30 igazán tökéletes esküvői ajándék frissen házasodott pároknak

Az esküvő a tökéletes nap egy pár életében. Sok álmot álmodnak erre a csodálatos napra, és szeretnék, ha ezen a napon minden tökéletesen menne. Még különlegesebbé teheti ezt a napot, ha romantikus, különleges és hasznos dolgokat ajándékoz nekik. Nézze meg ezeket az inspiráló ajándékokat, amelyek személyre szabottak és személyre szabottak a pár számára. A menyasszonynak vagy a vőlegénynek is talál ajándékot. A legtöbb ajándékot a házaspárnak szánják, amikor új otthonukban egyesülnek. Az ajándékozás hosszú folyamat lehet, ezért sikerült összeállítanunk egy listát azokról a tételekről, amelyeket a legjobb esküvői ajándékötleteknek tartanak. Próbálja ki ezeket a lehetőségeket, és nézze meg, melyik illik a legjobban Önhöz. Ajándékokat is mellékeltünk a menyasszony és a vőlegény szülei, valamint az esküvői vendégek számára.

Tehát ne hagyjon kőből fordulatot, amikor arról kell döntenie, hogy melyik ajándékot adja a tökéletes párnak. Tedd kiemelkedővé, és örökre a legjobb szeretett barát vagy családtag leszel a pár számára.

A legjobb esküvői ajándékötletek 2021 -re:

Itt találjuk az említett 30 legjobb esküvői ajándékot azoknak a pároknak, akik összeházasodtak.

1. Műalkotás esküvői ajándék:

Műalkotás esküvői ajándék

Egyedülálló esküvői ajándék ez a gyönyörű kavicsos alkotás. A keret egy fa alatt álló pár képe. A férfi és a nő különböző méretű és színű kavicsok felhasználásával készül. Ez egy különleges ajándék, amely lenyűgözően néz ki.

2. Üveg pároknak:

Üveg pároknak

Az esküvő napjára ez a különleges ajándék tökéletes a pirítós emelésére. Ez a szeretettel festett üvegkészlet a menyasszony és a vőlegény számára egy csodálatos esküvői ajándékötlet. Hozzáadhat egy csipkét a menyasszony poharához is, amely úgy néz ki, mint az esküvői ruhája.

3. Személyre szabott fa keret:

Személyre szabott fa keret

Egy fa deszkára festett kedves családfa tökéletes ajándék esküvőkre. Ennek a legjobb esküvői ajándéknak van értelme, amikor két kis szerelmes madarat festesz a fára. A személyre szabott keretre a pár nevét és az esküvő dátumát is kinyomtatják.

4. Sentimentális doboz:

Sentimentális doboz

Ez a szentimentális képdoboz nagyszerű esküvői reggeli ajándék, amelyet a pároknak adhatunk. Az apró dobozban több kép található a párról, amelyek egymáshoz ragasztva vannak, és listaként jelennek meg. Ezt esküvői ajándékként adhatja a menyasszonynak, amikor új útjára lép az életben.

5. Személyre szabott párna:

Személyre szabott párna

Esküvői ajándékként barátjának elkészítheti ezt a személyre szabott párnát. Ez a párna közepén gyönyörű virágos kialakítású. A házaspár nevét az esküvő dátuma mellett csodálatos forgatókönyvvel nyomtatják. Ez a párna jó középső darab vagy kiegészítő dekoráció lesz a hálószobában.

6. Egyedi evőeszköz dekoráció:

Egyedi evőeszköz -dekoráció

Légy kreatív ezekkel a házaspárra szabott fa evőeszköz -készletekkel. Ez a házassági évfordulós ajándékötlet zseniális, mivel az evőeszközökön a pár neve és egy lyukasztó vonal szerepel. Az evőeszközdarab dekoratív darabként a konyha falára akasztható.

7. Esküvői ajándékkosár:

Esküvői ajándékkosár

Próbálja ki ezt az egyedülálló esküvői ajándékot barátjának vagy szeretteinek. Ez az esküvői kosár tele van spa termékekkel, amelyek kényeztethetik a házaspárt. A kosárban található termékek lotionok, bozót, fürdőzselék, hidratáló krémek, stb..

8. Esküvői tábla:

Esküvői emléktábla

Ezt az emléktáblát esküvői ajándékként ajándékozhatja meg férfiaknak emlékül. Ez az üvegtábla a szerelmespár képével van vésve. A házaspár neve és az esküvő dátuma is ki van nyomtatva. Az üvegtábla az állványon található, és megvilágítható.

9. Porcelán ajándékok:

Porcelán ajándékok

A vintage stílusú ajándékok között van ez a szép porcelánkocsi, benne az esküvői párral. Ez az esküvői ajándék párok számára az otthon központi eleme. A bonyolult részlet, amelyben az elem készült, lenyűgöző és gyönyörű.

10. Lego témájú ajándék:

Lego tematikus ajándék

Minden Lego rajongó számára ez az esküvői ajándék tökéletes. A keret egy esküvőjükön öltözött Lego -férfiból és nőből áll. Ez a személyre szabott esküvői ajándék valóban csodálatos gesztus az Ön részéről.

11. Az élet térképei:

Az élet térképei

A jó esküvői ajándékok közé tartozik ez az életkép térkép. A keret három térképet tartalmaz a különböző helyekről, ahol a pár találkozott, eljegyezték és végül összeházasodtak. Ez a közös életük térképe, és szívmelengető ajándék a pár számára.

12. Esküvői eper:

Esküvői eper

Ez messze a legegyedibb esküvői ajándék ötlet, amellyel csak lehet. Az epret kézzel mártjuk gazdag csokoládéba, majd díszítjük. Az eper felét vőlegényként, felét menyasszonyként díszítik. Ezek a dekadens eper zamatos és ínycsiklandó.

13. Esküvői kulcstartó:

Esküvői kulcstartó

Szerezd meg ezt a személyre szabott, fából készült esküvői kulcstartót különleges ajándékként a barátodnak. Ez egy zseniális ötlet esküvői ajándéknak, mivel az esküvő napját a kis naptár jelzi. A pár nevét is kinyomtatják. Ez beállítható a menyasszony és a vőlegény számára is.

14. A pénz ajándékként:

A pénz ajándékként

Annak érdekében, hogy pénzt ajándékozzon az esküvőre, előállhat ezzel a kreatív ajándékötlettel esküvőre. Ezen a kártyán van a képen látható menyasszony és a vőlegény, hajtogatott pénznemekkel. Ez a pénz ajándékozásának kreatív módja, és jól is néz ki. Az olyan apró részletek, mint a csipke a menyasszonyon, varázslatot adnak a kártyához.

15. Szerelmi zárak:

Szerelem zárak

Íme egy funky esküvői ötlet, amely a legjobb esküvői ajándék ötlet lehet. Ez a szerelmi zár olyan, mint egy közönséges zár, amelyet csodálatos szavakkal véstek a házaspár számára. A zár színét egy festékréteggel is fel lehet világosítani.

16. Esküvői növények:

Esküvői Növények

A menyasszony és a vőlegény ajándékai között ajándékokra is szükség van a vendégek számára. Ezek a legszebb ajándékok az esküvői szívességek számára környezetbarátak és tartósak. A bádogcserépben lévő kis kaktusznövények lenyűgözőnek és fényesnek tűnnek, és a vendégek a buli befejezése után magukkal vihetik.

17. Boros parafa csavar:

Boros parafa csavar

Válasszon ajándékokat esküvőre, amelyek ugyanakkor hasznosak is. Ezek az esküvői témájú dugós csavarok a borosüvegekhez tökéletesek, hogy megajándékozzanak valakit. A csavar szív alakú felsője alkalmas esküvői ajándékként.

18. Egyedi borosüvegek:

Egyedi borosüvegek

Készítse el ezeket az egyedi borosüvegeket az újonnan házaspárnak, hogy otthoni dekorációs elemként tartsa őket. A borosüvegeket festék, majd zsineg díszíti. Virágokat adnak hozzá az extra érintés érdekében. Megadhatja a házaspár nevét és az esküvő dátumát is.

19. Kulcstartó:

Kulcstartó

Új esküvői ajándék ez a személyre szabott kulcstartó. Ez egy csodálatos esküvői ajándékötletet jelent a párok számára, mivel új otthonukban használhatják. A kulcstartót a házaspár neve és az esküvő dátuma jelzi. Ennek szimbolizálására speciális kulcsot használnak. Akár 4 kulcskarika is elfér benne.

20. Esküvői Baubles:

Esküvői Baubles

Csodálatos esküvői ajándék ez az esküvői témájú csecsebecse díszítésre. Ez egy három csecsebecse, amelyek mindegyike tökéletesen díszített. A babák lakberendezésre vagy a karácsonyfa díszítésére használhatók. Ez nagyszerű ajándék lehet egy karácsonyi esküvőre.

21. Szülők beszéde:

A szülők beszéde

Ez az igazán inspiráló esküvői ajándék a menyasszony szüleinek gyönyörű és örök. A zsebkendőket gyönyörű szavakkal hímezték a menyasszony szülei számára. Ez egy emlék, amely könnyeket csal a szülők szemébe, és valamit örökké őrizni fognak.

22. Személyre szabott napóra:

Személyre szabott napóra

Egy másik jó ajándék, amelyet a párnak adhatunk, ez a személyre szabott napóra, amely sárgarézből készül. A tökéletes napórát a pár neve véseti, és az esküvő dátumát is hozzáadhatja. Ez lenyűgözően néz ki a szobában, és mindig beszélgetésindító lesz.

23. Gomb szív keret:

Gomb szív keret

Ez a kézzel készített esküvői ajándék nőknek egy kedves gesztus bárki számára. Több pasztell árnyalatú és különböző méretű gomb kell. Ragassza mindegyiket szív alakúra, és nyomtasson szép szavakat a középen lévő párra. Ha ezt kézzel készítik, akkor feltűnik a barátság igaz szerelme.

24. Esküvői gyertya:

Esküvői gyertya

Íme egy egyedi esküvői ajándék, amelyet a menyasszonynak adhat. Ez a menyasszony alakú gyertya gyönyörűen díszített. Gyönyörű dobozban érkezik, amely minden oldalról átlátszó. Egy kis címke van a dobozban, amely jelzi az esküvő dátumát.

25. Koszorúslány -ajándékok:

Koszorúslány ajándékok

Boldoggá teheti koszorúslányait, ha megajándékozza őket ezekkel a lenyűgöző medálokkal. Ez a kis gesztus számukra is sokat fog jelenteni. A végtelen medál örökre megmutatja irántuk érzett szeretetét. A doboz személyre szabható egy kevéssel, nem tőled.

26. Konyhaindító:

Konyhaindító

Ez egy szép konyhakezdő készlet, amelyet ajándékba adhat a menyasszonynak. Ez edényekből, serpenyőkből és evőeszközökből áll, amelyeket főzéshez és sütéshez használnak. A kesztyű és ujjatlan keserűség hozzáadja ezt a csokrot. A menyasszonynak személyre szabott kötényt is tehet.

27. Levél dekoráció:

Letter Décor

Ezek a szabadon álló kerámia betűk nagyszerű ajándékok a házaspárok számára. Lenyűgözően néznek ki, mint lakberendezési tárgyak. Rózsaszín vagy piros színű kerámia szívet adhat hozzá a gyönyörű megjelenítéshez. A kerámia betűk rózsaszín vagy fehérek lesznek.

28. Fa tábla:

Fa tábla

Itt van egy gyönyörű vintage kinézetű esküvői fa tábla, amely a ház központi eleme lesz. Ennek a „boldogan örökké” emléktáblának két szíve csüng lefelé, amelyre a pár neve és az esküvőjük napja van festve. Választhat, hogy fényesre festi -e ezeket, vagy finoman tartja őket. Add hozzá a szalagokat, és csodálatos ajándékot kapsz.

29. Apróságok a pár számára:

Apróságok a pár számára

Ezek szép esküvői csecsebecsék egy pár számára, amelyek fémből készültek. A szív alakját a menyasszony és a vőlegény szavak vésik. Ezek a csecsebecsék dekorációs elemekként vagy karkötőként viselhetők. Választhat gyöngyöket is a csecsebecsékhez.

30. Ajándék a menyasszony atyjának:

Ajándék a menyasszony atyjának

A menyasszony ajándéka apjának mindig különleges. Tegye emlékezetessé a napot ezzel a személyre szabott szerető nyakkendővel. Ez lehet a nyakkendő, amelyet az esküvő napján visel. Biztosan örökké dédelgetni fogja az apa.

Ajándék egy esküvő napjára sok, és a listából való kiválasztás ijesztő lehet. Válassza ki ezt a kimerítő listát, amelyet ajándékozhat a menyasszonynak és a vőlegénynek, valamint a szülőknek. Mindig ajándékozhat valamit a párnak, ami hasznos és praktikus. Tegye egyedivé, hogy tükrözze az életük tökéletes napját.

A többi ajándéktárgy és ötlet esküvőre azok a dekorációs elemek, amelyek felderíthetik otthonukat. Ezek a dekorációs elemek lehetnek a nappaliban, a hálószobában vagy a konyhában. A konyha kezdőcsomagjai egy másik jó ötlet, amelyet ajándékba adhat egy menyasszonynak, amikor elkezdi a családi életet. A buli vendégeinek szóló ajándékok is szerepelnek ebben a listában, így csodálatos szívességek közül választhat számukra. A házi készítésű és a barkácscikkek mindig a legjobbak, és sok pénzt takaríthatnak meg a pár számára. Válasszon tehát ennek megfelelően, és szerezze be a legjobb ajándékokat a szerető párnak.