9 legjobb kosárlabda zokni képekkel

A kosárlabda zokni a teljesítményzokni, amely általában pamutból, észterből, nylonból és spandexből áll. A tiszta pamutot ma ritkán lehetett zokniban látni. Az olyan anyagok, mint a poliészter és a nejlon elvezetik a nedvességet, és sokkal tovább megőrzik alakjukat. Tartós zokninak tekinthető. A spandex rugalmassága nyújt nyújtást és kényelmesebbé teszi a zoknit; nagyon apró arányban van jelen. A kosárlabda zokni mindennapos zokni, amelynek vastagabbnak kell lennie a nagyobb hatékonyság érdekében. Javítja a cipők illeszkedését.

Legújabb és menő kosárlabda zokni férfiaknak és nőknek:

Íme a top 9 legjobb kosárlabda zokni listája.

1. Férfi alsó negyed zokni:

Férfi alsó negyed zokni

Ezeknek a férfi kosárlabda zokniknak a legjobb minőségűeknek kell lenniük, mert gyakran a cipők felett vannak. Ezek a zoknik meglehetősen kicsik. Ezek a negyedre vágott zoknik, vagy alacsonyabbak, mint a szokásos legénységi zoknik, és a bokák fölé kerülnek. A piros színű alsó negyed zokni viselhető.

2. Cotton Crew zokni:

Cotton Crew zokni

Ezek a fiú kosárlabda zoknik kollekciói, amelyek kiváló minőségűek és kényelmes anyagúak. A pamut zoknit általában előnyben részesítik a többiekkel szemben, mivel könnyen felszívja a nedvességet és kényelmesen tartja a lábakat. Ugyanezt a lányok is választhatják.

3. Under Armour Heat Gear zokni:

Under Armour Heat Gear zokni

Ezek a zoknik 77% poliészterből, 20% pamutból és 3% spandexből állnak. Ezen anyagok keveréke tartóssá és rugalmassá teszi. A zokni a láb közepén lévő kompressziós szalaggal rendelkezik, amely a fáradtság elkerülését szolgálja. A fehér színű zokni választható a legjobbnak.

4. Hyper Elite zokni:

Hyper Elite zokni

A hiper elit legénység zokni nagyon jó párnázással rendelkezik, ami kényelmes viseletet nyújt kosárlabda közben. Emellett szintetikus tapintású keverékkel rendelkezik, így alkalmasabb a fiúk választására. Hosszú kosárlabda zokninak tekinthetők.

5. Black Crew zokni:

Fekete legénységi zokni

Ez a fekete kosárlabda zokni fajtája. A mai zoknit modern kompressziós nadrág váltja fel. Volt idő, amikor az emberek térdig hosszú zoknit viseltek. A legénységi zokni tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy a jelölésen válasszanak. A szintetikus keverék befejező megjelenést kölcsönöz.

6. Elite sokoldalú zokni:

Elite sokoldalú zokni

A sokoldalú zokni a férfiak és a nők mai választott zoknija. A sokoldalú zokni három különböző hosszúságú. Nagyon kényelmes anyagot képez férfiaknak kosárlabda közben. A legjobb választás a fehér kosárlabda zokni.

7. Térdmagas zokni:

Térdmagas zokni

A térdmagas zokni a kosárlabda zokni általános viselete. A lányok zoknija térdig hosszabb marad, így kényelmüknek megfelelőek. Ugyanez a zokni kipróbálható a futballban is. A legjobb választás a lila kosárlabda zokni lehet.

8. Csíkos kosárlabda zokni:

Csíkos kosárlabda zokni

Ezeket a zoknikat férfiaknak és nőknek is tervezték divat szempontjából. A többi zokni ehhez képest sima marad. A csíkos zokni divatos megjelenést kölcsönöz neki. Fiúk és lányok is kipróbálhatják. A legjobb választás a piros kosárlabda zokni lehet.

9. Találkozó gyerekzokni:

Találkozz gyerekzoknival

A találkozó gyerek kosárlabda zokni méretben, anyagban és kényelemben kifejezetten gyerekeknek tervezett zokni. A zokni mérete meglehetősen kicsi a többihez képest, és fiú és lány is viselheti. A legjobb választás a narancssárga kosárlabda zokni lehet.

A zokniknak követniük kell a cipők kényelmét. A jó zokniknak nedvességet kell felszívniuk és hűvösnek kell maradniuk. A férfi zokni sokoldalú és hiper elit zokni, a lányok térdig érő zoknit választhatnak, a találkozózokni pedig a legjobb a gyerekeknek. Ezenkívül a zoknit takaró cipőtől is függ. A fehér szín minden fajtához megfelelő.