Hvordan laver man Zombie Eye Makeup?

Dryppende mascara, sorte øjne og øjenlåg og en sort læbestift, lyder som en god Halloween -festmakeup? Ja, det er en god idé at dyrke noget som en zombie makeup til din kostume fest eller Halloween fest. En zombie pige makeup er forsøget værd. Du kunne se helt anderledes ud med et par penselstrøg af sort, brun og rød øjenskygge og nogle falske øjenvipper og et strejf af sort læbestift

Lad os se, hvordan du kan lave øjenmakeup, der ligner den ovenfor.

Zombie øjenmakeup

1. Start på et renset ansigt. Sørg for, at der ikke er snavs eller olie på dit ansigt. Dette lader ikke makeup sidde længere. Brug en god mængde ansigtsprimer, når du har tørret dit ansigt. Lad dette sidde på ansigtet i mindst 10 minutter, før du fortsætter med at påføre foundation. Når den krævede tid er gået, skal du lægge en god mængde foundation på huden. Det er bedst, hvis du lægger et fundament, der ikke ligefrem er din hudfarve. Vælg hellere et fundament, der er meget lysere end din hudfarve eller noget nær hvidt. Dette er ikke en almindelig makeup, men en zombie makeup. Så du kan ikke følge normale teknikker til makeup -applikation til dette.

2. Påfør derefter din kompakt over hele dit ansigt. Invester i en meget lys nuance af kompakt ligesom fundamentet for denne zombie -makeup. Du kan også bruge ansigtsmaling farver. Hvis du bruger ansigtsmaling farver, så brug en hvid maling til at male dit ansigt op.

3. Nu går vi videre til øjenmakeup. Tag en applikatorbørste og påfør sort øjenskygge over hele øjenlåget og op til folden. Forlæng ikke meget udenfor. Til det nederste låg skal du bruge den sorte øjenskygge, der lige løber under vandlinjen. Gnid både øjenskygge i øvre og nedre låg.

4. Tag nu kohl og tegn den nedre vandlinje på en fed måde. Tegn også en katteøjeformation eller bare en bred linje til det øvre øjenlåg ved hjælp af gel -øjenliner/ øjenliner med vand og en vinklet børste eller en normal foringsbørste.

5. Tag en sort øjenblyant og tegn øjenbrynene for at få dem til at se mere sorte og fremtrædende ud. Giv øjenbrynene en buet fremtrædende form meget som en porcelænsdukke.

6. Tag nu den brune øjenskygge og brug den på en plettet måde rundt om øjnene. Tag nu en vinklet børste, fugt den lidt og tegn nogle løbende linjer, som om din mascara dryppede hele vejen hen over dine kinder. Du skal være lidt kreativ omkring dette. Du kan bruge brune ansigtsmaling farver til at tegne den løbende mascara, men du kan tegne dette med en glat pensel og brun øjenskygge.

7. Tag nu en rød øjenskygge og en applikatorbørste. Brug dette hele vejen rundt om den brune øjenskygge og over hele pandebenet. Se billedet ovenfor. Området omkring hele øjet og også over hele øjenbrynene skal se dækket ud af en rød maske.

8. Du kan også bære falske flagrende øjenvipper og hvide linser for et mere spøgelsesagtigt udseende.

9. Afslut makeup med en sort læbestift, som du kan købe fra et apotek. Disse er ret populære efter Emo -makeup blev til. En mørkebrun læbestift vil også være passende med denne makeup.

10. Pral din zombie -makeup med nogle vintage hårtilbehør eller en hvid paryk.