15 személyre szabott gravírozott ajándék gyönyörű formatervezéssel

Az ajándékokat gravírozással személyessé és értékessé tehetjük. A gravírozás az a folyamat, amellyel szavakat lehet készíteni a meglévő fémre vagy fára. Az ilyen típusú ajándékok személyre szabottabbá teszik, ha bármelyik cég megajándékozza alkalmazottait, akkor ezt az ajándékot használják, mert elhelyezhetik a cég logójának nevét vagy a cég idézeteit stb. Nézze meg ezeket a fantasztikus gravírozott ajándékokat, amelyeket ajándékozhat szeretteinek.

A legjobb gravírozott ajándékok neki és neki:

Itt találjuk az említett 15 legjobb vésett ajándékot neki és neki esküvőn és születésnapon.

1. Szív doboz:

Szív doboz

Itt egy romantikus gravírozott ajándék neki, amelyet nagyon fognak szeretni. A szív alakú dobozban csecsebecsék és láncok helyezhetők el. A dobozon végzett gravírozás általában a személy nevére vonatkozik. Személyre szabhatja ezt a dobozt, vagy elhelyezhet egy képet a vevőkészülékről a doboz fedelében, ez jól néz ki és magával ragadó.

2. Zsebóra:

Zsebóra

Ajándékozd el ezt a csodálatos zsebórát eljegyzési ajándékként kedves férjednek. Ha a férje üzletember, akkor ez biztosan jó ötlet lesz az ajándékról. Ezt romantikus sorok vésik egy forgatókönyvbe. Az óra hivatalos alkalmakkor is viselhető, és tökéletes az esküvő napján.

3. Üzenetkövek:

Üzenet Kövek

A parti kövek nagyszerűek, mint bemutató. Amikor ezeket erős szavakkal vésik, személyre szabott gravírozott ajándékokká válnak mindenki számára. Válassza ki a köveket értelmes szavakkal, majd ajándékozza őket aranyos dobozokban. Ez a fajta bemutató növeli a dekoráció érzését egy előszobában vagy hálószobában, az idézetek segítenek a napi tevékenységek megfelelő fenntartásában. Az ilyen típusú kövek olyanok, mint az emlékeztetők.

4. Fa ajándékok:

Fa ajándékok

Egy másik menő jubileumi ajándék a fa gravírozott ajándék, amelyen a házaspár képe is gravírozva van. Hozzáadhat néhány szép szót vagy egy kis verset a fakerethez. Ez egy időtlen darab, amelyet szeretni fog a pár. Ilyen ajándékot készíthetsz a szüleidnek a közelgő házassági évfordulójukon, segít kifejezni gondolatait a szüleinek. Szerezd meg ezt az ajándékot szüleidnek bármikor.

5. Egyedi kulcstartók:

Egyedi kulcstartók

Szerezzen be egyedi kulcstartókat, amelyeket szkript formába vésnek aláírással vagy névvel. Ezek a gravírozott ajándékok, amelyeket India árusít, elérhetőek az interneten, és megvásárolhat egyet, majd testreszabhatja. Válassza ki a kívánt fémet, például ezüstöt, alumíniumot vagy sárgarézet. A tömeges megrendelésre is kedvezményt kap, vegye ezt a kulcstartót minden kulcsához, amely rendszeresen használható.

6. Egyedi tolltartó:

Egyedi tolltartó

A tollkészlet időtálló ajándék férfiaknak. Ez a gravírozott ajándék férfiaknak is csodálatos és hasznos. Az ezüst tok gravírozása lenyűgöző és kifinomult. Egyszerűsítse a szavakat, és ezt értékelni fogják. Ha apád szeret napi jegyzeteket vagy naplókat írni, akkor ez az ajándék jó lesz apádnak ajándékozni, szerezd meg ezt a tollat ​​apádnak születésnapján.

7. Vésett kompakt neki:

Gravírozott kompakt neki

Aranyos vésett esküvői ajándék ez a gravírozott ezüst ovális kompakt tükörrel. A kompakt kivitel tiszta, és tökéletes ajándék lehet szeretteinek. Gravírozzon szép szíveket a kompaktra, és a megjelenés romantikus lesz. Szerezd meg ezt az ajándékot, hogy meglepd kedvesedet.

8. Személyre szabott sodrófa:

Személyre szabott sodrófa

Válasszon egy egyszerű sodrófát, amelyet különlegessé varázsol, ha gravírozza az apjához. Ezt a gravírozott ajándékot nagyon fogják szeretni, különösen, ha nagyszerű szakács. A saját kézírás stílusába is gravírozhatja. Apádnak biztosan tetszeni fog ez az ajándék a következő főzési ülésen.

9. Nővérkeret:

Nővérkeret

Ajándékba adhat húgának egy csodálatos gravírozott keretet, hogy megőrizze képeit. Ez a keret lehet egyszerű, és a gravírozás a keret szélein történik. Bevésheti saját szavait, vagy választhat a piacon már kapható szavak közül.

10. Vésett lövésgázok:

Vésett lövésgázok

Ezeket a szemüvegeket gravírozással extra különlegessé teszik. A szemüveget koszorúslányainak vagy vőlegényeinek adhatják, vagy csak gravírozhatják személyes használatra. Próbáljon ki egyszerű neveket vagy kezdőbetűket a könnyebb hatás érdekében.

11. Zsebkések:

Zsebkések

A férfiak szeretik a zsebkéseket, és minél vintagebb megjelenésűek, annál jobb. Ezekbe a zsebkésekbe az emberek nevei vannak vésve. Próbálja ki a csodálatos forgatókönyvi kézírást a késeken a hűvös megjelenés érdekében.

12. Vésett kártya doboz:

Vésett kártya doboz

A kártya dobozhoz hasonló egyszerű játékdobozt különlegessé varázsolhatja. A gravírozás lehet a játék részletei, vagy annak a személynek a neve, akinek ajándékozni szeretné. A kártyák gravírozása a dobozon nagyon divatosnak és egyedinek tűnik.

13. Vésett öngyújtó:

Gravírozott öngyújtó

Egy férfi által használt öngyújtót személyessé és egyedivé tehetjük, ha rávágjuk a név gravírozását. Ez a fekete öngyújtó lenyűgözően néz ki a férj nevének metszetével. Ezt ajándékba adhat születésnapra vagy évfordulóra.

14. Pénztárca palacknyitó:

Pénztárca palacknyitó

Itt egy nagyon divatos elem mindenkinek. Ez a tárcában tárolható palacknyitó különleges ajándék. Hűvös szavakkal vésheti. A nyitóban használt fém nagyon erős és hosszú élettartamú lesz.

15. Vésett szerszámok:

Vésett szerszámok

Ajándékozzon értelmes, megfogalmazott fűrészt annak a személynek, aki szeret szerszámaival dolgozni. Ez a gravírozott fűrész tartalmazza a Bibliából származó szavakat, és még bemutatóként is jól néz ki. A fűrész használható, így praktikus is.

Válasszon gravírozott ajándékokat szeretteinek, és becsülje meg őket. A dobozok, tollak, szerszámok, medálok stb. A gravírozott elemek részét képezik.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80