9 legjobb rúzs tipp

A megfelelő rúzs teljesen megtörheti vagy megtörheti a megjelenését, és a megfelelő szín határozottan nőiesnek és elbűvölőnek tűnhet, de a megfelelő szín kitalálása önmagában is feladat. Még azután is, hogy ezt sikerül megtenni, az olyan problémák, mint a tollasodás, a vérzés és az elhalványodás nem engedik, hogy pompázzon ezekkel a zamatos ajkakkal. Biztos vagyok benne, hogy valamennyien valamikor szembesültek ezekkel a problémákkal, de nem kell többé aggódnod miattuk, mert ma néhány nagyon egyszerű trükköt fogok megosztani, amelyekkel megszabadulhatsz ezektől a problémáktól és elbűvölővé válhatsz ajkak. Íme a 9 legjobb rúzs tipp az Ön számára.

rúzs tippek

1. A rúzs megfelelő színének megtalálása az egyik leggyakoribb probléma, amellyel legtöbbünknek szembe kell néznie. Legalábbis, ha rózsaszínről van szó, ahhoz, hogy megtaláld a neked leginkább megfelelő árnyalatot, csak mosolyognod kell. A rózsaszín tökéletes árnyalata számodra körülbelül ugyanolyan színű, mint az íny.

2. Mivel a telek a sarkon vannak, biztos vagyok benne, hogy mindenki szívesen kipróbál néhány mély szilvát és cseresznye vöröset, de ne feledje, hogy a mély sötétvörösek vékonyabbá tehetik az ajkakat. Tehát, ha vékony ajkai vannak, ahelyett, hogy bogyós alapú vöröset választana, inkább élénk narancssárga-vöröset válasszon, mivel ezek teljesebb ajkak illúzióját keltik.

A legjobb rúzs tippek 3

3. Annak biztosítása érdekében, hogy az ajkak pigmentációja ne akadályozza a rúzs valódi színét az ajkán, csak alapozza meg az ajkakat egy kis alapozóval vagy rejtegetővel, mielőtt felhordja a rúzst.

4. A javítások fájdalmasak, különösen akkor, ha elfoglalt hölgy vagy. Annak érdekében, hogy a rúzs ne fakuljon egész nap, kövesse ezt a három egyszerű lépést:

  •  Az első rúzsréteg felvitele után törlőkendővel törölje le ajkait
  • Mielőtt újabb réteget visz fel, vegyen legyezőkefét, és vigyen fel egy kis mennyiségű áttetsző port az ajkakra.
  • Kövesse ezt egy újabb réteg rúzzsal, foltgal és púderrel, majd vigye fel a gyönyörű szín utolsó simítását.

5. A krémes és fényes rúzsok hajlamosak a vérzésre, de ez ellen egyszerűen ajakrúzsra van szükség. Gördítse az ajakceruza hegyét a tenyerébe, hogy felmelegedjen, és körvonalazza ajkait lágy vonalakkal, hogy egy kis meghatározást kapjon. Tedd teltebbé az ajkaidat, ha kissé béleled a természetes ajakvonaladat. Az egész ajakot meg is töltheti az ajakfestékkel, mivel ez ad valamit a rúzsának tapadáshoz, és biztosítja, hogy a rúzs ne vérzzen vagy mozogjon egész nap.

A legjobb rúzs tippek 5

6. Az ajakceruzákkal, rúzsokkal és szájfényekkel való munka nehéz feladatnak bizonyulhat a kezdők számára. Annak érdekében, hogy tiszta vonalakat és teljes fedést kapjon, miközben ajkait bélelve lazítsa el. Rúzsok vagy szájfények felhordásához nyissa ki kissé a száját, és mondja azt, hogy „ó”, mert ez segít elérni az ajak teljes felületét.

A legjobb rúzs tippek 6

7. Nem mindannyian születünk olyanokkal, mint Angelina Jolie tökéletes kölyke, de egy egyszerű ombre -effektus létrehozása segíthet megcsalni az utat. Vigyen fel világosabb árnyalatú rúzst az ajkak közepére, és sötétebb árnyalatot a külsőre. Ezzel a trükkel az ajkak vastagabbnak tűnnek, mint amilyenek valójában.

8. Ha nagyon merész ajakszínt visel, elengedhetetlenné válik, hogy távol maradjon a fogaktól. Fogja meg a mutatóujját, és nyújtsa a szája közepére, mint egy nyalókát, hogy az ajkak „O” alakban vegyék körül, és húzza ki az ujját. Ismételje meg ezt az oldalaknál is. Lehet, hogy butaság érzés ezt megtenni, de az ajkak belsejében lévő felesleges ajakszín leesik az ujjáról.

A legjobb rúzs tippek 8

9. A tollasodás elkerülése érdekében vegyen egy q-tippet, és mártsa laza, áttetsző porba, és vigye fel az ajkak kerületén kívül az ajakfestés előtt és után.

A legjobb rúzs tippek 9

Tehát amikor legközelebb kiválasztja kedvenc rúzsát, győződjön meg róla, hogy ezeket a tippeket szem előtt tartja, hogy a lehető legjobbat hozza ki.