Hogyan kell megfelelően alkalmazni az ajakrémet?

Tökéletes módszert szeretne ajakfesték felvitelére? Ha nehezen alkalmazható ajakrúzs, akkor ez a cikk az Ön számára. A szájfesték megfelelő alkalmazása merész lehet a legelkötelezettebb sminkfelhasználó számára. Rengeteg különböző oka van annak, hogy a szájfesték alkalmazására vonatkozó ismeretek rendkívül jelentősek. Mivel javíthatja a rúzs kopását, kerülje a színes tollasodást, ellenőrizze a színvérzést, tegyen határozottabbá ajkait, növelje vagy elrejtse az ajak tulajdonságait, és lenyűgözőnek tűnjön. Ha úgy érzi, hogy ajkai egyenletesek, az ajakfesték megfelelő alkalmazása vonzóbb ajakformát hozhat létre.

Az ajakfesték használata nem képezheti a sminkelés rutinjának részét. Mint általában a rúzs az utolsó dolog, amit alkalmazunk, hajlamosak lehetünk arra, hogy kissé figyelmetlenné váljunk a használatával, és tönkretegyük az általános megjelenést.

Azok számára, akik nehéznek, unalmasnak vagy hosszadalmas feladatnak találják az ajakfestő alkalmazását, a cikk elolvasása után könnyen megcsinálhatja, mint egy profi.

hogyan kell alkalmazni az ajakfestéket

Szükséged lesz néhány különböző színű ajakfestékre. Ugyanazt a tónusú (vagy világosabb) ajakrúzst szeretné használni a rúzs árnyalatához, amelyet használni fog. A sötét ajakfesték soha nem alkalmas, mivel bár kezdetben alkalmasnak tűnhet, mint például a rúzs elfogyása, úgy fog kinézni, mint egy gyermek színezőkönyve.

A legjobb módszer az ajakfesték felhordására:

Első lépés:

Mielőtt elkezdené kenni az ajakfestéket, mindig gondoskodnia kell arról, hogy az ajakfestő ceruza gyorsan élesedjen. Ez nem csak a tiszta vonalakat garantálja, hanem megszünteti a baktériumokat, amelyek a korábbi használatból származó ajakfestékben jelen lehetnek.

Második lépés:

A tömörebb ajkak támogatása érdekében ez az ajakrúzs hasznos lesz a normál ajakvonal külső széléhez. Végezze el a fordított eljárást (azaz húzzon egy kicsit az ajakvonalába) az ellentmondó hatás érdekében.

Harmadik lépés:

Kezdje a felső alakú ajak közepén lévő V alakban. A lágyabb megjelenés érdekében a V -t hajlítottabbá teheti. Hamarosan felfedezi azt a formát, amely a legkedvesebbnek tűnik. Számos nő szereti kiemelni a V alakot, míg mások szeretik körülvenni.

Negyedik lépés:

Kezdje minden V csúcsán; döntse le a ceruzát keresztben az ajak vonalával a szája ívéhez. Törekedjen arra, hogy a szája sarkánál fogva rögzítse, hamarabb, mint az ajka oszlopát.

Ötödik lépés:

Bemutatjuk a ceruzát az alsó ajkán, jelenleg ismételjük meg ezt a szögletes rajzolási eljárást a száj íve felé.

Hatodik lépés:

Ahhoz, hogy szilárd alapot biztosítson a rúzsának, egyenletesen színezze be az egész ajakhéjat… .. Enyhén!

Befejezett! Készen állsz. Most már bekenheti a rúzsát, megjelölheti szövetekkel, és egy kis szájfényt is kenhet a tökéletes befejezés érdekében.

Tippek az emlékezéshez:

  •  Ne húzza túl az ajkait.
  •  Használjon ceruzát ajak alapozóként. Töltse fel a teljes ajakot béléssel (nem csak a széleket) korábban, mint a rúzs felhordása a tartós megjelenés érdekében. A tiszta felületeken visszanyert béléspálcikák, ezért ügyeljen arra, hogy ne próbálja ki az ajakbalzsamot korábban, mint az alkalmazás.
  •  Menj az ajak színével, különben világosabb. Ügyeljen arra, hogy a bélése hasonló színű legyen, mint egyébként a rúzs. Az alapozáshoz hasonlóan az ajakfestés rejtett lépés. Senkinek nem szabad tudnia, hogy rajta van.
  •  Tegye fantáziájává egy vastagabb felső ajakot úgy, hogy a szélső széleit és az előző bélést az alap ajakra borítja.
  •  Mindig természetes, vörös és rózsaszín árnyalatú ajakfestőt kell viselnie.
  •  Használja újra a tavalyi szezon rúzsát. Fedje le ajkait piros ceruzával, majd vonja be a kedvenc nyári rózsaszín rúzsát, hogy finoman megváltoztassa az árnyalatot.
  •  Csökkentse a határokat egy Q-tipp segítségével. Ha durva vonalat szeretne elkerülni az ajka körül, a Q-hegyet nagyjából törölje le, hogy csökkentse a megjelenést. Ne feledje, a finomság a kulcs.

Az ajakfestő előnyei:-

Javítsa a rúzsát:

Végezetül, az ajakfestéket úgy tervezték, hogy bármilyen színű rúzst javíthasson. Az ajakrúzs és a rúzs kombinációja az ajkak felépítéséhez elragadóan csábítónak tűnik!

Tedd teltebbé az ajkaidat:

Nem csak a rúzsja határozza meg az ajkak alakját, hanem emlékezzen arra, amikor azt mondtam, hogy teltebbnek tűnnek? Működik! A lipliner felvitele után azonnal látni fogja, hogy az ajkak kipirulnak és #teltebbnek tűnnek!

 Tartsa a semleges színeket:

Ha ajakrúzsot visel, mindenkor meg kell győződnie arról, hogy az ajakfestő valóban megfelel -e bármilyen rúzsnak, amelyet felhelyez.

Hidratálja ajkait:

Mielőtt bármit felkenne, öblítse le hidratáló krémmel az ajkait. Ezután hagyja, hogy néhány percig az ajkába süllyedjen, és törölje le a felesleget.

Írja le az ajak alakját:

Az egyik legfontosabb dolog, amit az ajakfestő valóban képes végrehajtani az ajkak számára, az ajkak alakjának meghatározása. Abban az esetben, ha valóban telt ajka van, az ajakfestő kiválóan fogja elvégezni őket, abban az esetben, ha kis ajka van, és az ajakfestékkel óriási különbséget fog látni!

Védi a rúzst a vérzéstől:

Azt is felismerték, hogy a rúzs vérzik az ajkak felett, így a rúzs a szája fölött fejeződik be az ajkak helyett. Amint felviszi az ajakfestéket, ez megállítja az egészet! Nem csak nem észlel vérzést, de a rúzs is várni fog!

Megtartja a színt a veszteségtől:

Ne feledje, hogy ha ajakfestéket alkalmaz, az valóban segít megőrizni a rúzsát. Rendben, tömegesen szép marad a színe is. Bizonyos, hogy a rúzsod világosodik, amíg az ajakrúzsod hasonló színű, tetszeni fog a rúzsod és a szájfestéked!