Kézzel készített ajándékok – 30 kreatív és legjobb ötlet minden alkalomra

Ha kézzel dolgozik, szépséget teremt. Ezek a kézzel készített ajándékok a legjobb módja annak, hogy kimondd, hogy szeretsz valakit. Tehát próbálja ki a kezét a festésben, varrásban vagy csak beillesztésben, hogy szépségeket hozzon létre. Ezeket ajándékozhatják szeretteiknek, barátaiknak, férjüknek, feleségüknek vagy gyermekeiknek. A kézzel készített tárgyak gyönyörűek, és megmutatják, mennyit vettél a fáradságból. Miután kiválasztotta az alábbi listából az ajándékokat, szánjon időt arra, hogy elkészítse számukra a legjobb kézzel készített ajándékot.

Legújabb és egyedi kézzel készített ajándékötletek szeretett személynek:

Nézzük a top 30 egyszerű kézzel készített ajándékot.

1. Aranyos ajándék mindenkinek:

Aranyos ajándék mindenkinek - kézzel készített ajándékok

A kézzel készített ajándékok a legértékesebbek, mivel sok erőfeszítést kell tenniük. Az ajándékot törülközőbe csomagolják és szalaggal átkötik. Aranyossá teheti szemek és vörös orr hozzáadásával. Agancs hozzáadható barna csőtisztítókkal. Próbálja ki ezt a karácsonyi ajándékötletet, vagy akár bármilyen témát készíthet a gyermekek számára.

2. Kézzel készített ceruzaállványok:

Próbálja ki a kezét a kézzel készített ceruzaállványok készítésében különböző témákban. Ezeket papír és ragasztó segítségével készíthetjük el. A karakterekhez szalagok és szemek is hozzáadhatók. Ezek a kézzel készített ajándékötletek nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is szólnak. Csak annyit kell tennie, hogy átgondolja a témát, majd kivágja a színes papírt.

3. Virágdíszítés:

A virágzó, monogrammal díszített, virágokkal teli dekoráció éppen az, amit anyukájának vagy barátainak kell elkészítenie. Ez a kézzel készített születésnapi ajándék nagyon szép, mivel tele van virágokkal. Csak fém kivágásokra van szüksége, amelyeket habbal töltenek meg. A virágokat ezután a habokba lehet helyezni a levelekkel együtt. Ezzel egy gyönyörű dekoráció válik teljessé.

4. Egyedi képmegjelenítés:

Semmi sem mondja a szeretetet, mint egy kézzel készített ajándék. Ez az egyedülálló képmegjelenítés cukorkákból készült. Mindegyik édességet pálcát élénk színekkel festik, majd összeragasztják. Hozzáadhat apró csecsebecséket, amelyek horgokként működnek a képekhez. Legyen ezeknek a kijelzőknek mindegyike színes és fényes. A kijelzők kézzel készített ajándékok lehetnek barátoknak vagy gyerekeknek is.

5. Valentin -ajándék:

Készítsen gyönyörű kézzel készített ajándékot valentinjének idén. Ez az ajándék a Valentin nevének kezdőbetűjének monogramja. Ezután ragaszthat képeket kedveséről, és kitöltheti a monogramot. Külön gyertyatartót is megajándékozhat a képével, amely szintén díszített.

6. Kis megjegyzések neki:

Használjon befőttesüveget, és díszítse szalagokkal. Ezután írjon néhány apró szerelmi megjegyzést a férjének vagy a barátjának, és kösse össze kis kötegekbe. Tegye ezeket a kötegeket az üvegbe, és ez az Ön kézzel készített ajándéka férfiaknak. Imádni fogják az üvegben lévő apró jegyzeteket, amelyek emlékeztetik őket az együtt töltött időkre. Minden jegyzetnek emlékeztetnie kell az eltöltött időkre. Így az ajándék nagyon értékes és szentimentális.

7. Felugró kártya:

Próbáljon meg egy csodálatos felbukkanó kártyát készíteni, amely az egyik legjobb kézzel készített ajándék bárkinek. A felugró kártya tele van képekkel és jegyzetekkel a szeretett személy számára. A kártya egyszerűnek tűnik, ha le van zárva. De amikor kinyitják, a kártya több rétegre bomlik. Minden rétegben van egy meglepetés tárgy szeretteinek. Így ragaszthat hozzájuk képeket vagy titkos üzeneteket. A borítékban lévő apró jegyzetek is aranyosak.

8. Kézzel készített Jegyzettömb:

Jó ajándék a fiataloknak egy kézzel készített napló vagy jegyzettömb. Ezt a jegyzettömböt díszített maradék farmer anyaggal lehet vágni. A farmer zsebe tollak és vázlat tollok zsebeként használható. Adjon hozzá apró virágokat és szalagokat, hogy csinos legyen, mint egy kézzel készített ajándék neki. A naplót kis jegyzetek hozzáadásához fogják használni.

9. Babajándékok:

Kreatív, kézzel készített ajándékot készíthet csecsemőknek, amelyet születési ajándéknak vagy keresztelési ajándéknak adhatnak. Ezek szív alakú kivágások, amelyeket csecsebecsék díszítenek. A formákat rózsaszínre vagy kékre festheti a gyermek nemétől függően. Ez a kis ajándék tökéletes a szülők számára a babaszobában.

10. Kavicsos családi művészet:

Ajándékozd meg családodnak ezt a kis kreatív, kézzel készített ajándékot, amely apró kavicsokból készül. A műalkotás egy padon ülő családból és egy kis kutyából áll. Mindegyik három kavicsból áll, amelyek összekapcsolják az embereket. A kavicsos művészetet ezután akvarell díszíti a fa kialakításához, és az alsó réteghez fű kerül.

11. Kézzel készített nyaklánc:

Ezeket a szép nyakláncokat könnyedén elkészítheted barátaidnak cérnával vagy gyapjúfonallal. Ezek a kézzel készített ajándékok hasznosak és nagyon stílusosak is. Ezek készülhetnek egyszínű vagy többszínű fonalból. Mindössze annyit kell tennie, hogy a fonalat körbeforgatja a lánc körül, és finom linkeket képez. A nyaklánchoz fülbevaló is tartozhat.

12. Gombos kulcskarika:

Csak a gombok segítségével csodálatos műalkotásokat hozhat létre. Használja a különböző méretű gombokat különböző színekkel, hogy kialakítsa ezt a kedves emberek kulcstartót. A kulcskarikát egyszínű gombokkal is elkészítheti, de a többszínű hatás csak elképesztő. Ez az egyszerű, kézzel készített ajándék gyerekeknek és felnőtteknek is megfelelő.

13. Pompom Garland:

Minden ünneplés nem teljes a fal díszítése nélkül. Ez a pomponfüzér több színes pomponból áll, amelyeket fűzővel fűznek össze. Az eredmény egy lágy színek csodálatos sorozata, amely minden szobát megvilágít. Ez egy jó, kézzel készített ajándék ötlet neki, különösen karácsonyra és az ünnepi időszakra.

14. Baba csokor:

Ha ajándékot adunk valakit baba zuhany alatt, ez a legjobb ajándék. Ez a babacsokor babaruhákból készült, amelyeket összehajtva úgy néznek ki, mint a virágok és a rügyek. Hozzáadhat egy puha játékot is. Az egész ajándék ruhából, még a virágcserépből is készült. Ez a színes ajándék tökéletes, mint kézzel készített ajándékötlet barátoknak.

15. Kézzel készített virágkeretek:

Elkészítheti ezeket a virágkivágásokat, amelyeket aztán vázákba helyezhet. A virágok mindegyike ragasztható a családtagok képeivel. Ez a születésnapi kézzel készített ajándék nagyszülőknek jó, ahol kitöltheti a család képeit a vázában. Bármely nagyszülő nagyon örül ennek a kedves ajándéknak, különösen, ha az unokáitól készült.

16. Kávéscsésze borítók:

Ezek könnyen kötött kávéscsésze -borítók, amelyeket gyorsan köthet, és kézzel készített ajándékként ajándékozhatja meg a nővérnek. Az ajándék kávéscsészékkel használható, és sokkal tovább tartja melegen a kávét. A választott színek attól függenek, hogy melyik a kedvenc színe. Ezeket olyan témák alapján készíthetjük el, mint a karácsony, a születésnap stb.

17. Szívfal művészet:

Adjon meglepetést bárkinek, ha falfestményt készít nekik. Ez a falfestmény 3D -s és piros színű papír szívből készül. A fehér fal lenyűgözőnek tűnik ezekkel a különböző méretű szívekkel, amelyek véletlenszerű sorrendben ragadtak. A teljes kép lélegzetelállító. A szívformákat vörös papírból vágják ki, majd középen hasítják. Ez a rés lehetővé teszi a papír 3D formában történő hajtogatását.

18. Csipke monogram:

A hűvös vintage kinézetű ajándékok egy másik csodálatos stílus, amely jó az ajándékozáshoz. Ezt a monogramot tompa színekkel festik, majd csodálatos kis csipke darabokkal ragadják meg. Hozzáadhat szalagokból készült virágokat. A szép gyöngyök és gyöngyök növelik a darab szépségét. Ez általában ajándék egy nőnek.

19. Kézzel készített jegyzetfüzetek:

Ez a színes művészeti stílusú könyv nagyszerű az egyetemisták és kollégái számára. A könyveket blokknyomtatott anyagba csomagolják, és kötegként szalaggal kötik össze. A könyvek kicsik, táskában vagy zsebben tárolhatók. Minden notebook környezetbarát papírból készült.

20. Karácsonyi dekoráció:

Ezek a kis szépségek nagyszerűek ajándékba, mivel bárhová felakaszthatók a ház körül. A karácsonyi díszek egy készletben vagy egy darabban is tárolhatók. Az elemeket könnyű elkészíteni egyszerű ruhával, amellyel kitöltik a karácsonyi képeket. A használt keret kis méretű, általános tűkeret.

21. Kézzel készített táskák:

Ajándékozd meg szeretteidnek ezeket a csodálatos ajándékokat, amelyek nagyszerűek utazásra és vásárlásra. Ezek a környezetbarát táskák egyszerű nyomtatott ruhából, majd kontrasztos táskafogantyúkból készülhetnek. A táskák szabványos méretűek, és minden célra felhasználhatók. A nyomatokban használt élénk színek ajándékként a legjobbak.

22. DIY alvó maszkok:

Ezek a DIY alvó maszkok furcsa ajándékokat készítenek családtagjaik és barátaik számára. Az alvó maszkok vastag pamut anyagból készülnek, amelyeket színes tollakkal vagy szövetfestékekkel lehet díszíteni. Akár élénk színekben is hímezheti a maszkokat.

23. Manikűr készlet:

Ajándékozd meg a barátnődnek ezt a szép szabadkőműves edényt, tele minden finomsággal a manikűrhez. Az üveget világos rózsaszín papírra lehet feliratozni. Az üveget különböző színű körömlakkokkal töltheti meg. Adjon hozzá puffert, vattagolyót, körömlakklemosót stb. Tegye vonzóvá az üveget színes papírral felcsiszolva, és tegye az aljára.

24. Gombos óra:

Próbáljon kézzel készített órát készíteni szeretteinek. Ez a kis szépség egy tűmunka hurokból készült óra. A hurokba ruhát helyeztek, és gombokat ragadtak az óra számai helyett. Az óra mechanizmusa középre van állítva. Az óra minden falon lenyűgözően néz ki.

25. Csokoládé és bor:

Egy egyszerű borosüveg díszítésének egyedülálló módja az, ha csokoládét adunk hozzá. Ez az ananász alakú palackdísz nagyszerű ötlet. Mindössze annyit kell tennie, hogy a borosüveget papírba csomagolja, majd csokoládét ragaszt a papírra. Próbálja ki az aranypapírba csomagolt csokoládét a jobb hatás érdekében. A palack tetejét ezután zöld papírral lehet csomagolni, hogy a levelek hatását keltsék.

26. Evőeszköz készlet:

Ez egy szép ajándék, amelyet anyjának vagy feleségének adhat. Az evőeszköz -készletet egy zsinegbe csomagolják. Az evőeszközök mindegyike színes papírba van csomagolva a fogantyúkon. Ezeket az elemeket kézzel is festheti élénk színekkel, amelyeknek vízállónak kell lenniük. Az evőeszköz készlet naponta használható. Akár azt is beállíthatja, hogy díszítőelemek legyenek.

27. Kézzel készített könyvjelzők:

Ezek a könyvjelzők csodálatosak a könyv szerelmeseinek. Mindegyik könyvjelző egyedileg készíthető élénk színekkel. Nyomtatásokat készíthet aszerint, hogy kinek ajándékozza meg a tárgyakat. Gyerekeknek rajzfilm témákat nyomtathat. A felnőttek számára elvont nyomatokat vagy virágmintákat készíthet.

28. Színes karkötők:

Íme szép karkötők, amelyeket bárkinek elkészíthet ajándékba. A karkötők élénk színekkel vannak festve, és mintát is képezhetnek. Válasszon pöttyös vagy színes blokkot témaként. A karkötők stílusától függően szélesek vagy vékonyak lehetnek.

29. Színes alátétek:

Ezek aranyos színes poháralátétek, amelyeket elkészíthet, és ajándékba adhat barátainak és családjának. Még a ház körül heverő fonaldarabokat is felhasználhatja ezeknek a kis alátéteknek az elkészítéséhez. A színek ebben az esetben változatosak lehetnek. Ellenkező esetben kipróbálhat egy témát, és szép színeket kaphat az alátétek elkészítéséhez.

30. Körömlakk bögrék:

Ezeket a színes bögréket könnyű otthon elkészíteni, csak vízzel és körömlakkal. Csak egy kád vízre van szüksége. A körömlakkot a vízbe kell ejteni. Ezután csak mártsa félig a sima fehér bögréit a vízbe. A körömlakk beragad a bögrékbe, és a szín rögzül.

Ezek a csodálatos, kézzel készített ajándékok könnyen elkészíthetők otthon, a kész cikkek árának töredékéért. A kézzel készített ajándékok sokkal nagyobb szeretetet mutatnak, mint a bolti ajándékok.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80