A legjobb 8 arcpúder zsíros bőrre

Arc púder! A sminkelés alapvető összetevője, és ezt a sminkdobozban kell feltüntetni. A piacon a bőrtípustól függően több arcpúder is kapható, és ebben a cikkben a zsíros bőr felső arcairól beszélünk.

Míg a zsíros bőrűeknek örökre inkább a vízbázisú alapozót kell választanunk, mint az olajat.

Arcpúder zsíros bőrre:

Íme 8 legjobb arcpúderünk zsíros bőrre Indiában.

1. Maybelline Dream matt arcpúder zsíros bőrre:

arcporok zsíros bőrre

Olajmentes és levegőtől puha és tartós matt hibátlanságot biztosít. Kiegyenlíti a bőrtónust, és átlagos jelentést nyújt. Ezenkívül felhasználhatja folyékony bázis elhelyezésére. Bőrgyógyász tapasztalt, és nem tömíti el a pórusokat. A költségek szintén nem túl magasak a magasabb kivitelben, mint néhányhoz képest, de egy kicsit drágább egy kompakt esetében. Enyhén komedogén elemet, magnéziumot és jojobaolajat tartalmaz a talkumban. Ez a legjobb arcpor zsíros bőrre.

2. Colorbar Triple Act kompakt arcpúder zsíros bőrre:

Arcpor zsíros bőrre2

3 az 1-ben korrektor, kompakt és az alapozó egylépcsős smink. Ez a Triple Act kompakt por elfedi a foltokat, foltokat és pattanásos hegeket, amelyek ragyogó bőrszínt, valamint sima és olajmentes felületet adnak, mindezt anélkül, hogy rendkívül nehéz tapintásúak lennének az arcon, normális megjelenést kölcsönöznek. Ez egy ezüst burkolatban található, amelyet egy applikátor és egy tükör tartalmaz. A terméket jól be akarják keverni, de a keverés után 3 óránál tovább hagyja a verejtéket, és egyenletes lesz a végeredmény. Ez a legjobb arcpor zsíros bőrre Indiában.

3. Lakme Radiance kompakt arcpúder zsíros bőrre:

Arcpor zsíros bőrre3

Ez a vitamin kompakt púderben mélyíti el az alapozó sminket, hogy ragyogó megjelenést biztosítson. Allantoin kompozitot tartalmaz a bőr megnyugtatására. A fejlett mikrohálós technológia hibátlan matt felületet biztosít. E -vitamint és C -vitamint tartalmaz, amely hidratál és védi a bőrt a szennyeződéstől.

4. Oriflame Pure Color Perfect Powder Light:

Arcpor zsíros bőrre4

Fényes, fényes, sima felszínt és tiszta fedést biztosít a bőrnek, és kiegyenlíti az arc összes hibáját, hogy ideális sminket biztosítson. A mega finom ásványi molekulák rendkívül vékony normál filmet képeznek a bőrön. Ez 2 árnyalatban kapható, és zsíros és kombinált bőrre is használható. Csodálatos fedést biztosít a bőrnek is.

5. Avon Simply Pretty Smooth & Fehér préselt por SPF 14:

Arcpor zsíros bőrre5

Az Avon egy híres márka SPF 14 -gyel, amely megvédi bőrét az UV sugárzástól, valamint az édesgyökér és a rózsaszirom eltávolítása világosítja és világosítja a bőr tónusát minden egyes préselt porral. Rózsaszín fehér, jól kevert befejezést kölcsönöz a sminknek.

6. Color Essence Compact Powder Beige:

Arcpor zsíros bőrre6

Tartalmaz aloe vera kivonatot, szegfűszeg olajat és emelt olajat, valamint 100% vegetáriánust. Könnyű és közepes expozíciót és tökéletes megjelenést kínál, miközben az aqua smink alapja használja. Ideális zsíros bőrre, és a legkiválóbb izzadásgátló termék. Az Aloe Vera hidratálja a bőrt, normál ragyogást és jobb textúrát kölcsönöz neki. Ez egy kompakt arcpor zsíros bőrre.

7. Revlon New Complexion One Step Compact Smink:

Arcpor zsíros bőrre7

Ez puha, selymes és krémes formulát kínál, amely könnyen keverhető. A közepesnél nagyobb fedést kínál, és kihagyhatja a korrektor használatát. Ezenkívül hosszan tartó hatást biztosít, és a legjobb a zsíros bőrre. Ez olajmentes, SPF 15 -ös és nem tömíti el a pórusokat. Ez az egyik legjobb arckrém zsíros bőrre.

8. Cover Girl Clean Matte Face Powder zsíros bőrre:

Arcpor zsíros bőrre8

Ez a legjobb színezett kompakt por zsíros bőrre és javításokra. A Cover Girl Clean könnyű súlyú és könnyen összeolvad. Mozgatható kompakt formában jelenik meg, és néhány órán keresztül matt marad, miközben közepesen lefedi a vörösödést az egyéb foltok miatt.