15 Smuk samling af guldfodedesign med billeder

Få ting gør en pige gladere end at eje sine helt egne guldankler, og hvis du vil gøre hendes dag, ville du give hende stilfulde guldankler. Der er ingen på denne planet, der ikke har noget imod at se attraktive og velklædte ud til andre omkring dem.

Det er netop det, der driver kvinder til at bære en anden type ornamenter, der fremhæver deres udseende. Anklen får navnet på grund af, hvor den er slidt, omkring anklen. Uanset hvor du skal hen, og hvad du har på, hvis dine ankler viser, er det helt passende også at bære dine ankler. I dag findes der også guldankler i Indien med forskellige modeller og kan også have vedhæftede charme. Faktisk vil en fodlænke tilføje en vis luft af elegance til dit formelle look, især hvis det er lavet af guld.

Forskellige modeller af ankler i guld til kvinder:

Der er forskellige muligheder for at vælge dine egne unikke guld anklet designs fra, ved hjælp af denne artikel.

1. Guldperlet kædeankel:

Guldperler med kæde

Den lokkende fodlænke med guldperler med perler fremhæver en modefølelse. Denne anklet er dekoreret med små bløde blå perler med guld ankelkæden, imellem de blå perler, der medfølger små guldperler, der giver det fantastiske, men stilfulde og enkle look. Teksturen på denne fodlænke er velegnet til enhver form for begivenheder, der giver et køligt udseende.

2. Klokke designet anklet lavet af guld:

Bell designet anklet lavet af guld

Denne anklet er lavet med guld, koralperle af ædelsten, messingklokker og messingperler er vævet sammen med en mørkebrun vokssnor, der giver det traditionelle udseende og komfort. Dette er et skræddersyet design og perfekt fodlænke til daglig brug. Disse anklet designs bruges i vid udstrækning af piger og kvinder i alle aldre.

3. Barfodet anklet design i guld:

Barfodet anklet design i guld

I moderne dage bruges guldankler til at pryde fødder. Disse er smukt designet med små charms, perler og også en række forskellige symboler som dyr, blomster og hjerter kan tilføjes. Nogle gange gives anklets til særlige venner for at symbolisere deres venskab. Disse ankler er forbundet med guld og små sorte perler, og det kan have modellen barfodet, der mest bruges til bryllupsceremonier.

4. Hjerte designet anklet:

Hjerte designet anklet

En af de store fordele ved at bære smykker i guldlænke er, at de virkelig får dine ben til at se meget sexede og gode ud. Dette giver dig mulighed for at føle dig bedst ved at tilføje en gnist til ethvert outfit, du har. Den hjertedesignede anklet består af en lille hjerteformet dollar i midten af ​​anklen, der giver enkle fremtoninger.

5. Onde øjenankler med charmerende guldkæde:

Onde øjenankler med charmerende guldkæde

Denne dejlige onde øje -ankel er fint udformet med en guldkæde, der indeholder to lagkæder. En af kæderne havde den blå sten og en anden er besat med blå krystal onde øjenperler. Det onde øje er stærkt poleret for at give et skinnende look. Onde øjne farvet med lys aqua blå giver et elegant og enkelt look.

6. Guldmøntankler:

Guldmøntankler

De forgyldte ankler er så smukke og sarte, da de består af talrige guldmønter i ankelkæden. I gamle dage har folk håb om, at iført den slags guldmønter i deres ankler vil give deres hjem en vellykket stemning. Indiske guldankler giver et mere traditionelt udseende sammenlignet med et andet design.

7. Floral Design Gold Anklet:

Floral Design Gold Anklet

Blossom designet anklet er designet med syv kirsebærblomster, og det er blevet forbundet med fed guldmateriale, der giver det enkle og sødeste look til din ankel. Du kan bære denne slags anklet, da det giver det kølige udseende, der er forbundet med tyndere kæde.

8. Håndlavet guldankel:

Håndlavet guldfod

Håndlavede guldankler er håndlavet med det store håndværk, og det indeholder de komplekse, men perfekte designs. Et smukt sæt af disse håndlavede guldankler er lavet af blandede guldmaterialer, dekoreret med hvide sten og indeholder små klokker. Det bringer balance i livet, selvtillid og godt helbred, lykke, ro i sindet til de bærende personer.

9. Guld-turkis ankel:

Guld-turkis anklet

Guld-turkis anklet designet med guldplade og fremhævet med bløde blå turkisperler har to lag kæde, bittesmå flere perler, der giver vantro og gnist. Det kan være et perfekt match når som helst og hvor som helst, og det passer til alle outfits, der giver dig et traditionelt og lovende look.

10. Shell Dekoreret Guld Anklet:

Shell Dekoreret Guld Anklet

I tidligere dage bæres skalankler som en beskyttelse mod livsfare eller som et tegn på en rangstatus. I dag er piger mere tilbøjelige til at bære denne form for shell designet ankler i deres ankler, da det giver det enkle og smukkeste look til kvinder i alle aldre.

11. Indledende Gold Design Anklet:

Indledende Gold Design Anklet

Et ankletgulddesign kommer i forskellige former og stilarter til pigerne, og det kan også mere sandsynligt bæres af kvinder i alle aldre. Guldankletter ser godt ud, når de bæres med juveler, og der er knyttet ekstra charme. Disse indledende ankler kan laves med tynd guldkæde, og du kan tilføje din egen initial og din elskede initial i dine ankler.

12. Guld Med Pearl Anklet:

Guld Med Pearl Anklet

Gyldne designankler er den bedste måde for dem, der foregiver at vise dem som høj klasse og elsker luksus, at vise det uden at komme ud som pompøse. Det er en måde at bære under knæene, og kun et skarpt øje vil virkelig bemærke dets skønhed og værdi. Disse guldankler er farvet med små perler og forbundet med heldig charme. Denne håndlavede anklet vil give et unikt look.

13. Smuk guldankel:

Smuk guldfod

Iført ankler giver dig det flotte look, der virkelig kan hjælpe dig med at se bedst ud hver dag. Denne lækre guldarmband blev dekoreret med små perler i midten af ​​fodlænkkæden, og denne lækre guldkæde passer perfekt til dine ankler, der passer til alle lejligheder.

14. Traditionelt Gold Anklet Design:

Traditionelt guldfodbolddesign

Hver kvinde vil blive forelsket i denne form for traditionelle ankler, som kan bruges til bryllupsceremonier og andre funktioner. Dette er absolut smukt håndlavet med guldmateriale og vil helt sikkert undre en brud, der ser frem til det særlige “wow” tilbehør til hendes bryllup. Det giver et traditionelt og unikt look fra andre designs.

15. Guld med Jade Design:

Guld med Jade Design

Denne gyldne anklet lavet af jadegrus med gennemsigtig linje af høj kvalitet og jades bruger til at give anklerne et smukt udseende. Mellem perlerne er der inkluderet små blomster, der giver et moderne look til anklerne. Hvis du leder efter en moderne og elegant anklet, vil gå med denne guldjade -anklet være et perfekt valg, der matcher din smag.

I dag tilbydes forskellige designs af guldankler, der passer til alle dine outfits lige fra casual til formelle, så de matcher en persons påklædning. Tæt på er der forskellige måder at bære ankel på. At bære en guldlænke er ikke en stødende, men tilføjer i stedet mere skønhed til ens originalitet og mode. Nogle kvinder ville bære simple guldankler på deres arbejdsplads og større ankler til afslappet, daglig brug eller til særlige øjeblikke. Med dette moderne og dyrkede guld anklet design, som helt sikkert vil give dig den bedste idé til dine egne ankler.