15 egyedi és kreatív fotóajándék 2021 -re

Az ajándékok az egyik jó módja annak, hogy erősítsék a köteléket az emberek között; megmutatja, mennyire törődsz egy emberrel, és mennyire aggódsz érte. Nem arról van szó, hogy mekkora ajándék, hanem arról, hogy mennyire törődsz és aggódsz az illető iránt, és mindig az emlékeidben akarsz maradni. A fényképes ajándékok mindig emlékeztetni fognak rád.

A legjobb és egyedi fényképes ajándékok Indiában:

Íme néhány top 15 fotó ajándék,

1. Akril fotó ajándék:

Akril fotó ajándék

Ajánlja fel barátainak és családjának személyre szabott fotóajándékot, hogy ossza meg velük egy különleges emlékét a piacon elérhető különféle technikákkal. Személyre szabhatja a fényképes könyvek bögréit, a személyre szabott párnákat, a személyre szabott akrilfotókat, a személyre szabott presztókat és a varázslatos akril bögréket.

2. Vászon fotó ajándék:

Vászon fotó ajándék

Akár barátság jár a fejedben, romantika, törődés vagy édes köszönő gesztus, valami bájos ajándék tökéletes minden hangulathoz. Különleges és átgondolt választékban vannak fényképes ajándékötletek, amelyek segítségével kimondhatja a szívét, és könnyedén lenyűgözheti a vevőt. A legjobb ötletek egyike a fényképek nyomtatásához. Bemutatja, és különleges üzenetet és fényképet adhat hozzá.

3. Kávéscsésze fotó ajándék:

Kávéscsésze fotó ajándék

Vásároljon különféle személyre szabott fotóajándékokat, például kulcstartókat, kávéscsészéket, amelyekre kinyomtathatja az ajándékozott személy képét, karkötőket, képkereteket és még sok mást, például egyedi inget, digitális fényképet online.

4. 3D fotó ajándék:

3D fotó ajándék

Változtassa kedvenc fényképeit egyedi fotóajándékokká, például 3D -s gravírozott ajándékokká, személyre szabott akrilfotókká, hajnalhasadék születésnapja, forgó képkeret stb., mivel a piacon sokféle közülük elérhető.

5. Párna fotó ajándék:

Párna fotó ajándék

Fényképnyomtatási ajándékokkal ajándékozhatja meg szeretteit ”, ha a piacon kaphatóhoz hasonló személyre szabott párnát ajándékoz nekik párnára nyomtatva. A kívánt kép beállítható a párnára vagy sok más ajándékra, például vállalati fényképes ajándékokra, digitális fényképnyomtatásra üdvözlőkártyákra, naptárakra, vászonra stb..

6. MOM fotó ajándék:

MOM fotó ajándék

Ajándékozd kedvenc fotóidat fotó kollázsokká. Sok fotókollázs -ajándék ötlet létezik, például egyedi MOM -fotó kollázs, személyre szabott fotokollázs személyre szabott szövegben Polaroid, egy csomó képkeret, gyémánt fotó kollázs keretek születésnapra.

7. Párna fotó ajándék:

Párna fotó ajándék

Ó, szeretjük a párnákat, amelyek szeretet- és ragaszkodásérzetet keltenek bennünk, így ha valakinek egy párnát kell ajándékoznia, sok fotópárna -ajándék érhető el. Szeretetét gesztusokkal vagy fényképekkel ajándékozhatja meg, például személyre szabott szerelmi szerződést Forbes, vagy személyre szabott szív alakú párnát, éjszakai fotópárnát, fotó egérpárnát, anyapárnának fenntartva, egyedi készítésű párna rózsát.

8. Születésnapi fotótorta:

Születésnapi fotós torta

Általában üdvözléseket és ajándékokat használunk a születésnapi személy kívánásához, de születésnapi fényképes ajándékokat is ajándékozhat, például születésnapi tortát és a rajta lévő személy fényképét, virággal ajándékozhatja meg, vagy aranyos boldog születésnapi idézet rajta éjfélkor csillagok.

9. Photo Box ajándék:

Photo Box ajándék

így láthatóan sok olyan ajándékfotó van, amelyet olyan embereknek ajándékozhat, akik kedvelik közöttük, az a fényképdoboz -ajándék, amely egy doboz, amely sok fényképre nyitható ”ajándékként, amely ostoba emlék.

10. Telefon tok fotó ajándék:

Telefon tok fotó ajándék

Számos fényképes ajándékötlet létezik a barátjának, mint például a Valentin -napi ajándék a barátjának azzal, hogy kedvenc fényképeit édes telefontokokká, kávéscsészékké vagy medálokká varázsolja, és hozzá illő boxerszínű képet készít az utazásról. Nos, ezek közül a telefonok közül a borító a legértékesebb, mindig közel lesz egy személyhez, aki mindig a kezében és a szeme előtt van.

11. Függő fotó ajándék:

Függő fotó ajándék

A kézzel készített fényképes ajándék fantasztikus ajándék az év bármikor. Sok kreatív fényképes ajándékötlet létezik, mint például a lámpabúra, az Instagram alátét, a fényképes telefontok, a barkácsfotó függő, a fényképmemória edénye. Ezt a medál típusú ajándékot személyre szabhatja kreativitásának megfelelően.

12. Forgó képkeret:

Forgó képkeret

Sok képkeret ajándék kapható a piacon. Rajtad múlik, kit akarsz ajándékozni az érzéseidtől függően. Az egyik legnépszerűbb a forgó képkeret, amelyen legalább 2 kép található, és amely forog rajta, valamint 3 európai képkeret, amelyhez 3 kép tartozik..

13. Felugró fotó:

Felugró fénykép

Sok csodálatos fotó van a számítógépen, ahol senki sem élvezheti azokat? Ha a válasz igen, akkor miért ne adhatna nekik formát, vannak olyan fantasztikus ötletek, mint a lekerekített fényképes ajándékdoboz, a kristályfényű ajándékdoboz, a felbukkanó fotó díszdoboz, a kézzel készített fotódoboz évfordulóra.

14. Üveg fotó ajándék:

Üveg fotó ajándék

Szöveg, vers vagy szerelmes üzenet hozzáadásával alakítsa emlékeit gyönyörű kristályfotó ajándékká, például 3D lézergravírozott fotó kristályajándékká. Néhányuk személyre szabott fotógravírozott 2D kristály, fotó lézergravírozott, személyre szabott fotó kristály szív.

15. Történelmi fényképes ajándék:

Történelmi fényképes ajándék

India kulturális ország, hagyományaink sokat jelentenek nekünk. Nagy kulturális örökséggel rendelkezünk, így ha fényképet szeretnénk ajándékozni Indiának, sok lehetőségünk van a régi helyekre, a képi ajándékokra és más kulcstartókra, a Tiffin box fotóalbum tea alátétjére, a malacka bankra vagy egy történelmi képre, amely India történelmét ábrázolja..

Nos, sok ajándék kapható a piacon, amelyeket ajándékba adhat azoknak, akiket szeret. A piacon különféle árvizek vannak, különböző alakú színekkel és személyre szabva. A fényképgyűjteményi ajándékok megfelelő figyelmet szentelnek érzéseiknek, ezért ajándékozza meg szeretteit a kívánt legjobb fotó ajándékokkal.