15 interessante børn Rangoli designs til praksis!

Børn er generelt glad for kreativt arbejde og har altid brug for en mulighed for at sætte deres hænder i farver. Disse rangoli -designs til børn kan være lidt vanskelige for de små; der er dog et par mønstre, som de måske også synes er let og underholdende. Det viser sig ikke at være rodet og vil også være let at rydde op i stedet.

Sødeste Rangoli -designs til børn:

Her har vi givet listen over de mest tiltrækkende lette og enkle rangoli -designs til børn.

1. Spiral Rangoli Design:

Rangoli designs til børn

Designet ovenfor er en af ​​de lette måder at lave rangoli på. Man skal bare sprede rangolipulveret på gulvet og derefter skabe et spiralmønster ved hjælp af fingeren, den ekstra bit af pulveret kan fjernes. Lidt dekoration i kanten og i midten får det til at se helt komplet ud. Sådan et let rangoli -mønster vil helt sikkert få de unge til at nyde denne opgave.

2. Rangoli -design fremstillet ved hjælp af pulser:

Rangoli Design lavet ved hjælp af pulser

Rangoli designs kan også laves ved hjælp af pulser. Forskellige slags pulser i forskellige nuancer vil ikke kun få mønsteret til at se smukt ud, men vil også skabe en følelse af spænding blandt børnene. Små stykker pap kan bruges til at lave rangoli og kan derefter lægges på jorden. Dette kid rangoli -design giver et meget organisk look.

3. Spil dej Rangoli Designs:

Spil Dough Rangoli Designs

Enkle mønstre kan laves ved at bruge legedej. Børn har altid været glade for at bruge legedej til at skabe former af forskellig art. Derfor tilføjer ideen om at skabe en hel rangoli ud af lægdej meget mere spænding ved det. Det får det ikke kun til at se farverigt ud, men tilføjer også en 3-d-effekt og også let at rydde op i rummet. Dejen, man brugte, kan også genbruges til fremtidige formål. Dette er et af de enkle rangoli -designs med prikker til børn.

4. Farvet ris let Rangoli til børn:

Farvet ris let Rangoli til børn

Farvet ris fås i de fleste af de lokale butikker og kan også nemt laves derhjemme. Man skal bare tilføje ris til ris, blande det godt og lade det tørre i et stykke tid. Denne slags rangoli viser sig imidlertid at være lidt rodet med børn, at skabe mønstre i små tallerkener kan løse problemet. Oprydning af plads er ikke noget at bekymre sig om, og børn forbliver også rene.

5. Tinfolie Rangoli til børn:

Tinfolie Rangoli til børn

Dette er en yderst innovativ idé til at skabe et rangoli -design til børn. Børn vil helt sikkert elske at lege med folie. Man skal skabe former ved at bruge farvede folier og derefter indsætte det på pap ved hjælp af lim. Dette holder ikke kun gulvet rent, men får også rangoli til at se meget lyst og skinnende ud.

6. Rangoli Design til tør blomst til barn:

Dry Flower Rangoli Design til barn

Tørre blomster eller kunstige blomster kan bruges til at skabe rangoli -mønstre. Børn er generelt indlagte; derfor vil denne slags rangoli få dem til hurtigt at fuldføre deres opgave. Det vil også være et 2-minutters job at rydde op i stedet. En Diya eller et lille stearinlys kan bruges til at gøre det lyst og lækkert.

7. Rangoli -design ved hjælp af farvet pulver:

Rangoli -design ved hjælp af farvet pulver

Enkel brug af farvet rangolipulver kan også gøres for at skabe et mønster. Design kan laves på små cirkulære plader og derefter placeres på gulvet. Pladens baggrund kan fyldes ved hjælp af glitter. Dette vil give det et jazzet look og vil også fascinere barnet.

8. Farverig Rangolis lavet på gulvet:

Farverig Rangolis lavet på gulvet

Hovedtricket med denne rangoli er en enorm størrelse. Jo større størrelse, jo lettere bliver det for barnet at fylde plads. Brug af enkeltfarvet pulver kan være den bedste måde at lave dem på. Dette kan dog skabe lidt rod. Slutresultatet af denne slags rangoli er fantastisk og giver et boost til barnets evne. Diyas kan placeres på grænsen for at få det til at se bedre og traditionelt ud. Dette er et af de enkle rangoli -designs til at deltage i konkurrencen om børn.

9. Easy Chalk Rangoli Design For Kids:

Let kridt Rangoli -design til børn

Børn er virkelig glade for at farve og lege med kridt er også en af ​​deres foretrukne tid. Derfor er det at lave rangolis med kridt den opgave, de gerne vil lave. De får mulighed for at bruge deres yndlingsfarvede kridt og skabe et mønster. Mønsteret kan enten laves på et sort kortpapir eller direkte på gulvet. Klatring med kridt vil helt sikkert gøre ungerne glade.

10. Enkle Crystal Rangoli -designs til børn:

Enkle Crystal Rangoli -designs til børn

Kompakte diske (CD’er), der ikke nytter noget, kan bruges til at lave rangolis. Man skaber et mønster ved at stikke farvede sten ved hjælp af lim. Dette vil opfylde barnets ønske om at bruge limen og lave noget håndværk. Samtidig kan denne praktiske rangoli placeres hvor som helst. Baggrunden kan udfyldes ved hjælp af glitterpulver eller maling.

11. Geometrisk formet Rangoli -design til børn:

Geometrisk formet Rangoli -design til børn

Børn elsker at lege med nuancer af farver og former. Det er jo de første ting, de lærer af deres meget tidlige lektioner fra skolen. Selv legehus og børn i haven kender former og farver. En meget enkel let form enkel rangoli til børn kan laves til små børn ved at tegne former og fylde den samme med forskellige farver i den. Dekoreret med Diwali Diyas omkring rangoli bringer lys til rangoli, der glæder børnene med stoltheden over at lave rangoli helt alene.

12. Enkel Diya Rangoli for børn:

Enkel Diya Rangoli til børn

En Diya er det mest enkle billede at tegne til børn. Til festlige sæsoner som Diwali kan en Diya være let for små champs at tegne og farve for at lette Diwali op med deres egen lavet rangoli. Vi kan endda sige, at Diya -design er det bedste Diwali Rangoli for små børn at lave. Et simpelt ‘W’ og et bindevidt ‘U’ nedenfor gør Diya’s skål, og en flamme på toppen fuldender hele billedet af rangoli.

13. Angry Bird Easy Cartoon Rangoli for børn:

Angry Bird Easy Cartoon Rangoli til børn

En enkel og sjov-elskende rangoli for børn er en vred fugl. Et foto til rangoli -designet til børnene på en vred fugl foran barnet kan hjælpe ham med at gøre rangoli lettere. En ordentlig rund form for ansigtet og få splittelser for håret fra toppen og venstre side kan få barnet til at tegne en vred fugl let. Simpelthen at farve det rødt og på samme måde respekterede farver for øjne og næb får et fantastisk barnekærligt rangoli -design frem.

14. Prikket Rangoli for børn:

Prikket Rangoli til børn

Prikker gør det let for børn at samle punkterne og lave et komplet mønster af rangoli for sig selv. Vi får også et diagram over antallet af prikker, der let kan laves fra butikkerne. Et barn kan lave prikker ved hjælp af diagrammet og derefter let slutte sig til prikker for at lave et rangoli -design. På samme måde viser et prikket rangoli -design til børn sig at være meget let for dem at lave smukke designs.

15. Let armring og farve Rangoli til børn:

Let armring og farve Rangoli til børn

Børn elsker at deltage i konkurrencer og føler sig endda lykkelige, når de viser sig at være effektive. Rangoli designs til konkurrencer for børn kan afholdes med forskellige enkle designs, der meget let kan udføres af børn. Endnu et dejligt design af rangoli kan slå konkurrencen, hvis der gives ordentlig vejledning til børn inden konkurrencen. Armbåndet kan placeres i en bestemt form og kan fyldes med rangoli -farver for at danne et design. Så får hele rangoli -designet en perfektion af en rund form samt et tydeligt design blandt andre søde designs lavet af børn.

Let og sjovt glad ideer hjælper også meget børnene med at skabe smukke designs. Og nogle gange lærer stort arbejde også at kende fra små sind. Rangoli kan betragtes som en af ​​favoritterne til de små børn, da kunsten er fuld af farver og pulver på deres hånd, hvilket får dem til at lege fuld med, hvad de altid vil. Børn kan også lave rangolis med blomster. En opgave med at vælge blomsterblade i forskellige farver og bringe dem sammen, tørre dem og lave en smuk rangoli ud af det, der får dem til at engagere sig i kunstværket. Farveblyantskrot hjælper dem også med at lave smukke rangoli, hvis de bliver instrueret godt. Mens de forskellige korn i forskellige farver også bruges til at lave rangoli og på en måde også hjælper børn med at huske navne på korn, der bruges.

Når man taler om kreativitet og børn, har fantasiens grænser ingen grænser. Korrekt vejledning og tidligere praksis gør børnene perfekte med deres arbejde.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80