Hogyan készítsünk Amla hajcsomagot

Az Amla egy nagyon gazdag gyümölcs, amelynek számos jósága van. Ez egy nagyon könnyen használható és hasznos gyümölcs. Az Amla számos módon használható, hogy hasznot húzzon belőle. Ez természetes és jó dolog, mert C -vitamint tartalmaz.

Ezzel számos pakolást és maszkot is készíthet, amelyek nagyon hasznosak lehetnek a haj fényes és csillogóvá tételében. Azoknak az embereknek, akik nem szeretik a piacon kapható mesterséges színezéket használni, peroxid vagy por formájában, ez természetes dolog lehet számukra.

amla hajpakolás

Ennek az amla gyümölcsnek a porát meg lehet vásárolni, vagy frissen lehet használni. Ez azonban nem érhető el minden évszakban. Ez szezonális gyümölcs, ezért ezt meg kell vásárolni, majd frissen kell használni, ha a helyi piacon kapható a helyi eladóktól.

Hogyan készítsünk nyers Amla hajcsomagot:

Számos módja van annak, hogy valaki fel tudja használni a friss pasztát a szálakra, és ez C -vitamin lökést adhat, és ez is segíthet a szálak világosításában. Ezért jó azoknak, akik fehéríteni szeretnének, és azoknak is, akik szeretnének megszabadulni a korpától..

Az ember vehet egy tál friss amellát, majd gondosan megmoshatja csapvíz alatt. Ezután ezeket bölcsen le lehet vágni, hogy a kemény magot ebből ki lehessen venni. Ezeket soha ne használja a darálóban a magvakkal, mert károsíthatja a daráló pengéit. A magok nagyon kemények, és nem lesz jó paszta, ha ezeket nem választják el.

Ezután ezeket pépesre kell őrölni. Víz hozzáadása nem szükséges. Egy személy körülbelül fél csésze meleg olívaolajat használhat annyit, amennyi szükséges a szakaszok vastagságához vagy hosszához képest. Ezután ezeket kell megfelelően összekeverni, majd a fejet szét lehet vágni, és ez alkalmazható. Ez körülbelül 30 percig tartható, és egy műanyag kupak körülbelül 30 percig viselhető. Ezután ezt le lehet mosni.

Az Amla elősegíti az új haj növekedését, és megszabadul a hajszálaktól. Ezt hetente egyszer vagy havonta néhányszor meg lehet tenni. Ez nagyon hasznos a legtöbb ember számára, mivel ez segít megszabadulni a gombás fertőzésektől is.

Száraz Amla por hajpakolások:

Amla púder hajcsomagok

  • Lehetnek keverékek, amelyek az amla jó minőségű porából készíthetők. Ezek azokban az időkben jók, amikor frissen nem kapható. Egy személy körülbelül egy kilogramm port vásárolhat, és rendszeres használatra megtarthatja. Ez meglehetősen elfogadható áron lehet. Ebből körülbelül 4 teáskanál keverhető meleg vízzel, hogy pasztát kapjunk, amelyet körülbelül 30 percig fel lehet kenni a metszett fejre..
  • Néhány teáskanál savanyú túró keverhető ehhez, ha egy személynek rendkívüli problémája van a pelyhekkel. Ez antibakteriális tulajdonságokat is tartalmaz.
  • A méz egy másik dolog, amely keverhető azok számára, akiknek szárazságuk van ilyen körülmények között.
  • Egy személy olívaolaj -keveréket is használhat ezzel és kókuszolajjal, hogy jobbá tegye ezt a használatot.
  • Az azonos arányú Shikakai porból és a retha -ból sampont lehet készíteni. Ezek a száraz keverékkel ragyogást, erőt kölcsönöznek, és visszapattannak a szálakhoz. Ez eltávolíthatja vagy csökkentheti az őszülést is, és feketés árnyalatot kölcsönözhet azoknak, akik természetes színezést szeretnének.