Brain into Bun: Top 9 fonott konty frizura természetes hajra

A fonott zsemle frizurák nőies és elegáns megjelenést kölcsönöznek, így ez nem tagadható. Sokoldalúak és meglehetősen élénkek, eseményeken és alkalmakkor viselhetők. Nincs verseny a fonott kontyos frizurákkal azoknak a nőknek, akik a csillogást és a szépséget részesítik előnyben, bájos stílusú kijelentésekkel.

Nos, de ha úgy gondolja, hogy ebben a témában csak korlátozott megjelenések és megjelenések vannak, akkor téved. Stílusos megjelenést kínálunk fonott kontyos frizurákban és frizurákban. Az oldalsó zsinóroktól a rendetlen fonott zsemléken át a fordított fonatokig rengeteg megjelenés van, amelyeket meg kell nézni!

9 különböző módszer, amellyel hajat fonni lehet kontyba:

A mai cikk arról szól, hogy különböző módokon használhatja a zsinórra zsemlét. Próbálja ki ezeket az új félelmetes kontyos és fonott frizuraötleteket, és hozzon új fűszert mindennapi unalmas frizurájához.

1. A balerina zsemle:

fonott konty frizurák természetes haj

Ahhoz, hogy ezt a kontyot fonott hajjal kapja meg, hátsó kefével haját kösse össze és póniba kösse. Ezt megelőzően hagyjon egy darab zárat az elején. Most vegyen egy hajszálat az elülső tincsből és egy másik tincset a pónikból, majd kezdje el kötni őket egy fonatba. Ha továbblépsz a zsinórral, ha több hajat veszel fel a pónikról, akkor a balerinafonat lesz a vége. Fejezd be a pónit, majd tekerd körbe.

2. A virágfonat:

virágfonat zsemle

Ahhoz, hogy ezt a virágfonat-frizurát megkapja, kezdje azzal, hogy egyik oldaláról egy kis darab elülső zárat vesz, és elkezdi fonni francia stílusban, amíg a közepénél félúton nem lesz. Amíg itt tart, kezdje el átlósan fonni, hogy balról jobbra éljen. Most kezdjen balra menni egy másik fonattal, és fejezze be. Most pörgesse át a fonatot, és tekerje virágos zsemlébe.

3. A két fonott tekintet:

egyszerű fonott konty frizurák

Kezdje azzal, hogy a haját póniba köti. Elöl laza végeit a sportzárakhoz tarthatja. Miután elkészült a póni, ossza fel a hajat két részre, és kezdje el külön fonni őket. Pörgesse le megfelelően a fonatot, hogy hangerőt adjon a megjelenésnek. Most tekerje és tekerje a fonatot zsemlébe, és adjon hozzá íjat, hogy szórakoztatóbb legyen.

4. A becsomagolt fonat:

zsemlét fonni

Ez egy elég egyszerű megjelenés, amelyet nagyon könnyen megszerezhet. Ehhez négy-öt hajcsatra van szüksége. Ossza fel a hajat három vagy négy részre, majd külön kezdje el fonni őket. Ha elkészült a fonat, kezdje feltekerni és rögzíteni, ezáltal végül zsemlét képezni.

Olvassa el: Hosszú haj konty stílusok

5. Az alsó fonat:

fonott alacsony zsemle

Egyszerűen kösse be a haját egy magas póniba, és győződjön meg arról, hogy a haj megfelelően van fésülve és kisimítva. A hajnak és a póninak egyaránt feszesnek kell lennie. Most, ha a póni meg van kötve, hagyjon egy darab szőrt a póniból, majd a többit tekerje kontyba. A laza szállal most kössön fonatot, majd tekerje fel.

6. A hármas fonat:

aranyos fonott zsemle

Ahhoz, hogy megkapja ezt a fonott haj kontyot, nézze meg a francia fonással a feje búbjától, és menjen le egészen a fej közepéig. Most vegye a többi szálat, és kössön külön francia fonatokat a fő mellé. Miután a három fonat elkészítése befejeződött, tekerje fel a haj többi részét, és kötözze össze.

Olvassa el: Hogyan készítsünk zoknit

7. A keverés és a mérkőzés:

kontyba fonott haj

Ehhez a fonathoz egy kontyos frizurában kezdje a haj két rétegbe való elkülönítésével. Most a felső réteggel szegmentálja őket három vagy négy bitre, és fonja be mindegyiket. Ez most ideális forgatókönyv lesz, ha elkezdesz egy zsemlét készíteni ezekből az egyszerű fonatokból és zárakból.

8. A fordított zsemle:

haj konty fonattal

Ahhoz, hogy megkapja ezt a fonott kontystílust, fordítsa fejét fejjel lefelé, és kezdje fonni a fejét a tarkójától felfelé. Francia stílusban fonja félig a fej közepéig, majd gyűjtse össze a többit, és kösse össze egy kontyba.

Olvassa el: Aranyos konty frizurák

9. A zoknifonat zsemle:

egyszerű fonott zsemle

Kezdje azzal, hogy fonja az első zárakat két oldalról, majd hozza vissza és kösse össze póniba. A következő lépés egy zokni zsemle megkötése és erős rögzítése a fej alsó végére.

A fonott kontyos frizurák lépésenkénti folyamata ebben a cikkben biztosan felkelti kíváncsiságát, hogy megkapja őket. Próbáljon ki legalább egy fenti stílust, amikor más frizurát szeretne.