15 Arany kivitelű, egyetlen karkötővel ellátott legújabb modell

Single Bangle lehet kapni egy salwar öltöny és saree mindkettő. A hölgyek szeretik fokozni szépségüket azáltal, hogy Shringaar -t csinálnak karkötővel, bokával, kötéssel, fülbevalóval, stb. Az arany karkötő arany minták a hölgyek kedvencei. Mindig jobban szeretik, ha mindkét kezükben arany karkötőt viselnek. Egysoros gyémánt karkötője is lehet, amelyet a szárival viselhet. Vannak még díszes karkötők és etnikai is.

Különféle karkötők:

Ez az arany színű karkötő minden funkcióhoz megfelel. Még a mai fiatal lányok is szeretnek karkötőt viselni Kurtival és leggingsével. Leginkább a legújabb arany karkötőt kedvelik. Ezért az egyetlen karkötőt minden korosztályú hölgy viselheti, feltéve, ha tetszik nekik.

1. Egyetlen stílusos arany karkötő:

Egyetlen stílusos arany karperec

Ez egy elegáns, aranyszínű karkötő. Azok a fiatal lányok, akik szeretik az egyetemet, leginkább ezt a formatervezést részesítik előnyben, mivel nyugati ruhájukhoz is illik. Ez a design nagyon klassz a lányok számára. Állítható szalaggal is rendelkezik.

2. Egysoros gyémánt karkötő:

Egysoros gyémánt karkötő

Ebben a karperecben egyetlen sor gyémánt van feltűzve. Ez egy igazi arany karperec, és költséges is lehet. Ezzel az egysoros gyémánt karpereccel más színű fém karkötőt is viselhet. Jól illik a szárihoz.

3. Hagyományos egykarkötős kialakítás:

Hagyományos egykarpántos kivitel

Ennek a karperecnek a kidolgozása hagyományos, amelyet évekkel ezelőtt találtak. Nagyon szép kialakítású, és főleg a nagymamánk használta. Néhány családban van egy rituálé, amely szerint az anyós ilyen karkötőt ajándékoz a menyének.

4. Egyedi tervezés egyetlen karkötőben:

Egyedi tervezés egyetlen karkötőben

Ennek az egyetlen karkötőnek a dizájnja igazán fantasztikus. Ez a legújabb a piacon. A divattudatos hölgyek nagyra értékelik. Bár sima, a dizájn olyan klassz. Egyszerűségében nehéznek tűnik. Ez kötelező design.

5. Twisted Single Bangle Design:

Twisted Single Bangle Design

A csavart minta egyetlen karperecben valóban gyönyörű. Nagyon sok erőfeszítést igényel a karkötő elkészítése. Ez három karperec kombinációja. Az egyik teljes gyémántból, a másik kettő sima aranyból készült. Ez divatosan fog kinézni a kezében és egyedi is.

6. Sterling Silver Single Bangle:

Sterling Silver ezüst karkötő

Ez az egyetlen karkötő ezüst. Új kialakítású, mivel a tekercs tekercset hoz létre. A hölgyek imádni fogják ezt a mintát. Az ezüst mindenki számára megfizethető, és gond nélkül viselheti naponta. Lenyűgözően fog kinézni.

7. Egyetlen karkötő a Leaf sorozatban:

Egyetlen karkötő a Leaf sorozatban

Ebben az egyetlen karperecben egy sor levéltervezés található. Minden levélben gyémánt van rögzítve. Ez a minta ritkán fordul elő, és szokatlannak tűnhet ezzel az egyetlen karkötővel. Ez a kialakítás kegyelmet ad a szépségének.

8. Sima arany egyetlen karkötő:

Sima arany egyszínű karperec

Ez egy kerek vágású, egyszerű arany karkötő. Nem rendelkezik semmilyen munkával és formatervezéssel. Nők számára tökéletes választás mindennapi viseletre. Lányokon is gyönyörű lesz. Lehetnek olyan hölgyek, akik szeretnek sima karperecet viselni, és ez nekik szólhat.

9. Egységes karkötő gyöngyökkel:

Egységes karkötő gyöngyökkel

Ebben a karperecben arany és gyöngy alkotás található. Ez egy széles karperec, és csak egy elég ahhoz, hogy feltöltse a kezét. Ez a minta nagyon elérhető Rajasthanban. A radzsasztáni hölgyek funkciójukban viselnek ilyen típusú karpereceket. Olyan apró aranyműve van.

10. Antik egykarpántos kivitel:

Antik egykarpántos kivitel

Ez egy antik kivitel egyetlen karperecben. Kövekkel és gyémántokkal szegélyezett. A design el fogja vonni az emberek figyelmét. Más hölgyek biztosan dicsérni fogják ezt a dizájnt, és féltékenynek is érezhetik magukat, amiért ilyen szép karkötőt kaptak. A rózsaszín kő mindenki kedvence.

11. Twin Peacock Single Bangle Design:

Twin Peacock Single Bangle Design

Ez az arany egyetlen karperec gyönyörűen néz ki, iker páva mintával. Ez két páva színes kövekkel. A többi karperec dombornyomott, három gyöngysorral. Vonzó lesz a hölgyek kezén, és remekül fog kinézni a házasságban.

12. Etnikai arany egyetlen karkötő:

Ethnic Gold Single Bangle

Ez egy etnikai kivitel arany arany karkötőben. Nagyon apró arany és lila kő munkák vannak. Nagyon finom aranymetszéssel készült, hogy elbűvölő dizájnt adjon. Ennek is drágának kell lennie. Fantasztikusan és kiemelkedően fog kinézni.

13. Designer Single Bangle:

Designer Single Bangle

Ez egy speciálisan tervezett egyetlen karperec. Csodálatos arany gyöngyök készülnek, amelyek lenyűgöző megjelenéssel rendelkeznek. A tervezői egyszerű karkötő közvetlenül az emberek fejébe kerül. Mindenki megőrül, ha meglátja ezt a dizájnt. Minden hölgy vágyni fog rá.

14. Különleges esküvői egykarkötő kialakítás:

Esküvői különleges egykarkötős kivitel

Ez nagyon népszerű dizájn egykarpántos kivitelben. Egy menyasszony viselheti ezt az egyetlen karkötőt az esküvőjén. Teljesen apró gyémántokkal van szúrva, amelyek ragyognak és elragadják a tekintetet. A hölgyek elméje csendben marad, látva a gyémántok csillogását.

15. Józan, egyetlen karkötő:

Józan egykarpantos kivitel

Ez az egyetlen karperec kialakítás józan, gyémánttal minden egyes intervallumban. Ennek a karkötőnek a kialakítása nagyon kellemes és szép is. Jól fog kinézni salwar öltönyt is. A design klassz és magas színvonalú. Az elme számára vonzó lesz.

Az aranyból és gyémántból készült, karkötős kivitel annyira esztétikailag kellemes és csábító, hogy tetszeni fog. Széles és vékony is lehet egyetlen karperecben. Ízlésedtől függ, hogy mit vegyél fel. A mindennapi viselethez az egyetlen karperec gyönyörűen fog kinézni. És a funkciók tekintetében a széles, egyetlen karperec lenyűgözőnek tűnik a nehéz szárival. Pompás kialakításával ellopja a hölgyek szívét. A hölgyek egyszerűen nem tudják megállni, hogy ne kedveljék az egyedi karperecek csodálatos terveit. És a hölgyeknek joguk van gyönyörű ékszerekkel díszíteni.