Hogyan kell alkalmazni és használni az ajakfestéket?

Hogyan kell használni az ajakfestéketValóban olyan sok ajakkészítmény közül lehet választani, hogy vonzó színekben pompázzon az ajka. Választhat fényes vagy matt felületű ajakrúzsok, színezett ajakbalzsamok, szájfények és még sok más közül. Ezek az ajaktermékek egy idő után elhasználódnak. Gondolkodtál már azon, hogyan tudnád hosszabb ideig tartani? Nos, a válasz erre a kérdésre az – ajakfoltok.

Hogyan kell alkalmazni és használni az ajakfestéket

Az ajakfoltok elengedhetetlenek egy női sminkkészletben. Ahelyett, hogy száraz jell-o-t használna az ajkakon, hogy megfesse őket, könnyedén használhat ajakfoltokat csak egy tollmozdulattal. Az ajakfestés használatának két célja az

Az ajakfesték használatával a természetes ajakszín felerősödik, amely fokozatosan elhalványul az evezés korával.

Az ajakfesték nagyszerűen működik szájfény vagy szájpálca alatt, hogy feldobja a színt.

Az ajakfoltok könnyen elérhetők a piacon, függetlenül attól, hogy az emberek szeretik -e vagy sem. És mivel az ajakfoltok általában alkohol alapúak, nagyon gyakran kiszárítja az ajkakat. Emlékezik! Az ajakfesték csak az ajkak alapja, ezért a természetes ajakszín fokozása érdekében ajakrúzsot vagy szájfényt kell felvinni a tetejére. Ha nem ismeri az ajakfestéket, és nem tudja, hogyan kell használni, akkor ne aggódjon, olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, hogyan kell használni az ajakfestéket.

• Első lépés:

Az ajkakat hámlasztani kell ajakrúzs vagy fogkefe segítségével. Ezután vigyen fel ajakbalzsamot az ajkak hidratálására. Mivel ez egy nagyon fontos ajak ahhoz, hogy a teljes ajak csinos legyen, ne hagyja ki.

• Második lépés:

A szájfény vagy a szájfény felhordása előtt vigye fel az ajakfestéket. Ha intenzívebb színt szeretne, húzza át az ajakfoltot párszor az ajkain. És ha ajakrúzst, ajakfestéket használ, akkor nem számít, hogy az ajakfestéket az ajakrúzs előtt vagy után használja..

• Harmadik lépés:

A végső lépés az ajakrúzs vagy a szájfény felhordása.

Az ajkak bélése opcionális lépés. Ha márkát használ a készítő hegyével, akkor mindig használhat ajakfestéket ajakfestőként. A kívánt megjelenés érdekében az ajkakat kibélelheti, vagy megtöltheti az ajkak többi részét az ajakfolttal. Attól függően, hogy milyen megjelenést szeretne az ajkainak, azaz mély drámai megjelenéstől vagy a természetes ajakszín puszta mosásától, vigye fel az ajakfoltok rétegeit. Mivel itt az ég a határ, választhat, hogy hány réteget szeretne felvinni. Választásától függően az ajak színét olyan mélyre állíthatja, amennyit csak akar, vagy olyan puszta, amennyit csak akar.

Ha kissé harmatos megjelenést szeretne, akkor fényes fényt vihet fel a foltra. És ha több “színpompás” megjelenést szeretne, akkor dönthet úgy, hogy nem visz fel fényt az ajkakra. Mivel a gyönyörű ajkak illeszkednek az általános megjelenésedhez, körültekintően válassz, ha csupasz, természetes megjelenést vagy feltűnő drámai megjelenést szeretnél.

Az ajakfoltok képesek tovább maradni. És ez az egyetlen oka annak, hogy a nők többsége szeret ajakfestéket felvinni. Ki szeretné időnként elővenni az ajakpálcát vagy a szájfényt, hogy retusáljon?