Fehér comb magas zokni

A fehér zokni hagyományos. Az üzleti világban a legtöbb ember számára ez a színválasztás továbbra is a legjobb. A combzokni biztosítja a szükséges kényelmet, és tökéletes viselet télen.

3. Vörös comb magas zokni:

Piros comb magas zokni

A vörös szín az erő öltözködésének szinonimája, és az energia, az akaraterő és a melegség színe is. Az a személy, aki vörös comb magas zoknit visel üzleti vagy alkalmi együttes részeként, magabiztos személyiség.

4. Rózsaszín comb magas zokni:

Rózsaszín comb magas zokni

A rózsaszín szín a vörös és a fehér színek keveréke, és megőrzi mindkét domináns szín legjobb tulajdonságait. Bár általában nőkhöz kötődik, de a rózsaszín comb magas zokni férfiaknál és nőknél egyaránt működik.

5. Szürke comb magas zokni:

Szürke comb magas zokni

A szürke a leválás színe, és nem igényel figyelmet. Viselje ezt a színt, ha a keverés órára van szükség. A szürke combmagas zoknik tökéletesek arra is, hogy esőben, beltérben, vagy kandalló előtt heverjenek..

6. Gyapjú comb magas zokni:

Gyapjú comb magas zokni

A zokni többféle anyagból készül, de a gyapjú zokni a legjobb. A gyapjú megtartja és felszabadítja a hőt az időjárás függvényében, valamint taszítja a vizet, így télen a legjobb viselet. Mindent összevetve, a comb magas kötött zokniban feltétlenül ruhásszekrény kell. Ezenkívül a vastag combmagas zoknik rendkívül kényelmesek és gonoszan melegen viselhetők télen.

7. Csíkos comb magas zokni:

Csíkos comb magas zokni

A vastag nyomatok és a csíkos zokni minden alkalomra tökéletes. A csíkos combmagas zokni megtöri az egyhangúságot az egyébként monokróm üzleti viseletben. Ezenkívül szórakoztató stílusú nyilatkozatot tesznek bármilyen alkalmi vagy sportruházattal, ami kötelezővé teszi őket.

8. Comb magas cső zokni:

Comb magas cső zokni

A csöves zokni már régóta létezik, és kifejezetten a combmagasságú zokni már évek óta a professzionális sport része. Hagyományosan fehér, csíkos, csapat színű, ezek a zoknik sportgyűjtemények. Ma a csőzokni a sportruházatból az irodai és az alkalmi viseletbe fejlődött.

9. Plusz méretű comb magas zokni:

Plusz méretű combzokni

A zokni általában mindenki számára egy méretű, de vannak férfiak és nők, akiknek nagyobb a lábuk, és a szokásos zokni viselése nagy hátrányt jelentene, és aligha szolgálna célt. A 12,5 -nél nagyobb lábméretű férfiaknak és a 10 -esnél nagyobb nőknek mindig a plusz méretű combzoknit kell választaniuk a szokásos zokni helyett. A nagyméretű ruházat ma nagy piac, és ebben a szegmensben többféle lehetőség áll rendelkezésre.

Különböző típusú és hosszúságú zokni létezik a bokától a térdig, de a combig érő zokni önmagában más kategória. Ezek a zoknik rendkívül kényelmesek, különböző mintákkal és színekkel rendelkeznek, és enyhítik a gyakori lábbetegségeket. Feltétlenül vásároljon néhány ilyen férfit és női comb magas zoknit.