8 legújabb kétajtós kivitel képekkel 2021 -ben

A kettős ajtó, mint minden más ajtó, ugyanaz az otthona védőgátja, valamint a látogatók és a járókelők számára divatmegjelenítés tekintetében. A dupla ajtó fából és vasból is készülhet, bár a fát divatosabbnak tartják, míg a vas sokkal jobban véd. A dupla ajtók egyedülállóak, mivel képesek megtartani két egyajtót és egyben tartani.

Ez valóban nagyon kedvező divat -nyilatkozat azoknak, akik nagyobb bejárati ajtóval vagy hátsó ajtókerettel rendelkeznek. A kettős ajtó az Ön választása szerint felszerelhető, és vannak korlátozások a tervek tekintetében, mivel a világ minden táján sokféle kialakítás létezik. Vannak azonban nagyon népszerű kettős ajtók, amelyek közül az első választható.

A legjobb kétajtós minták Indiában:

Itt 8 egyszerű és modern kettős ajtót választottunk ki új modellekben. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Hagyományos kétajtós kialakítás:

Történelmi faajtó. Lyon, Franciaország

A világ számos országában használt hagyományos kettős ajtó valódi bizonyítéka annak, hogy egy személy pontosan hogyan tud védő és divatos ajtót elhelyezni a fő- vagy hátsó bejáratánál. A hagyományos kettős ajtó tovább karbantartható, ha holtcsavarral és más védőeszközökkel kiegészíti a házat.

2. Modern kétajtós kialakítás:

kettős ajtó 2

A modern dupla ajtók tökéletes lágy kettős ajtók az otthonában. A modern dupla ajtó meglehetősen divatos, és rendkívül védő képességgel bír, ha lökést kell elérni. A design tetszés szerinti színű lehet, és a design személyre szabható, de a kortársnak modernnek kell maradnia.

3. Üvegezett toló dupla ajtók:

dupla ajtó 3

Ez a nagyszerű kovácsoltvas vagy üvegajtó kialakítás tökéletes divat az otthonában. Az üvegezett tolóajtók magánéletet és divatot biztosítanak otthonának. Az üvegezett tolóajtók nagyszerűek, ha sok lakásban használják őket, és ez az ajtó a nagyszerű kettős ajtók kialakításának bizonyítéka.

4. Kötél kettős ajtó kialakítása:

kettős ajtó 4

A modern kialakítású ajtó nagyon népszerű, és valójában a nagyszerű otthonok sokaságába épült be a világ minden tájáról. Nagyobb ajtókerettel kell rendelkeznie, hogy ezt a kialakítást otthonában használhassa, és a koncepció megváltozhat, bár a fő elvnek ugyanaznak kell maradnia, hogy ezt az ötletet utánozza. A kötél kialakítása bármilyen fából készülhet, bár a teak a legjobb.

5. Wings dupla ajtós kialakítások otthonra:

dupla ajtó 5

A szárnyak hangulatot kölcsönöznek minden, az alaphoz nem illő kivitelnek, és ez a faajtó is ezt bizonyítja. A szárnyak nagyszerűen kiegészítik ezt a faajtót, és ennek köszönhetően otthona valóban egyedülálló lesz. Mindkét ajtó kiegészíti egymást, és e műalkotás elkészítéséhez professzionális ácsra van szükség.

6. Teak fa lótusz dupla ajtó kialakítás:

kettős ajtó 6

Ez a dupla ajtós kivitel abszolút szépség, és valóban egy egyedülálló asztalos szakembert igényel, hogy tökéletesen elvégezze ezt a munkát. Bár a nap végén apró változtatásokat végezhet a tervezésen a koncepció fenntartása érdekében, a teljes tervet át kell másolni.

7. Minimalista kétajtós kivitel házakhoz:

dupla ajtó 7

A minimalista ajtómodell ezzel a képességgel foglalkozik, hogy fenntartsa a kevésbé, de domináns fafaktorokat, valamint jó mennyiségű ellenálló üveget, amely tökéletes dupla ajtó az otthona belsejébe. Ha dupla ajtóra van szüksége, amely elválasztja az egyik szobát a másiktól, akkor ez a legjobb ajtó.

8. Kovácsoltvas: új dupla ajtókapu:

kettős ajtó 8

Bármely dupla ajtó jól néz ki, ha a házban van, mivel segít a hangulat megteremtésében, és ez a tartós dupla ajtó testreszabható bizonyítéka ennek a ténynek. Ez a kovácsoltvas dupla ajtós kialakítás üveggel nagyobb szépséget kölcsönöz új otthonának.

Reméljük, ezek a csodálatos kettős ajtók segítenek Önnek abban, hogy alapötletet kapjon. Válassza ki kedvencét a listából az új otthoni elrendezése szerint.

Képek Forrás: 1.