Rózsaszín rúzs árnyalatok különböző bőrtónusokhoz

Itt a tavasz! Ebben a szezonban mindennek élénk színekkel kell rendelkeznie. Tehát míg az előző szezonban a rózsaszín piros ajkakat választottuk ebben a szezonban, az ajkainknak némi rózsaszínű TLC -re van szükségük! Ennek mindig meg kell felelnie a stílusának és a megjelenésének, ezért ne gondoljon mindig a fuksziákra, egy meztelen rózsaszín is lezárja az üzletet. De a kérdés az, hogy hogyan? Nos, ássunk és megtudjuk.

A megfelelő árnyék- a bőr tónusai alapján:

Az aranyszabály: a kék hűvös, a piros forró. Tehát válasszon egy kék árnyalatot, ha halványabb a bőrtónusa, és a vörös árnyalatot a melegebb tónusokhoz. Kivételesen azonban a nagyon sötét bőrtónusúaknak sötétebb árnyalatokat kell választaniuk. De a nap végén válassza ki, hogy mit szeretne.

• Tisztességes bőrtónusok:

A neon ajkak éllel és ragyogóan néznek ki a sápadt bőrszíneken. Játssz a stílusoddal, és adj hozzá egy popot a korongjaidhoz, hogy még jobban feldobd. De kerülje a világosabb rózsaszínt, mert így sápadtabb lesz, és az ajkak meszelést szenvednek.

  • Vörös árnyalatú bőr- kék árnyalatú árnyalatokat válasszon.
  • Sárga árnyalatú bőr- válasszon enyhén világosabb rózsaszínt, világosabb kék árnyalatú.

• Alkonyabb/ sötétebb bőrtónusok:

Ezek a bőrszínek játszhatnak a rózsaszín különböző árnyalataival. Egyszerűen bármilyen sárga színárnyalat jól működne. De kerülje a világos rózsaszíneket. Próbálja ki a Berry árnyalatokat az érzéki megjelenés érdekében.

• Sötétebb bőrtónusok:

Mindig válasszon egy sötétebb árnyalatot, piros aláfestéssel. Kerülje a sötét vagy világos árnyalatot, ha hangulatától függően vörös vagy kék árnyalatú mélyebb rózsaszíneket választ. Kerülje a halvány színeket mindenáron, mivel azok olyanná teszik az ajkakat, mint egy extra ragasztó az arcán.

A megfelelő árnyék- az ajkak alakja alapján:

Ez valóban nem olyan egyszerű, mint gondolta. A megfelelő szín hatására az ajkak normálisnak tűnnek, nem túl vastagok vagy túl vékonyak, ami azt a benyomást kelti, hogy a zsírleszívás borzasztóan rosszul esett.

Ennek a kategóriának az alapszabálya: minél teltebb az ajkak, annál sötétebb az árnyék. De mindig a bőr tónusának megfelelően válasszon.

A helyes technika:

Nem, nem fogjuk elmondani, hogyan történik, hanem azt, hogy hogyan történik jobban a következő lépésekben. Biztos lehet benne, hogy megköszönni fogja hibátlan korongjait.

1. Vigyen fel ajak alapozót/ normál alapozót a megfelelő alap létrehozásához.

2. Vigyen fel egy átlátszó ajakfestőt, vagy az árnyékához legközelebb eső ajakrúzsot, hogy a szín ne vérezzen ki könnyen.

3. Keverőkefével egyenletesen vigye fel a rúzst.

4. Dörzsölje le a felesleges terméket selyempapírra.

5. Végezze el az alapszínt átlátszó vagy csillogó fényességgel.

6. Ahhoz, hogy csillogást hozzon létre, csak egy kis fényességet csípjen az alsó ajak közepére, és nézze meg, ahogy ragyog.

7. Tegye az ujját a szájüreg közepébe, és húzza ki. Néhány ujjszín lejön az ujjáról. Ezzel megmentheti a szennyezett fogaktól.

A helyes megközelítés:

Tartsa egyszerűnek a dolgokat, és ne tegye túlzásba a megjelenését a túlzott fényerővel. Ritkán működik, hacsak nem úgy akar kinézni, mint egy vörös bársonyos sütemény!

Válasszon egy világos barack vagy bézs árnyalatot a piruláshoz, mivel ez jobban kiemeli a rózsaszín búját.

Minél idősebb vagy, annál krémesebbnek kell lennie a rúzsodnak. Hosszabb ideig tart, és az életkor előrehaladtával az ajkak vékonyabbak lesznek, így a krémes textúra a legjobb.

Tehát ez egy hosszabb folyamat, mint egy rúzs dörzsölése az ajkakon. De akkor minden jó dologhoz idő kell. Szánjon időt a tökéletes ajkakra, és az eredmények magukért beszélnek.