100 Top franske babynavne – Lad dit navn være din identitet

Frankrig er kendt for sin skønhed, kultur og historie. Alt om Frankrig er usædvanligt smukt på sin egen måde og har sin egen unikke identitet, hvormed det bliver verdens favorit på kort tid. Ligesom alt andet i Frankrig har de populære franske babynavne sin egen charme i verden. Disse top 100 franske babynavne vil helt sikkert imponere dig og få dit hjerte til at smelte, når du hører dem.

Er du interesseret i at kende de unikke franske børnenavne? Hvis ja, så er her nogle af de fantastiske navne, som du kan bruge uden andre tanker.

Franske babynavne

Bedste 100 franske babynavne:

30 unikke franske baby boy navne:

1. Algernon:

Dette er et dapper og fornemt navn fra den franske oprindelse, hvilket betyder moustached mand. Dens sofistikerede betydning vil gøre din baby dreng til en herre med den nødvendige klasse.

2. Audric:

Dette falder på listen over moderne franske baby boy navne, hvilket betyder den gamle og kloge regel. Det er et smukt navn fra den franske oprindelse.

3. Basil:

Det er en charmerende mulighed for baby boy navne fransk oprindelse, hvilket betyder kongelig. Dette er ret populært, men alligevel sjældent brugt.

4. Burke:

Dette franske oprindelsesnavn betyder fra slottet eller fæstningen. Det er et moderigtigt og stærkt fornavn, som er ganske unikt i sig selv.

5. Denney:

Denney er den perfekte variation af et populært fransk navn Dennis, der kan passe enhver sød lille fransk dreng med den ønskede perfektion.

6. Emile:

Det er en fransk variation af det populære latinske navn kaldet Emil, hvilket betyder rival. Med tiden er dette navn også blevet en ganske populær baby fransk navne dreng.

7. Faron:

Dette er et af de populære babynavne fransk og engelsk oprindelse, hvilket betyder en smuk tjener. Helt unikt navn, ikke sandt?

8. Fyr:

Selvom dette navn kan lyde almindeligt, har det en meget dyb betydning. Dette navn betyder leder eller guide, der forstærker charmen ved navnet.

9. Jacques:

Dette navn, der betyder erstatter, er den franske variation af navnene som James og Jacob. Dette navn er unikt, friskt og nyt fra de eksisterende.

10. Julien:

Julien er et smukt fransk oprindelsesnavn, der betyder ungdommelig, skægget, himmelens far eller dunet.

11. Leon:

Navnet betyder løve, da det er den franske variation af Leonard. Dette navn med et stærkt navn er ret populært i hele Europa.

12. Maksimalt:

Navnet falder perfekt på listen over unikke franske baby boy navne, da det betyder og betyder størst.

13. Pascal:

Dette navn har sin oprindelse som fransk og engelsk, og det betyder påske. Tidligere blev navnet givet til drengen født i påsken, men nu bruges det ret almindeligt.

14. Remy:

Dette er et af de populære franske baby boy navne, som længe har været en favorit blandt franske forældre. Dette navn betyder årmand.

15. Thayer:

Dette navn betyder nationens hær og passer derfor perfekt til din macho lille dreng og dens stærke personlighed.

16. Emmanuelle:

Dette er et populært, men moderne, fransk navn på babygutter blandt de franske forældre. Dette navn betyder, at Gud er med os.

17. Delphine:

Hvis din baby er glad og elsker at flytte rundt som en delfin, kan du navngive din baby dreng som Delphine, hvilket betyder delfin.

18. Augustin:

Navnet er blevet favorit for mange franske forældre i den seneste tid. Navnet, der står for at være det store, afspejler virkelig din babys drengs stærke personlighed.

19. Emeline:

Dette er en af ​​en anden unik fransk baby dreng navne, hvilket betyder at være hårdtarbejdende. Passer det ikke din hårdtarbejdende smukke?

20. Mael:

Dette navn er beregnet til at passe din smukke prins, da det også har sin betydning som høvding eller prins. Vil du navngive dit navn efter dette?

21. Jeanne:

Du kan navngive din baby dreng med dette navn, hvilket betyder, at Gud er nådig og kan være sikker på, at Guds velsignelser altid vil være med ham.

22. Apolline:

Din baby dreng er bestemt en gave i dit liv, ikke sandt? Således kan du navngive din baby dreng som Apolline, hvilket betyder en gave fra Apollo.

23. Odette:

Odette er et fransk navn, der betyder velhavende, og det er et ganske populært fransk hannavn til babyer.

24. Simone:

Betydningen af ​​dette smukke og unikke navn høres. Ligesom den unikke udtale er betydningen af ​​dette navn også unik på alle måder.

25. Dix:

Dette korte og søde franske oprindelsesnavn betyder stærk lineal og tilføjer den samme charme til din babys personlighed.

26. Ken:

Et af de franske baby boy navne, der er korte og yndige, er ken, og det betyder smukt, hvilket helt sikkert er din baby boy.

27. Berk:

Dette navn betyder en stærk mand, og dette er et af de populære valg blandt de franske forældre om at navngive deres baby dreng.

28. Wim:

Der kan ikke være et bedre navn til din stærke baby dreng end Wim, hvilket betyder styrke og kraft.

29. Ric:

Dette navn har sin oprindelse både på fransk og på engelsk. Betydningen af ​​dette et af de populære franske mandlige babynavne er en stærk lineal.

30. Sam:

Dette navn har igen sin oprindelse på fransk og engelsk og betegner dets betydning som fortalt af Gud. Dette er et populært og almindeligt navn, der bruges til de franske drenge.

30 søde franske baby pige navne:

franske babynavne til piger

31. Alouette:

Dette er et af de populære franske babypigenavne fra fransk oprindelse, hvilket betyder lærke, og navnet får sin charme fra den unikke og flydende lyd.

32. Arlette:

Dette navn er en variation af et andet fransk navn kaldet Charlotte, som er ganske fornem og berømt som populære franske babypigenavne.

33. Bellamy:

Det er et navn med engelsk og fransk oprindelse, og det betyder en fin ven. Det er et sjovt og friskt navn, der kan bruges.

34. Clementin:

Dette navn står for mildt og barmhjertigt og tilføjer et perfekt strejf af klasse til din lille piges navn og identitet.

35. Dominique:

Dette franske oprindelsesnavn betyder at tilhøre Herren. Det har ikke kun en god udtale, men også en stor betydning.

36. Elodie:

Dette er et af de bedste franske babypigenavne, hvilket betyder hvid blomst. Det tilføjer den nødvendige friskhed i de almindelige navne som Ellie, Elsa osv.

37. Genève:

Er det ikke et smukt navn? Nå, det kommer fra den franske oprindelse, og det betyder enebær. Dette navn er blandt de bedste franske baby pige navne.

38. Helene:

Hvis du elsker navnet Helen, så vil du også elske den franske variation af dette navn. Dette navn står med sin betydning som lyst eller det skinnende.

39. Josephine:

Dette er et populært fransk navn, hvilket betyder, at Gud skal tilføje. Det er den smukke betydning af navnet, der gør det unikt og populært.

40. Landry:

Dette navn har sin oprindelse både fra fransk og engelsk med en dejlig betydning som lineal. Navnet er vokset i popularitet i nyere tid.

41. Maribel:

Dette er et af de foretrukne franske baby pige navne, hvilket betyder skønhed. Dette navn passer perfekt til din smukke datter.

42. Oceane:

Dette er et elegant fransk navn, der har en dyb betydning. Dette navn betegner hav og er ret populært blandt franskmændene.

43. Prue:

Dette navn er kort, sødt og yndigt at bruge. Selvom det stadig er et sjældent navn, men det vil helt sikkert sprøjte i de kommende år.

44. Suzette:

Det er et navn af hebraisk oprindelse, og det betyder lilje. Navnet er dejligt og tilføjer friskhed i dets betydning og til personligheden.

45. Yvette:

Dette er et slående og fornem navn, som du kan give til din lille pige. Det er fuld af stil, og det betyder taks.

46. ​​Adaline:

Ligesom navnet er dejligt, har det også en dejlig betydning. Dette navn betyder ædelt og passer derfor perfekt til din datter søde lille personlighed.

47. Elise:

Navnet betyder indviet til Gud og passer perfekt til din lille datter og hendes søde lille personlighed.

48. Estee:

Dette navn betyder stjerne og vil virkelig afspejle stjerne personligheden i din søde lille prinsesse. Navnet er også en yndig.

49. Fleur:

Fleur er et fransk oprindelsesnavn, og det afspejler dets betydning som en blomst. Navnet er simpelthen yndigt og friskt at bruge.

50. Camille:

Dette navn er perfekt til at blive opført i søde franske baby pige navne med sin betydning ung ceremoniel ledsager.

51. Giselle:

Dette søde, men interessant klingende navn betyder pant. Du kan navngive din datter efter dette navn og give hende en fornem identitet.

52. Anais:

Franske piger er bestemt yndefulde, og hvor vidunderligt det ville være at navngive hende med et yndefuldt navn. Anais hvilket betyder nåde ville være det perfekte valg til det.

53. Valentine:

Dette er et af de bedste franske babypigenavne, som andet end kærlighed betyder at være stærk og sund.

54. Jules:

Dette franske oprindelsesnavn har en dejlig betydning som en juvel, der afspejler, at din datter er dit livs juvel.

55. Eleonore:

Ligesom din lille datter er dit livs skinnende lys, passer dette navn med betydning skinnende lys perfekt til hende.

56. Margaux:

Dette er et af de sjældne franske kvindelige babynavne, hvilket betyder perle. Navnet er af fransk oprindelse og har en frisk og charmerende udtale.

57. Madeleine:

Dette er et af de søde franske baby pige navne, der betyder en kvinde fra Magdala. Dens unikke udtale er noget, der gør den yndig.

58. Mirabelle:

Dette er et fransk oprindelsesnavn, der betyder en fransk blomme. Ville det ikke være et perfekt navn til din søde lille datter?

59. Violette:

Navnet er inspireret af den violette farve og udgør et af de smukke franske kvindelige babynavne.

60. Lili:

Ligesom blomsterliljen betegner navnet skønhed, uskyld og renhed, der perfekt matcher din søde datter.

15 bedste franske unisex babynavne:

61. Gabriel:

Navnet er et af de 10 bedste franske babynavne med betydning, at Gud er min styrke. Det har sin oprindelse på fransk.

62. Alvia:

Dette navn betyder ædel krig og stammer kun fra Frankrig. Det unikke og friske i dette navn ligger i dens udtale.

63. Auberi:

Hvis du vil have din baby til at være kraftfuld og godhjertet, ville dette være et af de bedste franske babynavne, der skal overvejes, hvilket har samme betydning.

64. Jules:

Dette navn er perfekt til babyer, der er rolige, ungdommelige og sjove. Dette navn betegner virkelig alle disse egenskaber som dets betydning.

65. Cezanne:

Dette navn betyder en kunstner, der søger frihed og har sin oprindelse fra Frankrig. Navngiv din baby efter dette navn, og tilføj en charmerende identitet til personligheden.

66. Esmae:

Dette er et af de søde franske babynavne, hvilket betyder respekteret. Navnet er ret almindeligt brugt til både drenge og piger.

67. Deor:

Med sin interessante udtale betyder dette navn en elsket baby eller den gyldne. Din baby vil virkelig blive elsket af dette navn.

68. Jade:

Dette er et af de almindelige franske engelske babynavne, som betyder taknemmelig. Dette navn er sødt med yndig betydning.

69. Jonatha:

Navnet er passende for de søde franske babyer, da det betyder træk ved kommunikativ og motivation for andre.

70. Kari:

Navnet passer til både piger og drenge og har betydningen af ​​styrke og magt. Dette er et af de klassiske franske babynavne, som populært bruges af de franske forældre.

71. Louvain:

Når vi taler om et af de traditionelle franske babynavne, kommer dette navn direkte til sindet, som er inspireret af en by i Belgien.

72. Matiese:

Din baby er Guds gave, ikke sandt? Så hvorfor ikke give ham/hende navnet med samme betydning? Matiese med Guds gave vil passe perfekt til din baby.

73. Noe:

Efter de ti bedste franske babynavne er dette navn med betydning for harmoni ret populært blandt de franske forældre for deres babyer.

74. Sheryl:

Dette navn har fransk oprindelse og har betydning kaldet kære. Udtalen af ​​navnet og dets dybe betydning gør det til en yndling blandt mennesker.

75. Tre:

Dette navn gives generelt til det tredjefødte barn. Så hvis du planlægger at have et, kan du navngive ham/hende med dette af de traditionelle franske babynavne.

15 Unikke franske engelske babynavne:

76. Manon:

Dette er et af de franske babynavne, som er den nuværende favorit. Dette navn betyder ønsket om et barn og kan være perfekt til din baby, som du har ønsket dig.

77. Amelie:

Dette er et af de foretrukne og smukke franske babynavne til piger, hvilket betyder smukt og hårdtarbejdende. Denne vil være fantastisk for din datter, ikke sandt?

78. Camille:

Dette navn betyder en tempeltjener, men har en meget smuk udtale. Navnet er stilfuldt og klassisk helt sammen med en anden betydning.

79. Adele:

Dette navn bliver nu ret populært blandt franske forældre. Du kan navngive dit barn efter dette navn, da det står for at være blødt, ædelt og godt humør.

80. Chloe:

Dette navn er af fransk oprindelse og betyder ungt, ubekymret og sjovt. Med så fantastisk betydning, ville dette navn ikke blive et af de bedste franske børnenavne?

81. Fleur:

Dette navn står for en, der bringer lykke og er så smuk som en blomst. Forestil dig at have din baby navngivet som Fleur, ville det ikke være sødt?

82. Celeste:

Dette navn betyder renhed og himmelske væsener og er perfekt til søde babyer. Dette er et af de populære franske engelske babynavne, der kan bruges.

83. Aveline:

Navnet får nu hele rampelyset og er ved at blive et populært valg på listen over franske babynavne. Navnet har sin betydning som stærkt og unikt.

84. Esme:

Navnet betyder elsket og skaber det perfekte navn til de søde babyer. Navnet er et af de populære navne blandt de franske forældre.

85. Louise:

Dette er et traditionelt navn, der afspejler royalty og kriger sammen med stjernestatus. Den forskellige udtale af navnet øger dens charme.

86. Thierry:

Dette navn er den perfekte kombination af stil og unikhed sammen med at være anderledes. Navnet er af fransk oprindelse og har betydningen hersker over folket.

87. Lilou:

Dette navn er et af de sjældent anvendte navne, men er endnu et af de moderne franske babynavne. Tøv ikke med at give dit friske og unikke navn til dit barn.

88. Mathis:

Dette er et af favoritnavnene i Frankrig, da det betyder en gave fra Gud. Dette navn er lige så smukt som dets betydning.

89. Armand:

Dette navn har betydningen som en hærmand og er derfor foretrukket for de franske baby -drenge. Dette navn har været en af ​​de almindelige poster på listen over franske babynavne.

90. Sacha:

Med betydningen af ​​menneskets beskytter er dette navn et fransk babynavn med betydninger, der er bedre end navnet. Er det ikke?

10 populære franske berømthed baby navne:

91. Johnny:

Dette er et af de bedste franske babynavne, der er berømt blandt de franske forældre. Navnet er inspireret af den berømte skuespiller Johnny Depp og bruges ofte til babyerne.

92. Jennifer:

Kan du huske Jennifer Connelly? Navnet er inspireret af hende og er et af de smukke franske babynavne, som er ret populære.

93. Claudia:

Dette navn har sin betydning som en form for Claud og er inspireret af den berømte berømthed kaldet Claudia Schiffer. Navnet er et af de populære navne i dag.

94. Hugh:

Dette navn er dog sjældent, men er nu i trend blandt de franske forældre. Navnet med mening som hjerte og fri ånd er inspireret af Hugh Dancy.

95. Emma:

Dette er et af de smukke franske babynavne, som du finder, og som er inspireret af skuespilleren Emma Thompson.

96. Kate:

Inspireret af skuespilleren Kate Hudson er dette et sødt, men stilfuldt navn til de franske babyer. Dette er et af de smukke franske babynavne med betydning som ren eller klar.

97. Justin:

Takket være Justin Biebers popularitet er dette navn blevet en af ​​forældrenes favoritter. Ligesom det unikke navn, er dets betydning som retfærdig og retfærdig også unik i sig selv.

98. Alicia:

Den smukke skuespillerinde Alicia Silverstone gjorde dette navn berømt blandt de franske forældre. Dette er en fransk baby navne med betydning står unikt med sin betydning som en ædel.

99. Arpad:

Dette navn er et af de nye franske babynavne med betydning som forløsningens lys. Dette er et af de seneste populære navne, der er tilgængelige.

100. Ayda:

Dette navn har sin betydning som en fordel og er et sjældent navn, der bruges. Dette navn er imidlertid nu populært blandt de franske forældre på grund af dets unikke karakter.

Dette er nogle af de populære franske babynavne, som du kan bruge til dine søde små. Disse trendy franske babynavne er på mode med smukke betydninger, som vil give dit barn en unik identitet. Fortæl os, hvordan du kan lide disse franske babynavne og betydninger.

Hvis du kender andre populære franske babynavne og leder efter hjælp eller oplysninger om det, så kommenter det herunder. Vi ville kontakte dig med detaljerede oplysninger, som ville være til stor hjælp for dig.