12 legjobb Shahnaz Hussain szépségtipp az akne ellen!

Ideges vagy a pattanásaid miatt? Pattanás, hólyag, pattanás vagy forralás bármilyen névvel jelöli, bár mind szörnyen hangzik, mind szörnyű. Sok fiatal szembesülhet a pattanások problémájával. Ha szeretne megszabadulni a pattanásoktól, vigyázzon a bőrére, ahogy az étrendre is. Tehát ez a cikk megosztja Shahnaz Hussain szépségtippjeit pattanások ellen.

Shahnaz Hussain kozmetikus szépségtippek pattanások és pattanások ellen

Shahnaz Hussain az indiai szépségkereskedelem legendája. A világhírű kozmetikus, Shahnaz Husain hozzájárul néhány szépségtippéhez, amelyek segítenek a pattanások és a pattanásnyomok eltávolításában.

Shahnaz Hussain szépségtippek pattanásokra és pattanásokra:

Íme egy Shahnaz Hussain természetes szépségápoló kezelése a pattanások és a pattanások gyors megelőzésére.

1. Rózsavíz a pattanások kezelésére:

Rózsavíz a pattanások kezelésére

A pattanások általában olajos területeken robbannak. Ezért fontos az olajleeresztés kezelése. Vigyen fel egy adott gyógyszeres szappant az arc tisztítására naponta kétszer, és használjon rózsavizet némi fanyarítószerrel azonos mennyiségben. Simogasd ezt végig az arcodon.

2. Kezelje az aknét Neem levelekkel:

Kezelje az aknét Neem levelekkel

Mivel a szeptikumok anti-szeptikus tulajdonságait tartalmazzák, a Neem hasznos minden pattanásos bőrprobléma esetén. Forralja fel a Neem leveleket vízben, és engedje le a vizet, és nézze meg ezt az arc rendszeres mosásához. A vattapamacsot is felhasználhatja az alkalmazáshoz.

3. Szantálfa paszta pattanásokra:

Csomag szantálfa és kurkuma

Keverje össze a rózsavizet szantálfa porral, hogy paszta legyen. És kenje be az arcát éjszaka, és 1 óra múlva vízzel tisztítsa meg. A szantálfa nyugtató és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.

4. Uborkalé pattanások kezelésére:

Uborkalé pattanások gyógyítására

Előnyös az olajszabályozáshoz. Kombinált bőr esetén adjunk hozzá citromlevet a tejkeverékhez, és adjunk hozzá 2 teáskanál uborkalevet. Egy vattacsomóval törölje le a bőrét, és lágyan tisztítsa meg.

5. Glicerin és rózsavíz pattanások kezelése:

Glicerin és rózsavíz pattanások kezelése

A pattanásos bőr érdekében a glicerin és a rózsavíz kiemelkedő kezelés. A rózsavíz kiváló tonerként működik, mivel etanolt tartalmaz, amely megakadályozza a pattanások visszatérését, valamint csökkenti a foltokat. A glicerin segít hidratálni a bőrt. Keverjen négy rész rózsavizet egy rész tiszta, hígítatlan glicerinbe. Tárolja ezt egy üvegben, és hűtse le. Ezt kenje be az arcára minden alkalommal, amikor tisztítja az arcát. Használat előtt cseppentsen be néhány csepp citromlevet.

6. Igyál sok vizet:

Legyen sok víz

Nagyon fontos, hogy megőrizze bőrének hidratáltságát, ezért igyon sok vizet, gyümölcslevet és folyadékot, hogy szervezete jól hidratált maradjon. Ne felejtse el teljesen tartózkodni a hideg italoktól, egyéb italoktól és a gyorsételektől.

7. Kerülje a Multani Mitti alkalmazását:

Kerülje a Multani Mitti alkalmazását

Shahnaz Hussain szerint Ne használjon Multani Mittit vagy Besant, mert leállítja a pórusokat. Ez további pattanásokat okozhat a felső részén. Tartsa távol magát mindkettőtől.

8. Túró és kurkuma:

Túró és kurkuma pattanások ellen

Mindkettő gyógyászati ​​tulajdonságokkal rendelkezik. Ez segít ápolni a pattanásait, és ragyogóan tiszta, ragyogó és tisztább bőrt kínál. Tehát, keverje össze a kurkuma és a túró alaposan, hogy paszta legyen, és rendszeresen kenje be az arcát. Tartsa bekapcsolva körülbelül 15-20 percig. Öblítse le arcát tiszta vízzel. A túró cinkben van, és a cink csökkenti a pattanásokat a foltok csökkentése mellett.

9. A pattanások kezelése Tulsi levelekkel:

Házi Tulsi arcpakolások

Készítsen pasztát a tulsi levelekből, és rendszeresen tegye az érintett területekre. Később, amikor körülbelül 20 percig bekapcsolja, öblítse le langyos vízzel.

10. Túró és paradicsom keverék pattanásokra:

Túró és paradicsom keverék pattanások ellen

Készítsen pasztát úgy, hogy a paradicsomlevet összekeveri a túróval, és kenje meg az arcát 15 percig. Ezután mossa le vízzel. A paradicsomlé felszívja a maradék olajleeresztést, ezért a pattanások ellen is véd.

11. Citromlé és méz akne ellen:

Citromlé és méz akne ellen

Készítsen egyszerű keveréket mézzel és citromlével, és tegye az arcra naponta egyszer. 15 perc után öblítse le vízzel.

12. Mandula és túró pattanás kezelés:

Mandula és túró pattanás kezelés

Keverje össze a padlómandulát túróval és kenje meg. Finoman masszírozza a keveréket a bőr fölé. Folytassa 5-10 percig, majd mossa le vízzel.

Shahnaz Hussain szépségtippek pattanások ellen