20 bedste gardindesign i stuen med billeder i 2021

Hvis du leder efter innovative og eksotiske måder at tilføje farve og stil til din stue, skal du ikke bekymre dig. Rul ned og tjek denne artikel for at opdage nye og kreative stue gardin designs på den type stof, der skal bruges, mønstre og måder at dekorere din stue i mange stilarter, der passer til din boligindretning.

Bedste gardin designs til stue

Seneste gardintyper til stuen:

Her er vores 20 enkle og moderne gardindesign med stue med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Seneste gardin designs til stue:

Seneste gardin designs til stue

Hvis du leder efter en måde at lysne en kedelig stue på, er dette farverige stribede gardin et perfekt valg, og det skaber en dekorativ ramme til vinduerne. De levende regnbuefarver, der er til stede i dette gulvlange stuegardin, giver også en farvefarve til din stue. Dette muntre gardinedesign til hall tilføjer struktur og matcher perfekt den hvide polstrede sofa og det enkle træbord.

2. Gardin Design til lille stue:

Gardin Design til lille stue

Mens du vælger gardiner til hjem med små stuer, der er trange og rodede, kan det være en ganske skræmmende opgave. Det bedst mulige ville være at skabe en illusion af plads, som vist på billedet ovenfor. Gardin design til lille stue er hængt ovenfra vinduet og kan matches med minimalistiske møbler for på magisk vis at få en lille stue til at se meget større ud, end den er.

3. Designer gardiner til stue:

Designer gardiner til stue1

Du kan give din stue et over-the-top look ved at dekorere dine vinduer smagfuldt med designergardiner, der hjælper med at tilføre rummet et overdådigt look. Den perfekte farvekombination af de smukke vinduesgardiner til stuen skaber en elegant ramme til vinduerne. De hvide potteplanter med matchende pude og bordduk tilbyder en ideel folie til de pulserende gardiner og forvandler hele stuen udseende.

4. Gucci stue gardiner:

Gucci gardiner i stuen

Mønsteret på disse smukke lyserøde gardiner skiftevis med lyse gule stjerner giver gardinerne et køligt look. Den 3D -printede Gucci -stil brugerdefinerede pink og gul kombination gør det til en ideel farve, der kan give din stue et muntert udseende og tilføjer en subtil farvefarve. Dette enkle gardinedesign til stuen hjælper med at omdanne din boligindretning og supplerer de eksisterende farver i rummet.

5. Traditionelle gardiner til stuen:

Traditionelle gardiner til stuen

Dette forhåndsdesignede elegante fløjlsgardinsæt med sit rige stofdesign er en fest for øjnene, da det bærer et subtilt udseende fra dens kvastkanter. Det har en smuk appel komplet med valance, formelle swags og haler sammen med matchende gardinpaneler. Det ser kongeligt ud med matchende stofbindere og viser et romantisk strejf til din stue, hvilket gør dette til et af de bedste gardinedesign til stuen.

5. Idéer til dobbelt gardin til stue:

Ideer til dobbelt gardin til stue

Blandt indvendige gardindesign til stuen hjælper denne trend med dobbelte gardiner til dine stuevinduer med at inkorporere stil og et unikt personligt præg, der får dit værelse til at se moderne og elegant ud. Enkelheden hjælper med at fange folks opmærksomhed, og der er et element af drama i rummets indretning og gør det til et af de mest tiltalende værelser i dit hjem.

7. Stue Arch Gardiner:

Stue Arch Gardiner

Dette er et af de fantastiske gardinedesign til stuen, der giver dig mulighed for at hænge gardiner, især når du har buede vinduer. Du kan dekorere dine elliptiske eller buede øjenbrynvinduer ved at oprette en valance, der løber langs vinduernes buede kurve, som det ses på billedet. Man kan også vælge et mere moderne look ved hjælp af paller med knapper til at hænge gardinerne.

8. Moderne stue gardiner:

Moderne gardiner i stuen

Dette gardin til din stue parret med moderne møbler, og det giver et moderne look til hele rummet. Det ekstra brede øje sammen med stilfulde motiver bestående af brune chokoladefirkanter på en cremebaggrund gør det visuelt tiltalende. Det mønstrede gardinmateriale er blødt og tilføjer designelementet og den overordnede skønhed og ideelt til et dagslysrum, der tillader tilstrækkelig ventilation og naturligt lys at strømme ind.

9. Swag Curtain Ideer til stue:

Swag Curtain Ideer til stue

Mulighederne er uendelige for ideer til stue gardiner, når det kommer til at vælge et ideelt gardin til din stue, og den bedste måde at opgradere det på er at bruge gardiner med en skalet kant. Kongeblå-farvede gardiner med en grå baggrund matcher ideelt set de hvidfarvede vinduer, der finder en perfekt balance, hvor man kan visualisere skønhed i enkelhed med denne fantastiske farvekombination.

10. Ren gardinideer til stue:

Ren gardinideer til stue

Her kan vi visualisere vintage -stemningen i denne smukke stue med gardiner, der afspejler elegance og yndefuldhed gennem ren gardiner. Vi kan justere mængden af ​​naturligt lys, du vil slippe ind i dit værelse, hvilket giver det en blød naturlig nuance. Disse gardiner til stuen sammen med antikke møbler og malerier fuldender hele billedet af din stue.

11. Gardiner i fransk landstue:

Fransk Country Stue Gardiner

Disse gardiner med perfekte gardinfarver til stuen installerer en følelse af varme og komfort og tilføjer en følelse af munterhed i rummet. Det afgiver en tydelig fransk vintage -stemning, og gardinbindene slipper meget sollys og frisk luft ind. Disse smukke iøjnefaldende blomstergardiner med dikkedarer er ideelle til et dagslysrum og bringer en masse luftighed og friskhed til stuen.

12. Skandinaviske stue gardiner:

Skandinaviske stue gardiner

De bladmønstrede motiver som gardinmønstre til stuen komplementerer perfekt vægfarven og giver en illusion om at bringe naturen udefra til inde i rummet. Enkelhed er temaet i denne stue med smagfuldt diskrete minimalistiske møbler, såsom en hvid sofa med en skræddersyet grå hynde, der fuldender udseendet af denne enkle, men hyggelige stue.

13. Idéer til røde gardiner Stue:

Røde gardiner Idéer til stue

Disse enkle lyse røde gardiner med ensfarvet farve giver liv til dit liv med rene grå vægge, der er skitseret med en hvid kant. Dette er en ideel gardinfarve til den lille stue, hvor møblerne er enkle og giver en modernistisk stemning til din stue. De gennemsigtige vinduer giver tilstrækkeligt sollys ind i rummet og skaber en munter og luftig stemning.

14. Idéer til hvide gardiner Stue:

Hvide gardiner Idéer til stue

Her supplerer det bløde hvide stof perfekt vægfarven og tilføjer dybde til denne monokromatiske hvide stue parret med et enkelt bord og hvid bordlampe og ur, der fuldender udseendet. Den eneste farve i dette rum er det grønne, der yderligere understreger det monokromatiske lærred. De flydende gardiner fra gulv til loft giver din stue et subtilt, sofistikeret og jordet look.

15. Ideer til stue i guldgardiner:

Guldgardiner Idéer til stue

Disse gardiner giver denne stue et traditionelt udseende, som yderligere suppleres med guldfarvede gardiner. Bronze-artefakten giver sammen med den trendy kunst på væggen dette rum en gammeldags stemning. Den udsmykkede indretning matcher perfekt med gardinindretning i stuen sammen med antikke møbler, der tilføjer struktur til denne kunstfyldte stue.

16. Grå gardiner Stue Design:

Grå gardiner Stue Design

Disse mørkegrå gardiner tilhører det termiske sortiment af gardiner, og det, der gør dem unikke, er, at de filtrerer sollys ud og hjælper med at holde os varme. Disse mønstrede gardiner med koncentriske cirkler er perfekt parret med en sofa, der er polstret for at matche den. Draperi -stilen til stuegardinerne supplerer vægfarven og afspejler en mørk og moderne stemning.

17. Ideer til stue med blå gardiner:

Ideer til blå gardiner Stue

Denne moderne parda til stuen i blå giver et moderne look, hvor det lette stof trækker øjnene til det visuelt tiltalende vindue. Den hvide polstrede lænestol forstærker rummets æstetiske skønhed yderligere med en tilpasset blå pude. Trægenstanden på det håndlavede bord sammen med en lampe tilbyder et kontrastfarveskema, der giver rummet et elegant og moderne look.

18. Ideer til lilla gardiner Stue:

Lilla gardiner Idéer til stue

Man kan opgradere dit stuevindue med lilla gardiner, der giver rummet et kongeligt og stilfuldt look. For ideer til gardinfarver i stuen er blommeskyggen en alsidig farve, der matcher enhver boligindretning. Øjerne gør det praktisk at hænge gardinerne og give rummet et afbalanceret udtryk. Fløjlsbetrukket sofasæt med matchende folkloristisk lampe fuldender udseendet og giver dig en visuelt tiltalende stue.

19. Idéer til stuen med grønne gardiner:

Ideer til stuen med grønne gardiner

Denne grønne gardindekoration i stuen giver os en visuelt behagelig farve for øjet og skaber en følelse af harmoni og fred. De flydende gardiner i ensfarvet grøn farve ledsaget af enkle minimalistiske møbler giver med garanti indtryk af en rolig og rolig effekt til den, der ser det. Denne farve menes også at være visuelt en naturlig healer, hvilket gør den til et glimrende valg til din stue.

20. Stue Orange Gardiner:

Stue Orange gardiner

Dette pulserende orange-farvede gardin giver et muntert udtryk til din stue, og kombinationen af ​​mandarin gardiner, der hænger i blå gardinstænger, giver rustik charme til dit rum. Hele rummet lyses op, og denne farve passer ideelt til gardinindretningen til stuen, der er perfekt til underholdning. Det matcher perfekt den nøgterne grå og hvide farvebaggrund og giver rummet en følelse af tilhørsforhold og hygge.

Gardinindretningsideer til stue:

  • Beslutningen om det rigtige sæt gardiner involverer mange valg, såsom farver, mønstre, materiale osv.
  • Du skal også finde den rigtige hardware, som i knapper, gardinstænger, kroge, stifter osv.
  • Sørg for, at de gardiner, du vælger, smelter sammen med din væg og supplerer den.
  • Farven på gardinet skal være forskellig fra den primære vægfarve.
  • Dobbeltkontrol af alle dine målinger er et must, og det er klogt at vælge gardiner uden sy.
  • Du kan erstatte dine persienner med gardiner, der leveres med forhængskroge. Dette gør dit job meget let at hænge dine klip.
  • Endelig match dine møbler og artefakter for at fuldføre udseendet af din stue.

Hvis du leder efter innovative stuevinduesdekorationer til at pifte din stue op, skal du altid huske på, at uanset hvor godt din stue er indrettet, må du aldrig undervurdere vigtigheden af ​​gardiner og gardiner. At vælge den rigtige type og farve på gardiner kan være en stor udfordring for de fleste af os. Bare rolig, da denne omfattende artikel giver dig et indgående indblik i gardinernes forskellige stilarter, og hvordan du bedst vælger og skaber en dekorativ ramme til dine stuevinduer.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80