Top 6 fødevarer, der skal undgås, mens du ammer

Amning kan siges at være et af de vigtigste job, som mødre udfører. At give de rigtige vitaminer og næringsstoffer til dit barn er ganske vigtigt, og en af ​​de bedste kilder til det er modermælk, da det er det reneste nogensinde. Modermælk kan imidlertid også blive forurenet eller miste virkningen, hvis kilden eller moderen ikke får de rigtige ting at spise. Der er nogle fødevarer og frugter, som man bør indtage under amning. På samme måde er der nogle fødevarer, der skal undgås under amning, som diskuteres detaljeret nedenfor.

Fødevarer, der skal undgås, mens du ammer

Fødevarer, der skal undgås under amning:

Lad os se, hvad man ikke skal spise, når man ammer en mor for at holde barnet glad og sund.

1. Kaffe:

Fødevarer, der skal undgås under amningskaffe

Ja kaffe er virkelig nyttig nogle gange. Men ikke denne gang. At drikke for meget kaffe kan vise sig at være rigtig dårligt for dig og dermed også for barnet. Når du drikker en kop kaffe, simulerer det hele ikke hjerneaktiviteten. Der er nogle portioner kaffe, der er tilbage i modermælken og dermed kan overføres til barnet, hvilket kan være virkelig skadeligt for ham (forudsat at han er en dreng). Sammen med kaffe er der også nogle andre drikkevarer såsom sodavand, te osv. Spis ikke og undgå bestemt også de tidligere nævnte drikkevarer under amning.

2. Chokolade:

Fødevarer, der skal undgås under amning af chokolade

Det er virkelig svært at opgive, men du bliver nødt til at gøre det. Chokolade kommer med kunstig slik, som kan være dårligt for barnet. Alt, hvad du spiser, kan være en del af din modermælk, og det overføres yderligere til barnet. Chokolade indeholder også en anstændig mængde koffein, hvilket er samme årsag til, at ammende mødre ikke bør spise kaffe eller chokolademad, mens de ammer.

3. Citrusfrugter:

Fødevarer, der skal undgås, mens du ammer citrusfrugter

Denne slags frugter indeholder nogle juicer, der kan føre til ballade, blæseudslæt osv. Hos babyer. Disse er bestemt ikke gode for barnet, og det er på tide, at du holder op med at spise sådanne frugter, mens du ammer af hensyn til barnet. For at kompensere for tilførslen af ​​de rette næringsstoffer i frugten kan du altid erstatte frugterne med andre frugter, f.eks. Mango, papaya osv., Som ikke er citrusfrugter.

4. Alkohol:

Mad til ammende mødre bør undgå alkohol

Når du er kommet ind i amningsfasen, er alkohol blevet et strengt NEJ. Du kan ikke udsætte dig selv for indholdet af alkoholholdige drikkevarer som øl, vin, brandy osv. Man bør snarere forsøge at holde kroppen meget mere hydreret i denne periode. At drikke gallon vand under amning kan naturligvis holde dig i form og sund. Hvis du vil vide, hvilke fødevarer du skal undgå under amning, så er det noget, du skal huske på.

5. Majs:

Frugt, der skal undgås, mens du ammer

Babyer bliver virkelig syge, hvis de udsættes for indholdet af rå majs via modermælk. Det er sket ret ofte, at små børn blev smittet af majs. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at en ammende mor slet ikke bør spise majs, mens hun ammer. Majs kan siges at være en af ​​de vigtigste ammende fødevarer, der skal undgås.

6. Soja:

Sojaprodukter må ikke spises under amning

Der er mange børn, der er egnede til mejeriprodukter. Når du ammer, vil du ikke tage chancer og bestemt ikke med dit ømme barn. Det er blevet set, at børn ofte havde bivirkninger på grund af indtagelse af soja fra moderen. Dette er en af ​​de fødevarer, man bør undgå under amning. Hvis den soja, du spiser, forårsager nogle ikke-lejlighedsvise problemer, skal du engang kontrollere kvaliteten af ​​soja, du indtager. Dette er en af ​​de fødevarer, du bør undgå, mens du ammer.

De fødevarer, der er diskuteret ovenfor, kan være virkelig dårlige for dig, når du er en ammende mor. Det er bedre, at du undgår disse fødevarer, når du går igennem den fase, hvor din baby afhænger helt af din modermælk.