20 legújabb üvegajtós kivitel képekkel 2021 -ben

A belső üvegajtók a lakások modernizálásának legnépszerűbb módjaivá váltak. Az üveg nagyon elegáns és kifinomult anyag, sokféle kivitel közül lehet választani. Rugalmasságot kölcsönöz a térnek, miközben lehetővé teszi a természetes fény átszűrését, és megteremti a nagyobb tér illúzióját. Az üvegajtó teljesen unalmas és unalmas területet varázsol lenyűgöző éteri szépségű hellyé. Ebben a cikkben 20 példát mutattunk be, amelyek bemutatják, hogy az üvegajtók hogyan fokozzák a szoba varázsát és eleganciáját.

A legújabb üvegajtók

A legjobb üvegajtók Indiában:

A szoba stílusát és jellegét fokozhatja egy üvegajtó beépítésével, amely rengeteg fényt enged be. Az üvegajtók sokféle kivitelben kaphatók, amelyek bármilyen lakberendezéshez illeszthetők. Itt található 20 modern üvegajtó kialakítás az Ön otthonához.

1. Fő ajtó üveg kialakítása:

Főajtó üveg kialakítása

Ez egy szép üveg főajtó, masszív fa kerettel. A matt üveg egyszerű, geometrikus mintával van ellátva. A dizájnt kiemeli az ajtókeret feletti üveglap, amelyre rá van gravírozva a megfelelő minta. Válassza ezt az üvegajtós kialakítást, ha erős és divatos egyensúlyt szeretne a bejáratánál.

2. Üvegajtó Pooja szobához:

Pooja szobaajtó minták üveggel

Ez az ajtó klasszikus példa az ajtó funkcionális elemeinek stílusos áthidalására. Ez a pooja szobaajtó egyesíti a matt és a puszta üveget gyémánt alakú mintákkal. Divatos kijelentést tesz a pooja szoba bejáratánál. Ez a kialakítás a hagyományos mintával kombinálva a fakereten művészi érzést kölcsönöz a mandir bejáratának. Válassza ezt a dizájnt az elegáns, időtlen megjelenés érdekében, amikor legközelebb újjáalakulja szobáját.

3. Üveg ajtó kialakítása a szalonhoz:

Üveg ajtó tervezése a szalonhoz

Ez az üvegajtó valóban ikonikus stílus színes és művészi megközelítésével. Nagy keretes ablakok kerülnek kialakításra, és az együttműködő tervek a külső keret rózsaszín színeinek és az ablakok geometriai mintájának felhasználásával készülnek. Ez egy fantasztikus módja annak, hogy boldoggá tegyék a hölgyeket a házban, ha a nőies oldalukra vonzódnak ezen a csodálatos üvegajtó -kialakításon keresztül.

4. Üveg ajtó a hálószobához:

Üveg ajtók a hálószobához

Ez a divatos és okos összecsukható üvegajtó kialakítás elválasztóként szolgál a hálószoba és az összekötő szoba között. A fehér ajtókeret tökéletesen kiegészíti a szoba színét, és elegáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, miközben divatosnak és modernnek tűnik. Ez a kialakítás új stílusmagasságokat érhet el, ha a szoba dekorációjához igazítja, vagy kiemeli. Akárhogy is, senki sem tud ellenállni a toló üvegajtó arany varázsának.

5. Konyhai üvegajtó kialakítása:

Konyhai ajtó üvegtervezése

Ez a dizájner üvegajtó kék színű matt üveget tartalmaz, gyönyörű virágmintával, kék színárnyalatokkal, amely gazdag kortárs megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. A fehér keret mozaik mintázattal rendelkezik, amely hozzájárul az üvegajtó kialakításához. A dizájn éles ellentétben áll a belső tér többi részével, és funkcionális, divatos megjelenést eredményez. Ha merész kijelentést szeretne tenni háza belsejében, tudja, hogy melyik üvegajtót válassza.

6. Tolóüveg ajtó kialakítása:

Toló üvegajtó kialakítás

Ez egy szép sötét stílus, amely egy elegáns és elegáns ülősarokhoz vezet. A keret színe illeszkedik az ülőgarnitúra berendezéséhez, és természetes stílusáramlást teremt egyik szobából a másikba. Az elegáns tolóajtós modell fokozza a hely esztétikáját, miközben kiegészíti a dekorációt, amely tökéletes a teljes megjelenéshez. Nyitott és szellős hangulatot kölcsönöz a területnek, miközben személyre szabott visszavonulást kínál a szobába.

7. PVC üvegajtó kialakítás:

Pvc üvegajtók

A PVC üvegajtók gyönyörűen illeszkednek minden modern környezetbe. Az elegáns fakeret és a gyönyörű színes táj a matt üvegen furcsaságot és szórakozást kölcsönöz minden unalmas területnek. A félig fa keret zökkenőmentes stílus a szoba részleges kilátásához, miközben bizonyos kényelmet biztosít az utasnak. A keret sötét színe színes színt kölcsönöz bármilyen típusú dekorációnak, és saját rusztikus báját varázsolja a szoba belsejébe. Tökéletes lenne egy gyermek hálószobájába vagy egy gyerekszobába, ha játékos elemet épít be az ajtódíszbe.

8. Süllyesztett ajtó kialakítása üveggel:

Süllyesztett ajtó minták üveggel

Ezek az aranysárgás ajtók a legújabb üvegajtókkal frissítő mélységet kölcsönöznek a térnek. Az aranybarna színek melegséget és hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek, miközben tökéletesen illeszkednek a belső tér többi részéhez. A kicsi puszta üvegtáblák különböző méretű, nagyméretű fakeretekbe illeszkednek ennek a kialakításnak a létrehozásához. A modern stílust elegáns környezetbe építi be. A dizájn egyszerű, mégis divatos értelemben beszél. Ha legközelebb fa felületet szeretne adni a házának, tudja, hogy merre kell mennie az üvegajtókon.

9. Irodai elülső üvegajtó:

Irodai első üvegajtó kialakítás

Ez az elegáns üvegajtó festői, hibátlan, elegáns kialakítással. A fém keret elbűvölő tapintást kölcsönöz az ajtónak, miközben megkülönbözteti azt az üvegfalak többi részétől. A félig matt üveg megvilágítja a helyiséget természetes fénnyel, miközben egy kis magánéletet biztosít az utasnak. Az elegáns kivitel nagyszerűvé teszi a szobát. A karcsú vállalati irodák elengedhetetlen kelléke, és otthon is telepíthető a furcsa, fokozott divatérzet érdekében.

10. Matracüveg kialakítás az ajtóhoz:

Matracüveg ajtókhoz

Ez a csodálatos üvegajtó hagyományos fa kivitelben készült alumíniumötvözethez, matt üveggel. Az üvegre vésett virágmintás élénk vonzerőt kölcsönöz az ajtónak, és szép párosítás az otthonhoz. Modern és frissítő stílusú, és tökéletes mélységet kölcsönöz minden beállításnak. Az üveg megvilágítja a helyiséget, miközben megfelelő magánéletet biztosít, és csodálatosan modern tapintású minden helyiséghez.

11. Kettős ajtó üveggel:

Kétajtós kivitel üveggel

Ez a modern dupla ajtós kialakítás elegáns és hívogató a mélybarna színének és az elegáns panel kialakításának köszönhetően. A gravírozott minta a matt felületen kifinomultságot kölcsönöz az üvegajtónak. A természetes fa kivitel, retro elemekkel, ügyes módja a stíluskifejezésnek. Ez a kialakítás tökéletes, ha legközelebb funkcionális, de divatos üvegajtókra szeretné frissíteni az ajtókat.

12. Tervező üvegajtó:

Tervező üvegajtó

Ez egy másik üvegajtó kialakítás, rengeteg színnel kiegészítve az üveget. Ez a színes és élénk üvegajtó lenyűgöző kilátást nyújt az egész térre, és megvilágítja az egész területet. Ez is egyedi és tartós. Az aranyos virággal összefonódó kúszónövények színes virágokkal festői, és romantikát és varázst kölcsönöznek a szobának. Ha színes, mégis elegáns felújítást szeretne adni az ajtónak, válassza ezt a kreatív üvegajtó -dizájnt.

13. Tuffen üvegajtó kialakítása:

Tuffen üvegajtók

Ez az elegáns üvegajtó gravírozott kialakítású, és kiválóan alkalmas a belső terekre, mivel az üveg fényt enged, de nem átlátszó, és megfelelő adatvédelmet biztosít. A gyönyörű gravírozott kialakítás sokat mond a modernizációról és a szépségről. Kortárs hangulatot kölcsönöz, és tökéletesen illeszkedik a ház többi részének elegáns dekorációjához. A virágos kivitel egyszerű, de kifinomult.

14. Alumínium üvegajtó kialakítás:

Alumínium üvegajtó kialakítás

Ezt az üvegajtót a kortárs érzések ihlették, és az üvegtáblákat egy hatalmas fekete keretbe foglalta. A sötét alumínium keret elegáns megjelenést kölcsönöz a környező üvegnek, miközben kontrasztot kölcsönöz a halvány belső térnek. A design egyszerű, de modern és eleganciát sugároz. Szép stílus, amely természetes fényt enged, miközben elválasztja a funkcionális megjelenést.

15. Rétegelt lemez ajtó kialakítása üveggel:

Rétegelt lemez ajtó design üveggel

Elegáns, rétegelt lemezből készült üvegajtó, amely a gazdag sötét színnek és a divatos kialakításnak köszönhetően kivételesen vonzó. Kifinomultságot kölcsönöz a helyiségnek, miközben megtartja a hangulatos hangulatot a házban. A vékony üvegpanel zökkenőmentes kilátást nyújt a helyiségre, miközben megőrzi a megfelelő magánéletet. Ez az üvegajtó időtálló megjelenéssel rendelkezik, és retro divatos megjelenést kölcsönöz a térnek. Ha legközelebb színt szeretne varázsolni a belső térbe, válassza ezt a modern és gyönyörű dizájnt.

16. Üvegajtó a bolthoz:

Üvegajtó tervezés a boltban

Ezek a boltban forgó üvegajtók egyszerűek és funkcionálisak, ugyanakkor modernek és elegánsak. A fém keret mélységet és szépséget kölcsönöz az üvegnek, miközben támogatja az üvegajtót. Az ajtó mindkét irányban kinyílik, és remekül kezelheti a rohanást csúcsidőben. Ez az elegáns üveg kialakítás kereskedelmi és lakossági célokra egyaránt használható. Az átlátszó ajtók zökkenőmentes kilátást nyújtanak az üzlet színes belső tereire, és remek kiegészítői minden modern területnek.

17. 3D üvegajtó tervezés:

3D üvegajtó tervezés

Az üvegajtók csodálatos élménye egy lépéssel tovább lépett a 3D -s formatervezéssel, amely éteri varázst kölcsönöz a helyiségnek. Ezek a 3D üvegajtók tökéletes kombinációja az egyszerűségnek, az eredetiségnek és az eleganciának. Erős kiegészítője a helyiségnek, egyszerű és egyben szemet gyönyörködtető. A fémes szürke keret gyönyörűen illeszkedik a belső tér többi részéhez, míg a matt üvegre vésett csodálatos virágmintás éles érzést kölcsönöz az ajtónak. Fektessen be ebbe a formatervezésbe, ha a 3 dimenziós minták és az ultramodern, kifinomult tervek iránt érdeklődik.

18. Üvegkapu a nappaliban:

Üveg ajtók a nappaliban

Ez az üvegajtó retro megjelenésű, barna fából és áttetsző üvegből. Az egyszerű, mégis vonzó kialakítás tökéletesen illik a többi dekorációhoz, és rusztikus hangulatot kölcsönöz a környező területnek. A kifinomult fa kialakítás az ajtón növeli a design eleganciáját, miközben megtartja az egyszerűséget.

19. Színes üvegajtó kialakítás:

Színes üvegajtó tervezés

Ez a lenyűgöző, színes üvegajtó úgy készül, hogy a lapos üveget ellenőrzött környezetben formába öntik. Színek lázadását kelti, míg az azonos kialakítású oldalsó ablakok kiemelik a stílust az elegáns befejezett megjelenés érdekében. Élénk vonzerőt kölcsönöz a szobának, és új magasságokba emelheti szobáját modernista stílusban és eleganciával. A ragyogó kialakítás minden szobát és bármilyen dekorációt popsá varázsol, egy csipetnyi művészi szórakozással.

20. Archív ajtó kialakítása:

Arch üvegajtók

Ez a boltíves ajtó, elegáns kerettel és gyönyörűen aranyozott üveggel részleges kilátást nyújt a helyiségre, miközben megőrzi a megfelelő magánéletet. Ez a modernizáció megtestesítője az üvegajtókban, elegáns fa kerettel, és vonzóvá teszi a szobát. Az egyszerű dizájn és a tervező zsenialitása keverve nagyon ajánlható egy divatos házhoz.

A modern üvegajtó kialakítás azonnali stílusfrissítést kölcsönöz otthonának, és ragyogóbb érzést kölcsönöz a térnek. A személyre szabott üvegajtó, amely illeszkedik a lakberendezéshez, hozzájárul az Ön személyes belső stílusához. Az elegáns üvegajtó kifejezi a meghívás fokozott kegyelmét, és megteremti saját stílusos varázsát az otthonban. Tehát válassza ki a kedvenceket a legjobb üvegajtók közül, és élvezze a bókokat.