9 enkle ankeldesign til mænd og kvinder

Anklets er det mest trendy og smart udseende tilbehør, der bæres af både mænd og kvinder. Anklets findes i mange dynamiske designs, der passer godt til enhver lejlighed, fester og endda et køligt kontorbeklædning. Enkle ankler kan også være det rigtige valg til at bære på kontorer og til formelle fester. De enkle ankler ser nådige ud og tilføjer ære til ens personlighed også.

Enkle ankeldesign i trend:

De enkle ankler er også betagende, og du kan vælge fra fadet den bedst egnede anklet i henhold til dit outfit. Vi får nu et kig på top 9 enkle ankeldesigner:

1. Enkel guldfod til kvinder:

Enkel guldfodbold til kvinder

Denne type simple guldankler er tidløse og er klassiske at have på. Anklen har et glaseret bøjet rør, og den anden del har en sammenkædet kæde, hvilket giver et glansfuldt udseende til bløde og smukke ankler af en kvinde. Denne type ankler kan være den bedste gave til dine kære.

2. Enkel Pearl Anklet med krystalperler:

Enkel perlefod med krystalperler

Perlenkeletten ser meget unik og elegant ud og ligner næsten en integreret del af din sko og giver dig og du et dynamisk udseende. Mellem anklerne er små blændende runde krystaller besat med gyldne foringer, der får det til at se fejlfrit stykke tilbehør ud.

3. Enkle sølvlagede ankler med stjerner:

Enkle sølvlagede ankler med stjerner

Enkel og elegant er den rigtige sætning for disse sølv dobbeltlagede ankler. Anklen fremstår unik og overdådig og er perfekt til unge piger. De små glitrende stjerner, der er indlejret i ankelen, får den til at se himmelsk ud og er et perfekt simpelt, men stilfuldt stykke anklet.

4. Simple Leaf Anklets til piger:

Simple Leaf Anklets til piger

Her kommer en ideel anklet til kvinder, der er forelsket i naturen og endda ønsker at ligne det samme i deres slid og tilbehør. Anklen er designet i stål og små søde perler er perlet ind imellem. På kanterne er fine og sarte bladformede charms indlejret, hvilket gør den til den mest stilfulde anklet.

5. Sølvbelagte krydsankler til piger:

Sølvbelagte krydsankler til piger

Denne type anklet portrætterer den åndelige bøjning i sindet. På anklet sølvbelagte krydsankler hænges, hvilket gør det mere spændende og kan let fange andres opmærksomhed mod dig.

6. Simple Infinity Knot Anklets:

Simple Infinity Knot Anklets

Dette er en dejlig og enkel fremtræder ankler lavet af tråde. Mellem tråden er sølv -uendelig charme besat, hvilket får den til at se fantastisk ud på en mands ankel. Denne type fodlænke kan være en perfekt gave til din elskede eller til enhver nær mandlig ven.

7. Enkel læderfod med sølvbåd:

Enkel læderfod med sølvbåd

Et tilbehør lavet af læder er altid et hit hos mænd. Denne enkle anklet er designet af rent hvidt læder i et knyttet mønster. På kanten af ​​den hænges en lille sølvbåd, og denne type ankler kan matches med enhver form for tøj, du ønsker.

8. Enkel stofankel med anker:

Enkel stofankel med anker

Denne form for gråfarvet stoflænke ser suveræn ud på enhver mand ru og hårdtarbejdende ben. Denne anklet er designet fantastisk i to lag, og en cool udseende forsølvet ankercharm er fastgjort, hvilket gør den lidt anderledes og stilfuld end andre ankler.

9. Enkle vævede ankler til mænd:

Enkle vævede ankler til mænd

Dette er en must -type kølig fodlænke for hver mand. Anklen har dynamiske fire lag, der alle er vævet sammen og fremstår meget trendy og adskilte fra andre. Disse typer ankler er perfekte til at blive parret med shorts for at vise disse ankler frem.

Et af de mest trendy og seje tilbehør, der bæres af både mænd og kvinder, er disse enkle og elegante ankler. Disse enkle ankler er designet i ædle metaller som guld, sølv og får en person til at se meget smuk og fantastisk ud. De enkle ankler er også betagende, og du kan vælge fra tallerkenen den mest passende anklet i henhold til dit outfit.