15 traditionelle sølvankler til piger

En fodlænke er et smukt og elegant tilbehør, der har strejf af både oprør og tradition i sig. Anklets er blevet brugt omkring den ene eller begge ankler, og dette er det sødeste smykke, der stammer fra Sydøstasien, hvor det stadig bæres af kvinder i alle aldre som et tegn på deres velstand og lykke. Traditionelt har traditionelle sølvankloddesign været meget populært som et halvædelmetal, der gør det muligt for kvinder at vise deres holdning på en stilfuld og trendy måde.

sølvankler

Sølvankler til piger har pyntegenstande knyttet til sig, hvilket skaber en smuk lyd, mens du går. Selvfølgelig har anklet designs i sølv vist sig at være et af de mest nyttige dekorative metalsmykker, der findes. Det ser ikke kun ud til at være et smukt metal, men det har også vist sig at være et yderst nyttigt metal. I dag bliver denne fodlænke, især de charmerende ankler i sterling sølv, meget populær som tilbehør til alle lejligheder.

Anklet designs i sølv:

En fodlænke er et af tilbehørene, der passer til næsten alle outfits fra jeans til nederdel, fra korte kjoler til kjoler i fuld længde, der ser godt ud, og det fungerer godt med enhver modeform, du vælger at have på. Få de mange og elegante designs af ankler i sølv her!

1. Pink sølv ankler med krystaller:

sølv-ankler-til-piger-pink-sølv-ankler-med-krystaller

Pink sølvankler med lyserøde tjekkiske krystaller og et puffet hjerte er specielt lavet til piger med 100% 925 sterling sølv eller sølvplade. Det sterlinghjerte, der bruges her, er mindre i størrelse, men det spænder dem med en hummerlås. Du kan vælge stil og materiale efter dit ønske, der matcher din påklædning.

2. Håndlavede sølvankler med charmerende blomst:

sølv-ankler-til-piger-håndlavede-sølv-ankler-med-charmerende-blomst

Håndlavet sølvblomst med en lille klokkecharm for enden af ​​ankelen var fuldt ud lavet af sølv 925 og måler cirka 26,4 cm og 10,4 tommer med en ekstra springring på 8,85 tommer og 22,5 cm. den er let vægtet og kan bruges med ethvert tøj.

3. Babyankler med farverige opalperler:

sølv-ankler-til-piger-baby-ankler-med-farverige-opal-perler

Sølvankler til baby pige med farverige opalperler vil være virkelig søde og sarte til baby ankel, da det gavner daglig brug uden problemer. Denne ankel er håndlavet og kan ændres i henhold til din specifikation, og opalperlerne måler generelt omkring 3 mm og 4 mm generelt.

4. Elfin sølvankler:

sølv-ankler-til-piger-elfin-sølv-ankler

Elfin Silver ankler er meget attraktive anklet knyttet med 2,5 mm og 4 mm sølvbelagte piller, der ligner en blomst, der er dannet sammen med mørk brun vokssnor og sølvklokkefinish. Længden er omkring 10 tommer, den er behagelig at have på og lette lette ankler til daglig brug.

5. Pigeanklets af sølvblomstsølv:

sølv-ankler-til-piger-sterling-blomst-sølv-piger-ankler

Sølvanklet designet til blomsterpiger, vil være den store gave, hvis du giver dette til en særlig, da det matcher brudepiger, især på bryllupsceremonier. Denne lille charme i sterling sølv måler cirka en halv fordoblet sterling sølvkæde, med friske perler, der sluttede ved den glasagtige finish.

6. Personlige charmerende ankler til prinsesse:

sølv-ankler-til-piger-personlig-charmerende-ankler-til-prinsesse

Lille prinsesseankel er et perfekt valg for en lille pige, og disse fremragende sølvarmbånd vil gøre hende håndstemplet som en elegant lille prinsesse med krone. Denne gave er ideel til din blomsterpige eller brudepige. Disse smukkeste ankler fås til piger i alle aldre med forskellige størrelser.

7. Håndlavede indiske trend turkis sølv ankler:

sølv-ankler-til-piger-håndlavede-indiske-trend-turkis-sølv-ankler

Sølvankler håndlavet med indisk trend tilbyder et klassisk look med et grønlig-blåt farvedesign. Det føles fantastisk at se, da dette design vil blive beundret af alle mennesker. Den sødblå af turkis virker rolig i fred i denne fodlænke. Det kan laves med sølv og turkis sten, der passer til alle aldre af kvinder og teenagere.

8. Håndlavede sølvankler med røde granater:

sølv-ankler-til-piger-håndlavede-sølv-ankler-med-røde-granater

De håndlavede sølvankler giver det feminine look, og det kan dekoreres med træk ved dybe røde granater, der hænger fra en sart kæde i sterlingsølv. Dette giver et perfekt valg til dit outfit. Det passer dig til enhver form for øjeblikke ved at tilføje et glamourøst strejf til dine ankler.

9. Joyous Dance Fleksibel Sterling Sølv Med Charmerende Hippie Anklets:

sølv-ankler-til-piger-glædelig-dans-fleksibel-sterling-sølv-med-charmerende-hippie-ankler

Denne fleksible danseankel i sterlingsølv bruges mest til glæde og lykke for personer. Håndlavet af sterling sølv i denne fodlænke håbede at bringe heldige charme, og de bittesmå skalledesign, der bruges, vil give dit skinnende blik til dine ankler. Det giver også et unikt udseende sammenlignet med andre ankletdesigner.

10. Elefantparade -ankler i sterlingsølv med oxideret finish:

sølv-ankler-til-piger-sterling-sølv-elefant-parade-ankler-med-oxideret finish

Varianter af sølvfod er tilgængelige på markedet, og det kan laves med forskellige former og stilarter. Denne elefantparade -anklet med elefantsymbolet tilbyder styrken og kraften, og den repræsenterer også visdom, levetid og loyalitet. Dette er den passende gave til din ven eller kære, der elsker elefanter.

11. Palm Beach sølvankler med gul guldtoner:

sølv-ankler-til-piger-palme-strand-sølv-ankler-med-gul-guld-tone

Denne gule guldtonede smukke ankler poleret med guldtonet kæde så fantastisk ud, og den blev sikret med en troværdig hummerklo. Palm Beach skræddersyet kollektion er en fantastisk tilføjelse til enhver kvindes smykkekollektion. De højpolerede guldankler er designet med en blanding af sølvkæde, der giver det traditionelle look fra andre.

12. Sort og sølv strækbare ankler med glasperler:

sølv-ankler-til-piger-sort-og-sølv-strækbare-ankler-med-glasperler

Sorte og sølvstrakte ankler er lette at tage på og behagelige at have på. Disse ankler er lavet med briller og perler spændt på en elastisk snor. På grund af deres elasticitet passer den til enhver form for kvindens ankler. Hvis du vil tilføje yderligere farve til disse perler, kan du også tilføje din yndlingsfarve. Du kan også bære disse ankler til daglig brug.

13. Dinosaur -ankel i sterlingsølv:

sølv-ankler-til-piger-sterling-sølv-dinosaur-anklet

Tilpasset dinosaur -anklet i sterlingsølv er lavet baseret på Jurassic park -verdenstemaet, og dette kan designes med en lille 3D -dinosaurtekstur. Denne dinosaur -anklet er bundet med din ankel, hvilket gør dit udseende så specielt. Der var et håb om at bære disse ankler vil gøre dine drømme til virkelighed. Dette er det enkle, men elegante design sammenlignet med andre designs af sølvankler til piger.

14. Rhinestone sølv sorte ankler på mousserende måde:

sølv-ankler-til-piger-rhinestone-sølv-sorte-ankler-i-mousserende-mode

Pretty rhinestone anklet er et perfekt design til en brud, brudepige, med aftentøj eller bare en dag udendørs, når de vil have noget gnistre på deres ankel. Dette er en justerbar; anklerne bestående af blomstermotiver med i kæden kan associeres med lille hvid sten, der giver det enkle og kontrasterende look til den slidte person.

15. Bridal Foot Smykker Anklets Med Rhinestone Sølv:

sølv-ankler-til-piger-brude-fod-smykker-ankler-med-rhinestone-sølv

Rhinsten barfodet sølvankler er det perfekte valg til strand- eller havebryllup. Disse elegante sølv rhinestones krystal barfodet ankler fremstillet af rhinestone applikation og satinbånd vil være meget behagelige og justerbare. Sløjfen omkring anklen er et satinbånd, der kan tilpasses de fleste størrelser. Dette design fås også i hvid eller elfenben. Disse ankler giver det traditionelle ydre til dine ankler. Der findes forskellige stilarter af traditionelle sølvanklodedesigner i webbutikkerne. Du kan søge med den rigtige og eje den efter dit unikke udseende.

Anklet designs i sølv findes i mange alsidige designs, og du kan vælge et design, der bedst passer dig med din personlighed og påklædningsstil. Sølvankler til babyer er en perfekt gave, du kan give til forskellige lejligheder som baby fødselsdage, baby navngivning og baby shower funktioner. Gør dig klar, og begynd at lave accenter på sølvankler i dag!