31 napos zsírégető kúra

Mindenki fogyni szeretne, és görbe/izmos testtel büszkélkedhet. Mindannyian szeretnénk megszabadulni ettől a plusz flabától, és mindannyiunknak hiányzik a türelme. Egy korszak, ahol mindenre gyorsbillentyűket találunk, gyakran hajlamosak vagyunk a fogyás gyorsparancsaira. Nem mondom, hogy nem működik, de legtöbbször gyengébb marad, mint valaha. Semmi sem jön könnyen, és egy karcsú, görbe test? Soha nem hittem. A fogyás érdekében sok erőfeszítést kell tennie, és szigorú étrendet kell követnie.

31 napos zsírégető kúra

Napjainkban különféle gyors diétákat találunk, amelyeket egy személy gyakorol annak érdekében, hogy azonnal lefogyjon. Ezeknek gyakran vannak mellékhatásai, de megfelelő intézkedések és óvintézkedések esetén hatásosak. Még azt is látjuk, hogy az emberek belenyúlnak a rövid távú programokba. Ha szigorúan végzik, anélkül, hogy kompromisszumokat kötnének az egészséggel, rövid időn belül elérheti a cél egy részét. Tehát ma megvitatjuk, hogyan lehet fogyni 31 nap (mondjuk egy hónap) alatt.

1. Meghatározás:

Nagyon fontos, hogy határozott maradjon, ha egy hónap alatt fogyni szeretne, mert szigorú gyakorlatoknak és határozottan szigorú étrendnek kell megfelelnie. Általában az történik, hogy egy hét után az elhatározás dobásra megy, és visszatérünk a normális kerékvágásba. Ez negatívan befolyásolja szervezetünket, mivel minden ok nélkül diétás összeomlásoknak vetjük alá testünket. Az embernek nagyon rendszeresnek kell lennie bármiben, amit csinál, és nem csak a közepén kell hagynia.

2. Türelem:

Légy türelmes végig. Ezt nagyon hamar elveszítjük. Legyenek tehát türelmes urak és hölgyek. Adjon időt testének, hogy hozzászokjon a gyakorlatokhoz. Határozottan eredményt fog mutatni.

3. Menjen az edzőterembe:

Az edzés és a rendszeres testmozgás nagyon fontos. A kardió, a kereszt edzés és a jóga kombinációját kell elvégezni a fogyás érdekében. A gyakorlatot minden nap el kell végezni.

4. Állítson be előre meghatározott célt:

Őszintén szólva az ember nem veszítheti el mindezt 31 nap alatt. De az ember egy részét biztosan elveszítheti, ha szigorú rutint követ az egyén. Tehát előre célokat kell kitűzni. Például kitűzhet egy célt, hogy 4 kg-5 kg-ot fogyjon egy hónap alatt, és az energiát annak elérésére összpontosítja.

5. Kis étkezés és kihagyás nélkül:

Ne egyél túl sokat egy adott. Növelni kell az alkalmak számát, és csökkenteni kell az élelmiszerek mennyiségét. Tehát tervezze meg őket a tornaterem dietetikusa segítségével, mivel az étrendnek testtípusonként eltérőnek kell lennie.

6. Séta:

Sétáljon sokat. Sőt, sétáljon, amennyit csak tud. Ahelyett, hogy közlekedési rendszert használnának, érdemes minél többet sétálni. Nem csak a fogyás, hanem távol tart bennünket különféle egyéb belső és külső problémáktól.

7. Kényeztesse magát olyan ételekkel, amelyek zsírégetést követelnek:

Nos, egyetlen étel sem égeti el a zsírt, de növeli a szervezet anyagcseréjét. A zöld tea ismerten növeli a szervezet anyagcseréjét, mivel ECEG vegyszert és különféle antioxidánsokat tartalmaz.

Teljes kiőrlésű gabonát, például barna rizst és zabpelyhet kell fogyasztani. A szervezet kétszer annyi kalóriát igényel ahhoz, hogy lebonthassa ezt az ételt, mint a feldolgozott étel. Alacsony kalóriatartalmú tejtermékeket és sovány húst kell fogyasztani, mivel nagy mennyiségű fehérjét tartalmaznak.

8. Nincs külső étel:

Ha egyetlen hónap alatt jelentős mennyiségű zsírt szeretne elveszíteni, akkor egyáltalán ne egyél sült és gyorsételeket.

Ezen italok mellett sok vizet, mivel ez hidratált és aktív állapotban tartja a rendszert.

31 napos zsírégető kúra